Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

o tai jei turesiu pasiemus su savim rankini lagamina ir rankinuka, tai ka ta rankinuka i lagamina reikes kisti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2012 04 19, 00:09)
o tai jei turesiu pasiemus su savim rankini lagamina ir rankinuka, tai ka ta rankinuka i lagamina reikes kisti  wacko.gif

netgi tai ka nusipirksite duty free taip pat reikes sukisti i ta pati 10kg lagamina

Strictly one item of cabin baggage is permitted per passenger (excluding infants) weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm (your handbag, briefcase, laptop, shop purchases, camera etc. must be carried in your 1 permitted piece of cabin baggage).
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 04 18, 23:13)
netgi tai ka nusipirksite duty free taip pat reikes sukisti i ta pati 10kg lagamina
Strictly one item of cabin baggage is permitted per passenger (excluding infants) weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm (your handbag, briefcase, laptop, shop purchases, camera etc. must be carried in your 1 permitted piece of cabin baggage).

rankinuko, loptopo ir pan. tai tikrai negali tureti, bet tai ka pirkome duty free tai nekimsome i tase, nesemes ju maiselyje ir nieko nesake ax.gif
ir jau ne viena karta, tarkim as visada mineralinio bonkute perku ir tikrai negrudu i lagamina. tas pats buvo ir su stipriaisiais gerimais, kvepalais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 19, 07:29)
rankinuko, loptopo ir pan. tai tikrai negali tureti, bet tai ka pirkome duty free tai nekimsome i tase, nesemes ju maiselyje ir nieko nesake  ax.gif
ir jau ne viena karta, tarkim as visada mineralinio bonkute perku ir tikrai negrudu i lagamina. tas pats buvo ir su stipriaisiais gerimais, kvepalais  ax.gif

tai jums pasiseke, o man nekarta teko matyti kaip del duty free nusipirkto butelio teko moketi papildomus 35 eurus uz virssvori.
Atsakyti
o tai jei turesiu pasiemus su savim rankini lagamina ir rankinuka, tai ka ta rankinuka i lagamina reikes kisti  wacko.gif

Tai vat vat, as kartais pamastau, kad net kokios grazesnes tases nepasiimsi, reikia ieskoti kompaktiskos, lengvos.

Todel kartais atrodo, pasiimi ta mokama bagaza ir rami galva rolleyes.gif

Mes tai pernai, kai skridom su jais pirma karta, taip bijojom virsyti, kad tepriskrovem po 6 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 04 19, 07:55)
tai jums pasiseke, o man nekarta teko matyti kaip del duty free nusipirkto butelio teko moketi papildomus 35 eurus uz virssvori.

Va tas momentas tikrai idomus, kartais liepia sukišti ką nusipirkai į vieną bagažą, o kartais leidžia atskirai neštis, ir tas nepastovumas ne tik pas Ryanairus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 04 19, 07:25)
Va tas momentas tikrai idomus, kartais liepia sukišti ką nusipirkai į vieną bagažą, o kartais leidžia atskirai neštis, ir tas nepastovumas ne tik pas Ryanairus  cool.gif

Čia labai nuo darbuotojų priklauso 4u.gif Vienus su akivaizdžiai per dideliu rankiniu praleidžia, kitiems vos ne rankinę į rėmus liepia kišt, vienų reikalauja, kad viskas būtų viename ir neviršytų svorio, kaip parašyta taisyklėse, į kitus tiesiog nekreipia dėmesio ir pan. Man buvo labai keista Bergamo oro uoste, kai stovėjo eilutė prie įlaipinimo ir aš kaip tikra lietuvė į tą eilę pastačiau savo vyrą biggrin.gif na, o jei yra vyras, tai ir rankinis bagažas tegul stovi, t. y. tokia "tašė" ir kuprinė, o aš sėdžiu toliau ir matau, kaip prie vyro prilekia darbuotoja ir mano ausims pakeltu, jų gal įprastu tonu klausia, kiek jis čia to bagažo turi, maždaug, įėjo su vienu, o duty free dar vieną prisipirko lotuliukas.gif priėjau, sakau, nepykit, čia aš pasilikau savo bagažą, antro vieneto neturiu nei aš, nei jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WbangI @ 2012 04 18, 21:59)
Oi del tu sveicarisku peiliuku bukit atsargus.

Tris metus skaraidžiau su peiliuku, o prancūzai atėmė, nors ir aiškinau, kad <6 cm, jiems vienodai rodo

QUOTE(solciukas @ 2012 04 18, 22:57)
Skridau ir aš savaitgaliui į Dubliną su Ryanair, tai mano mama sakė, kad daugiau su jais niekada neskris.

va čia ir yra esmė, Dublinas, Londonas iš LT doh.gif , toks jau kontingentas skrenda ir visai čia ne Ryanair problema, o mūsų emigrantų
Atsakyti

QUOTE(Vaka @ 2012 04 19, 07:29)
rankinuko, loptopo ir pan. tai tikrai negali tureti, bet tai ka pirkome duty free tai nekimsome i tase, nesemes ju maiselyje ir nieko nesake  ax.gif
ir jau ne viena karta, tarkim as visada mineralinio bonkute perku ir tikrai negrudu i lagamina. tas pats buvo ir su stipriaisiais gerimais, kvepalais  ax.gif

na ir iš kur tas noras nepaisyti taisyklių? Iš kur tas noras būti lygesniu už lygesnius g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 04 19, 09:40)
na ir iš kur tas noras nepaisyti taisyklių? Iš kur tas noras būti lygesniu už lygesnius g.gif

drinks_cheers.gif ir paskui gilus pasipiktinimas
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 04 19, 07:38)
Tris metus skaraidžiau su peiliuku, o prancūzai atėmė, nors ir aiškinau, kad <6 cm, jiems vienodai rodo
va čia ir yra esmė, Dublinas, Londonas iš LT  doh.gif , toks jau kontingentas skrenda ir visai čia ne Ryanair problema, o mūsų emigrantų

Skraidykit privaciais liektuvais, tada nei Ryanair nei tautieciai nesimaisys po kojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2012 04 19, 11:03)
drinks_cheers.gif ir paskui gilus pasipiktinimas

Oj, tik nereikia.. vis del absurdisku taisykliu, del sudetingo kontaktavimo su jais ir en en priezasciu. Todel ir ieskoma, kad MUMS butu kuo geriau, vargsas raineras saves nenuskriaus schmoll.gif Ne karta uz negrazius zaidimus gavo ispudingas baudas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 balandžio 2012 - 10:16