Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(Tete2006 @ 2012 04 24, 18:55)
Negražins ax.gif , juk įsigyjote papildomą bagažą...

O tai š...
O kažin, jei imt tada lagaminą į vietą? nes mes, nabagai, su dviem rankiniais tik varom.. doh.gif Gal sutiktų, kad tada pasiimam vieną lagaminą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudens vaikas: 24 balandžio 2012 - 19:40
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 04 24, 20:39)
O tai š...
O kažin, jei imt tada lagaminą į vietą? nes mes, nabagai, su dviem rankiniais tik varom..  doh.gif Gal sutiktų, kad tada pasiimam vieną lagaminą..

schmoll.gif ne,juk lagamino kita kaina.
Atsakyti
O gal kas supranta Ryanairs mokesčių politiką? ir galėtų pasakyt, kurį čia mokestį be reikalo pasirinkom smile.gif ir kuris už tą nuspaustą box'ą su infant equipment?..
PAYMENT DETAILS

*******579.20 LTL Total Fare
*******169.12 LTL Taxes, Fees & Charges
********30.40 LTL Passenger Fee: EU 261 Levy
*********3.80 LTL Passenger Fee: ETS
********91.20 LTL Passenger Fee: Web Check in
********76.00 LTL Passenger Fee: Priority Boarding
*******152.00 LTL Passenger Fee: Infant
*********5.70 LTL Passenger Fee: Mobile Text
********91.20 LTL Passenger Fee: Administration Fee
*******107.04 LTL Insurance
******1305.66 LTL Total

Bliamba, kaip lievai gaunas, vyras bukino bilietus, o as čekiną dariau, tai skirtingai jaučiu prižymėjom. Tai gal nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 04 24, 20:52)
O gal kas supranta Ryanairs mokesčių politiką? ir galėtų pasakyt, kurį čia mokestį be reikalo pasirinkom smile.gif ir kuris už tą nuspaustą box'ą su infant equipment?..
PAYMENT DETAILS

******1305.66 LTL Total

Bliamba, kaip lievai gaunas, vyras bukino bilietus, o as čekiną dariau, tai skirtingai jaučiu prižymėjom. Tai gal nieko tokio biggrin.gif

ale žiūriu viską supaukščiavot. ir draudimą nusipirkot, ir žinutę į mobiliaką, ir pirmenybinį įlaipinimą.
slidžių ir violančelės dar nepirkot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atomic @ 2012 04 21, 17:21)
sveiki
radau skrydi i Stoholma Skavsta uz 23 litukus  ir nera jokiu taxes(visur 0)...ar taip ir bus ar perkant prisides kokie mokesciai?gal ant kokios akcijos pataikiau biggrin.gif butu smagu 4u.gif  thumbup.gif

as skridau i Skavsta i abi puses su mokesciais visais uz 44 litus su centais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 24, 22:58)
ale žiūriu viską supaukščiavot. ir draudimą nusipirkot, ir žinutę į mobiliaką, ir pirmenybinį įlaipinimą.

Sedziu ir garsiai kikenu is jusu komentaro hihihi.gif

Kad tik pati ko neprispaudyciau per chekinus... Baisi man ta procedura, net nepamenu, apie ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 04 24, 21:52)
PAYMENT DETAILS

******1305.66 LTL Total

Na nusipirkot beveik viską, bet vežimuko kaip ir nesimato šiame sąraše... Tik vienas patarimas, jei jau nusipirkote Priority, tai ir nepamirškite pasinaudoti juo oro uoste... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 24, 20:58)

sorry , bet mane paskutinis sakinys ir sujuokino... blush2.gif
nu įisvaizduoju, kad sunku pirmą kart perkant, bet gi reikia skaityt atidžiai, kad va paskiau tokių cirkų nebūtų, gi iš savo kišenės... blush2.gif
Papildyta:
nors dabar galvoju, gal draudimą, priority ir sms žinutę norėjo gaut, tai tada specialiai darė g.gif

o kas tas ETS tai pati nežinau g.gif
Papildyta:
BETALINGSGEGEVENS

********62.08 EUR Tarief

*********0.00 EUR Belastingen/toeslagen

*********8.00 EUR Passagierstarief: EU261 heffing

*********1.00 EUR Passagierstarief: ETS

********24.00 EUR Passagierstarief: Web inchecktarief

********60.00 EUR Passagierstarief: Ingecheckte tassen

********24.00 EUR Passagierstarief: Administratiekosten

*******179.08 EUR Totale prijs

pažėjau ir pas mane yr, 1 eur, ale ką jis reiškia einu ieškot g.gif įdomu paliko
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 04 25, 09:48)
o kas tas ETS tai pati nežinau  g.gif

taršos mokėstis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 24, 22:58)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 25, 07:54)
taršos mokėstis smile.gif

aha, pagooglinau.. gerai kad dar ne daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 04 25, 07:29)
Na nusipirkot beveik viską, bet vežimuko kaip ir nesimato šiame sąraše... Tik vienas patarimas, jei jau nusipirkote Priority, tai ir nepamirškite pasinaudoti juo oro uoste... smile.gif

Nu gaus vyras į kailį biggrin.gif Sakau, kodėl iš 1025 Lt į 1300 pavirto bilietai.. Nu bet atleistina gal, pavargęs buvo smile.gif Tiek, kad check in'ą dariau aš, tai buvau šventai įsitikinus, kad varom tik su rankiniu, tai visur nieko nežymėjau doh.gif įdomu, ar duos tą priority boardingą, jei checkidamasi nežymėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 04 25, 09:01)
Nu gaus vyras į kailį biggrin.gif Sakau, kodėl aš, tai buvau šventai įsitikinus, kad varom tik su rankiniu, tai visur nieko nežymėjau  doh.gif įdomu, ar duos tą priority boardingą, jei checkidamasi nežymėjau  doh.gif

nu tai taip, nes juk jūs už jį sumokėjot 76 lt:

tai o kai atsispauzdinot jau dabr tuos bilietus, jei sakot, kad chek in padarėt, tai ką nėra užrašyta priority boarding??

o dėl rankinių, tai pataisykit,jei aš klystu, bet jūs ir skrendant tik su rankiniu bagažu, nes prie tų kainų nematau, kad būtų įrašas už priregistruotas tašes (kaip kad pas mane yra įrašas su 60 eur, čia 2 žmonėm)

bet dabar kitas klausimas, kam imt insurance tada jei neiimi lagaminų g.gif ar draudimas ir galioja, jei pvz. lėktuvas atšauktas ar vėluoja ar dar kas? kai niekada neimu tai nesigilinau, nes galvojau, kad ten už prarastą bagažą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 balandžio 2012 - 10:23