Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(Garmina @ 2012 04 27, 09:21)
man irgi panašus atvejus buvo, tik ten vyrukai vežėsi į kurortą, kaip supratau, naujai pakabintas paneles ir sočiai girdė brendžiu.
Po valandos prieš mane sėdinti blondinė pradėjo verkt "ar tu mane myli, ar tu manęs nemesi",
o po 2 val pareiškė, kad jai jau viskas nusibodo ir ji lipa lauk.
Tas zyzimas truko dar 2 val., doh.gif  jau norėjau pati per duris ją išstumt, kad pagaliau užtiltų.

biggrin.gif Buna gi biggrin.gif reikejo koki epizoda nufilmuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kam teko susidurti su tokia situacija, visa seimyna treciadieni turejome isskristi i Londona, bet skrydzio isvakarese, susirgo vaikiukas ir mus pagulde i ligonine, tad niekur taip ir neisskridome. Ar tokiu atveju, grazinami pinigai uz bilietus, ar bent jau kazkokia dalis bilietu kainos?
Atsakyti
QUOTE(Tortas @ 2012 04 28, 13:58)
Sveiki, gal kam teko susidurti su tokia situacija, visa seimyna treciadieni turejome isskristi i Londona, bet skrydzio isvakarese, susirgo vaikiukas ir mus pagulde i ligonine, tad niekur taip ir neisskridome. Ar tokiu atveju, grazinami pinigai uz bilietus, ar bent jau kazkokia dalis bilietu kainos?

Deja, deja:(... 4u.gif, niekas negražins pinigėlių, nebent būtumėte apsidraudę, neįvykusios kelionės draudimu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortas @ 2012 04 28, 12:58)

Man irgi niekas negrazino,nors aisku ir nesitikejau.
Atsakyti
man siandien atsiunte laiska kad pakeite skrydzio laika turejau isskrist is barselonos 10 ryte, o perkele i 7 ryto. bet paziurejau, kad galima pirkti bilietus ir 7 ir 10 valandai,tai paciai dienai, tai nesuprantu kodel pakeite laika man?
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2012 04 28, 20:04)
man siandien atsiunte laiska kad pakeite skrydzio laika turejau isskrist is barselonos 10 ryte, o perkele i 7 ryto. bet paziurejau, kad galima pirkti bilietus ir 7 ir 10 valandai,tai paciai dienai, tai nesuprantu kodel pakeite laika man?

Tikriausiai atšaukė 10 val. skrydį g.gif
Atsakyti
sveiki,
pirmam temos puslapy reikalingos info nerandu..sakykit kaip su vaiukisko vezimelio-sketuko gabenimu ryanaire? jei vaikui 2,8m, ar reikia moketi uz vezimeli? ar priima i salona? nematau jokio punkto perkant bilieta..
galima uzdeti varnele "carry sports equipment/ infant equipment" bet vaikas jau kaip ir ne infant g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors galite paaiškinti normaliai, kur ten reikia mokėt tuos septynis eurus (jei neklystu) kai skrendi iš Rygos? kai priduodi bagažą? ar kur kitur? kaip ten viskas vyksta? blink.gif iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima, biski blondiniska ax.gif - Nusipirkau bilietus, uzsicekinau online, skrendu be bagazo, tik su rankiniu, atvykus i oro uosta reikia dar registruotis skryzdiui, ar eiti tiesiai i patikra? aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2012 04 29, 19:32)
tik su rankiniu, atvykus i oro uosta reikia dar registruotis skryzdiui, ar eiti tiesiai i patikra? aciu labai uz atsakyma  4u.gif

Tiesiai
Atsakyti
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 04 29, 11:24)
sveiki,
pirmam temos puslapy reikalingos info nerandu..sakykit kaip su vaiukisko vezimelio-sketuko gabenimu ryanaire? jei vaikui 2,8m, ar reikia moketi uz vezimeli? ar priima i salona? nematau jokio punkto perkant bilieta..
galima uzdeti varnele "carry sports equipment/ infant equipment" bet vaikas jau kaip ir ne infant g.gif

Niekur nereikia žymėti nieko... Vežimuką galima vežti nemokamai (ir vyresniam nei 2 m. vaikui), galite važiuoti iki pat lėktuvo... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(knoti @ 2012 04 29, 12:12)
Sveiki, gal kas nors galite paaiškinti normaliai, kur ten reikia mokėt tuos septynis eurus (jei neklystu) kai skrendi iš Rygos? kai priduodi bagažą? ar kur kitur? kaip ten viskas vyksta?  blink.gif iš anksto dėkoju 4u.gif

Domėjausi, nes greitu laiku teks skrysti iš Rygos, tai kiek supratau, tai galima įsigyti oro uoste trijose vietose (informacijoje, Ryanair bilietų kasoje ir dar kažkur...), bet svarbiausia jog radau, kad galima iš anksto pirkti internetu, tai taip ir padarysiu... 4u.gif
Atsakyti