Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

Gal galėtumėte ir mane paprotinti, kaip supakuotą kosmetiką galima imti ir kas nepraeina? Iki 75 ml talpa turi būti? Viskas maišeliuose? O kokiuose? Specialiuose kokiuose nors?
Ir dar klausimą turiu. Rašot pirmam psl kad išmatavimai bagažo 55cm x 40cm x 20cm. O jei vietoj 20 turiu 23, jau man amen bus?
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2012 04 17, 21:34)
Gal galėtumėte ir mane paprotinti, kaip supakuotą kosmetiką galima imti ir kas nepraeina? Iki 75 ml talpa turi būti? Viskas maišeliuose? O kokiuose? Specialiuose kokiuose nors?
Ir dar klausimą turiu. Rašot pirmam psl kad išmatavimai bagažo 55cm x 40cm x 20cm. O jei vietoj 20 turiu 23, jau man amen bus?

Iki 100ml, viskas turi tilpti I viena permatoma maiseli. Maisiukas toks daugmaz 15cmx15. Del bagazo tai rizika, nes dabar labai tikrina, jei kam uzkliutu(uzklius jei netilps) tektu susimoketi papildomai mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galima dasipirkti bagaza su swedbanko debetine kortlele,check in dar nepadarytas?pirktas buvo tik bilietas ir is skirtingos korteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 17, 16:33)
siandien Droge mažas skutimosi putas vyrams mačiau pirkti už 2,99 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2012 04 18, 01:00)
ar galima dasipirkti bagaza su swedbanko debetine kortlele,check in dar nepadarytas?pirktas buvo tik bilietas ir is skirtingos korteles ax.gif

Pabandykite ir suzinosit 4u.gif Bet man atrodo, kad nelabai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2012 04 18, 00:00)

Manau galima, nes as kai dariau check in tai dar buvo pasirinkimas kokiu noreciau papildomu paslaugu, bagazo pasirinkimas irgi berods buvo g.gif

Del korteles tai manau jokio skirtumo, kad kita, svarbu kreditke butu.

O jus pabandykite daryti check in (del bagazo) ir matysite ar duoda pasirinkima papildomai pasirinkti regizutruota bagaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 18, 07:45)
Manau galima, nes as kai dariau check in tai dar buvo pasirinkimas kokiu noreciau papildomu paslaugu, bagazo pasirinkimas irgi berods buvo  g.gif

Del korteles tai manau jokio skirtumo, kad kita, svarbu kreditke butu.

O jus pabandykite daryti check in (del bagazo) ir matysite ar duoda pasirinkima papildomai pasirinkti regizutruota bagaza  smile.gif

Jo, papildyti del bagazo tai tikrai galima, nes esu pati taip darius.

Tik del korteles rasiau, kad abejoju, ar su debetine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2012 04 17, 23:34)

Kiekvienas gaminukas turi būti iki 100 ml,
bendra jų suma iki 1 l,
viskas sudėta į permatomą užsegamą maišelį

Jeigu lagaminą sugebėsite suspausti iki 20 cm ir įgrūst į matuoklį - tiks, jei ne - didelė rizika
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 04 18, 09:18)
Kiekvienas gaminukas turi būti iki 100 ml,
bendra jų suma iki 1 l,
viskas sudėta į permatomą užsegamą maišelį

Jeigu lagaminą sugebėsite suspausti iki 20 cm ir įgrūst į matuoklį - tiks, jei ne - didelė rizika

Grūsti neleidžia schmoll.gif Reikia kaip tik, kad lagaminas būtų siauresnis, nes priklautas jis dar pasipūčia, jeigu jis medžiaginis. Pas mane 18 cm o prikrautas jau virš 20 cm būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 18, 08:57)
Jo, papildyti del bagazo tai tikrai galima, nes esu pati taip darius.

Tik del korteles rasiau, kad abejoju, ar su debetine unsure.gif

Šiomis kortelėmis galima atsiskaityti:

"Ryanair accept Visa and Mastercard credit cards and the following debit cards UK Maestro, Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid Debit & Visa Delta for payment of your flights.

As a special offer to Ryanair Cash Passport cardholders (UK, Italian, German, Irish & Spanish residents only) and Mastercard Prepaid (MP) card holders (excluding UK, Italian, German,Irish & Spanish Mastercard Prepaid), Ryanair, will not apply an administration handling fee to those customers paying by this method of payment."

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 17, 05:45)
Jo tokiu indeliu turime, tik va nepagalvojau kazkaip  g.gif  na, bet cia MB galvos skausmas, nes, as maniau, kad tas skutimosi putas suplakti reikia pries purskiant, todel jos ir putoja, o kaip indelyje suplakti?  biggrin.gif
manau, paparsaciausia paieskoti mini pakuotes.

gaila tik, kad aerozoliu negalima, taip norejau purskiamo terminio vandenuko isideti.

nu dar ir kitas variantas nuvykus jau į vietą nusipirkti mažą pakuotę. ir susinaudos.. arba jau ieškot mini variantų..
o jei apsigyvenat viešbutyje, didelis šansas kad ten ir būna mažiukai jau vonioj, tai nei pirkt nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2012 04 17, 23:34)
... Viskas maišeliuose? O kokiuose? Specialiuose kokiuose nors?

kadangi aš niekur neradau pirkti tų jų reikalaujamų užspaudžiamų ~20*20 maišelių, tai susidėjau į paprasčiausią maišelį, kurie prie vaisių ar saldainių tarkime padėti parduotuvėse - ir ką - niekam nei šilta nei šalta buvo nuo to.
Atsakyti