Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(AŠA @ 2012 04 18, 21:12)
na jūs ir protingos thumbup.gif: bėda tik, kad skrydžiai du, Londone jau nebebus mašinos biggrin.gif

Ech... Reik tiketis, kad ir Londone deziu tures ribotai vadinas mirksiukas.gif Sekmes keliaujant. Nesuk del tu deziu galvos, jei gabaritai neiseina is normu...
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2012 04 18, 21:15)
tipo praeini patikra, lauki kada leis lipti i lektuva, ateina tikrinti, o tu leki i masina ?

Lekciau garbes zodis - lagamino tikrai butu gaila...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 18, 22:17)

pabandykit
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 18, 21:26)
Siaip, jeigu bagazas atitinka matmenis, tai jokia ne sunkinanti aplinkybe  ax.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(AŠA @ 2012 04 18, 21:49)
Bus įdomu išgirsti gyvus atsiliepimus iš lagaminininkų, nes kaip tik turiu maksimaliai galimų cm lagaminą (šiaip didesnis, bet suspaudus į vidų mano matavimais atitinka), tai įdomu, ar čia jau ir man reikia vaistų nuo širdies kartu pasiimt ax.gif

Taip ir lieka neaisku ar lagaminas atitinka 55x40x20 reikalavimus, ar visgi didesnis rolleyes.gif nes pasakymas-atitinka reikalavimus, bet biski didesnis, sutikit, juokingai skamba rolleyes.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 04 18, 22:09)
I masina ji, kur aikstelej palikta ir vualia - ir vilkas sotus, ir ozka sveika smile.gif

O jus isivaizduojat, kad visi i oro uosta masina atvaziuoja? g.gif
Ir dar bandau isivaizduot, kaip praejus patikra, prie isodinimo vartu, keleiviai jau sodinami i lektuva, o kazkas bando aiskint, kad jam reikia iseit is oro uosto, lagamina masinoj palikt lotuliukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 04 18, 22:17)
pabandykit

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 18 balandžio 2012 - 21:27
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 18, 20:17)

biggrin.gif geras...bet ir optimistų būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 18, 21:26)
Papildoma.
Siaip, jeigu bagazas atitinka matmenis, tai jokia ne sunkinanti aplinkybe  ax.gif

Na kaip ir pagrindinė matavimo priemonė bent šeštadienį buvo-pralėkė pro visus su tom dėžėm prieš leidžiant pro vartus ir viskas-rėmų nebuvo iš viso.Dabar pagalvojau kad galbūt net ne visur skrendant tos dėžės-šįkart vartai į Romą buvo užkampy tai gal todėl g.gif O dėžės matmenys tikrai šiek tiek didesni už reikalavimus taip kad RAMIAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 18 balandžio 2012 - 21:42
Skridau ir aš savaitgaliui į Dubliną su Ryanair, tai mano mama sakė, kad daugiau su jais niekada neskris. Ėjo ir tikrino visų bagažą su tomis dėžėmis, mes turėjome mažą kuprinę ir mažą tašytę ir dar piniginę per petį, tai mums tokiu tonu pasakė, kad tą piniginę įsikištume į vidų, nors ir taip matosi, kad mums net ta kuprinė į tašę būtų tilpus. O tada su įlaipinimu, visi bėga, aplenkia visus nors pilna šeimų su mažais vaikais net niekas nepasisiūlo moterims vežimėlio panešti. Kol vežimėlius pridavinėjo jau ne visiems vietų liko, moterys prašė vyrų užleisti, o vienas sako, ne aš noriu su draugu sėdėti, kiti vyrai po vieną prie lango atsisėdę. Žodžiu žiaurus vaizdas, nežinau ar lietuviai čia tokie žiaurūs ir nesupratingi ar kaip.
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 04 18, 22:57)
Skridau ir aš savaitgaliui į Dubliną su Ryanair, tai mano mama sakė, kad daugiau su jais niekada neskris. Ėjo ir tikrino visų bagažą su tomis dėžėmis, mes turėjome mažą kuprinę ir mažą tašytę ir dar piniginę per petį, tai mums tokiu tonu pasakė, kad tą piniginę įsikištume į vidų, nors ir taip matosi, kad mums net ta kuprinė į tašę būtų tilpus. O tada su įlaipinimu, visi bėga, aplenkia visus nors pilna šeimų su mažais vaikais net niekas nepasisiūlo moterims vežimėlio panešti. Kol vežimėlius pridavinėjo jau ne visiems vietų liko, moterys prašė vyrų užleisti, o vienas sako, ne aš noriu su draugu sėdėti, kiti vyrai po vieną prie lango atsisėdę. Žodžiu žiaurus vaizdas, nežinau ar lietuviai čia tokie žiaurūs ir nesupratingi ar kaip.

bet kaip keista skaityti. Mes pernai i Alicante skridom pirmyn ir atgal i Kauna. Tai jokiu lekimu nebuvo, nors buvau prisiskaiciusi visko. Kaip visi eiluteje stovejo, taip ramiai be lekimu ir nuejo i lektuva. Tikrinimu irgi praktiskai nebuvo, tik Alicanteje vaiksciojo su deze, bet kelis patikrino, kurie matyt tip top su ismatavimais buvo. Ziuresim kaip bus siemet, matyt kiek skrydziu tiek nauju istoriju 4u.gif
Atsakyti

Nu taip,Dublinas juk..Tas pats girdėjau ir su Londonu būna biggrin.gif Aš paskraidžius į Romą pakeičiau visiškai savo nuomonę apie Rynair-personalas superinis ,nebūčiau žinojus su kuo skrendu,būčiau pagalvojus kad tikrai tai ne rynairas lotuliukas.gif Dėl tašių tašyčių-tokie reiklavimai ir jie iš bet kur kylant visur vienodi -susikišai sau ramiai viską prieš vartus ir ramybė,nuėjus į lėktuvą galima išsipakuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 18 balandžio 2012 - 22:31
QUOTE(klaara @ 2012 04 18, 22:30)
Nu taip,Dublinas juk..Tas pats girdėjau ir su Londonu būna biggrin.gif Aš paskraidžius į Romą pakeičiau visiškai savo nuomonę apie Rynair-personalas superinis ,nebūčiau žinojus su kuo skrendu,būčiau pagalvojus kad tikrai tai ne rynairas lotuliukas.gif Dėl tašių tašyčių-tokie reiklavimai ir jie iš bet kur kylant  visur vienodi -susikišai sau ramiai viską prieš vartus ir ramybė,nuėjus į lėktuvą galima išsipakuot  smile.gif

Ten net ne tašytė buvo, o piniginytė, bet esmė ne kad susikišti paprašė, o iš karto tai kiek čia pas jus bagažo, negi nežinot taisyklių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 04 18, 23:35)
Ten net ne tašytė buvo, o piniginytė, bet esmė ne kad susikišti paprašė, o iš karto tai kiek čia pas jus bagažo, negi nežinot taisyklių ir pan.

Hm,dėl piniginytės tai keista kad taip-mb visad ant kaklo turi pasikabinęs piniginę su dokumentais visais,pinigais-nieks niekada ir niekur neprikibo smile.gif
o tiesa-iš kur skridot?Jei iš Kauno tai apskritai ten kažkoks sužvėrėjęs personalas,didelė laimė kad nebereikia iš ten skrist biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 18 balandžio 2012 - 22:39
QUOTE(klaara @ 2012 04 18, 22:37)
Hm,dėl piniginytės tai keista kad taip-mb visad ant kaklo turi pasikabinęs piniginę su dokumentais visais,pinigais-nieks  niekada ir niekur neprikibo smile.gif
o tiesa-iš kur skridot?Jei iš Kauno tai apskritai ten kažkoks sužvėrėjęs personalas,didelė laimė kad nebereikia iš ten skrist biggrin.gif

Skridom iš Vilniaus. Ir dar lėktuve neleido striukių pasidėti viršuje, sakė nėra vietos, liepė laikyti po kojomis arba ant kelių. Gerai, kad ne su kokiu brangiu ilgu paltu ar kailiniais buvome.
Atsakyti

na bet juk yra taisykles, kurios aiskiai pasako, kad viskas turi buti viename lagamine. negi sunku susideti? Va i Dublina i Londona pasireiskia tikras lietuvisko kaimo kontingetas doh.gif Pamatai ko nemates ir pasidziaugi, kad nemaza dalis brudo ten isskrenda doh.gif
Atsakyti