Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

o tai cia tos dezes kaip papildoma sunkinanti aplinkybe, ar vietoj tu remu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 18, 21:04)
o tai cia tos dezes kaip papildoma sunkinanti aplinkybe, ar vietoj tu remu? unsure.gif

Papildoma.
Siaip, jeigu bagazas atitinka matmenis, tai jokia ne sunkinanti aplinkybe ax.gif
Atsakyti
O, kažkas naujo su dėžėmis g.gif nes iš paveikslėlio panašu, kad net jei lagamino dydis išmatavimus atitinka, tai vis tiek dėžės taip lengvai neužmausi...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 04 18, 21:32)
O, kažkas naujo su dėžėmis g.gif nes iš paveikslėlio panašu, kad net jei lagamino dydis išmatavimus atitinka, tai vis tiek dėžės taip lengvai neužmausi...

Isivaizduoju, kad ta deze kazkiek didesne uz minimum reikalavimus. Kaip ir gelezinis stovas
Atsakyti
Kauno oro uoste ta deze irgi yra. Oro uosto darbuotoja ja nesiojosi ir prie kiekvieno lagamino state, bet maut nemove - turbut nedaug turi, bijo, kad suplys lotuliukas.gif
Skridom balandzio 7 - priejo ji su ta deze prie musu is IKI pirkto lagaminciko ir sako - nuneskite i stova ir idekite blink.gif Rimtai, dabar paskaicius jusu komentarus manau, kad bijojo supletyt deze... I stova tilpo, todel praleido...
Uztat graikai atsipute... Jokiu deziu, nieks nieko nesvere anei matavo Rodo oro uoste. Pofik visiems... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 18, 20:40)
Isivaizduoju, kad ta deze kazkiek didesne uz minimum reikalavimus. Kaip ir gelezinis stovas

Bus įdomu išgirsti gyvus atsiliepimus iš lagaminininkų, nes kaip tik turiu maksimaliai galimų cm lagaminą (šiaip didesnis, bet suspaudus į vidų mano matavimais atitinka), tai įdomu, ar čia jau ir man reikia vaistų nuo širdies kartu pasiimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 04 18, 21:42)
p.s. ir beje, apie tuos šveicariškus peiliukus parašysiu  biggrin.gif , nes labai jau čia prieš mėnesį klausinėjau apie juos  biggrin.gif - paskutinę minutę visgi nutariau jį įsimesti ir vežtis - nuvažiuojant važiavo vyro kuprinėj, grįžtant - pas mane striukėj, kišenėj - pfu pfu pfu - niekam neužkliuvo ir buvo labai naudingas kelionėje. Bo būčiau (dabar taip tik sakau  tongue.gif ) rėkus, kad jo ašmenys atitinka vežimo taisykles - iki 6 cm, matavau 3 kartus.

Oi del tu sveicarisku peiliuku bukit atsargus. Mus Kaune sustabde, norejo atimt, bet mes liepem pamatuot, viskas tiko ir praleido, o vat Alikantej niekam ten neidomu buvo ir net nesileido i snekas ir apie jokius matavimus net nejo susitart. Rekt ir gadintis nuotaikos nesinorejo, tai ir palikom.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 04 18, 20:49)
Bus įdomu išgirsti gyvus atsiliepimus iš lagaminininkų, nes kaip tik turiu maksimaliai galimų cm lagaminą (šiaip didesnis, bet suspaudus į vidų mano matavimais atitinka), tai įdomu, ar čia jau ir man reikia vaistų nuo širdies kartu pasiimt ax.gif

kaip kazkas siule: dideli maximos maisa geriau atsargoj turet, nei 50 euru moket lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 18 balandžio 2012 - 21:01
QUOTE(magute @ 2012 04 18, 21:00)
kaip kazkas siule: dideli maximos maisa geriau atsargoj turet, nei 50 euru moket  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o bet tačiau gaila bus lagaminą prarast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 04 18, 21:03)
o bet tačiau gaila bus lagaminą prarast smile.gif

I masina ji, kur aikstelej palikta ir vualia - ir vilkas sotus, ir ozka sveika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 18 balandžio 2012 - 21:11
na jūs ir protingos thumbup.gif: bėda tik, kad skrydžiai du, Londone jau nebebus mašinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 18, 22:09)
I masina ji, kur aikstelej palikta ir vualia - ir vilkas sotus, ir ozka sveika smile.gif

tipo praeini patikra, lauki kada leis lipti i lektuva, ateina tikrinti, o tu leki i masina ?
Atsakyti