Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(S@lsa @ 2012 04 11, 20:00)
Ka daryt jei netycia per skubejima sumaisiau kryptis, man reikejo bilieto is frankfurto i kauna, o nupirkau is kauno i frankfurta?  doh.gif  Parasiau bankui, kad panaikintu lesu rezervacija, nes tik kelios minutes po pastebejau. Kazin pades?

manau turetu panaikinti rezervacija. Jus dar siandien ryte pasiskambinkite i banka. Tiesa gali buti rezervacijos atsaukimo mokestis, bet itariu jis bus nedidelis (jei isvis bus).

Atsakyti
Dėkojame Jums už laišką. Jūsų prašymą perdavėme Pretenzijų nagrinėjimo skyriui, kurio darbuotojai, išsamiai išnagrinėję situaciją, pateiks Jums atsakymą.
Jei kiltų papildomų klausimų, rašykite arba skambinkite, mielai Jums atsakysime.

Dėkojame, kad kreipiatės. Dėl rezervacijos panaikinimo anksčiau nei po 15 dienų Jūsų prašymą perdavėme Pretenzijų nagrinėjimo skyriui.
Rezervuotos lėšos sąskaitoje gali būti iki 15 dienų. Jei per tą laiką gaunamas patvirtinimas iš įmonės apie atsiskaitymą, lėšos nurašomos iš sąskaitos. Jei pranešimas neatsiunčiamas, lėšos nenurašomos.
Atkreipiame dėmesį, kad ir panaikinus rezervaciją anksčiau, nei po 15 dienų, lėšos vis tiek gali būti nurašytos, jei įmonė atsiunčia patvirtinimą apie atsiskaitymą.
Siūlome Jums kreiptis į įmonę ir pranešti, kad Jūs nepageidaujate atsiskaityti ir kad Jūsų rezervacija nebūtų patvirtinta.
Jei kils klausimų, rašykite, atsakysime.

Stai ka man bankas atrase, tai teks kreiptis i ryanair'a, bet as labai abejoju, kad pavyks susitart. biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš abejoju, nes Ryanair pinigus jau kaip ir nusirašė, tik banke stovi kad rezervuota visada taip yra, net kai ir parduotuvėje perkame ir išeiname su preke, po kelių dienų pinigai banko sąskaitoje būna tik rezervuoti, bet pirkimas juk įvykęs. Tai ir čia tas pats - pirkimas įvyko.

Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 04 11, 23:58)
kad visa electron, ishduota lt, negalima atsiskaityt ryanair puslapy

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2012 04 12, 09:49)
Ir aš abejoju, nes Ryanair pinigus jau kaip ir nusirašė, tik banke stovi kad rezervuota visada taip yra, net kai ir parduotuvėje perkame ir išeiname su preke, po kelių dienų pinigai banko sąskaitoje būna tik rezervuoti, bet pirkimas juk įvykęs. Tai ir čia tas pats - pirkimas įvyko.

Na bala nemate, tos simtines. Kita kart busiu atidesne. irnesakyk.gif
Atsakyti
Bandziau dali keliones nusipirkti. Koks paskutinis turejo buti zingsnis? Nes lyg jau viskas.. suvedziau kortele.. vienas mygtukas ir psio?
O suma jau tokia bus, kaip rode?

Jetau, reikia antra dali keliones pirkti, nes cia su persedimu, bet bijau unsure.gif
Atsakyti
Visada pati juokdavaus dėl tokio pobūdžio klausimų, bet dabar pačiai pribrendo reikalas, kad reikia giminaičiams į Stokholmą šakoti nuvešti, kokia tikimybė kad mane su juo praleis ir nelieps kišt į kuprinę? biggrin.gif
Ar aš sapnuoju, bet atsimenu, kad kažkam lyg pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2012 04 12, 15:17)
Visada pati juokdavaus dėl tokio pobūdžio klausimų, bet dabar pačiai pribrendo reikalas, kad reikia giminaičiams į Stokholmą šakoti nuvešti, kokia tikimybė kad mane su juo praleis ir nelieps kišt į kuprinę?  biggrin.gif
Ar aš sapnuoju, bet atsimenu, kad kažkam lyg pavyko  g.gif

Taip, kažkam pavyko. Bet tai priklausys nuo orouosto darbuotojų geronoriškumo, ir lygtais ne Ryanair temoje tai buvo kalbėta, o apie rankinį bagažą 4u.gif Ryanair pigios avialinijos, taigi jos tikslas iš bet ko pasidaryt pinigų, jums priklauso tik 1 rankinis bagažas, blogiausiu atveju 50 EUR susimokėsit ir praleis biggrin.gif
Atsakyti
man nepavyko ax.gif cool.gif tai visa laime, kad jau buvom numate tokia galimybe ir tevai dar buvo orouoste, tai graziai supjausciau; sudejau i dezute ir isidejau i rankine..... norejau aisku taip parsivest, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 12, 10:54)
Bandziau dali keliones nusipirkti. Koks paskutinis turejo buti zingsnis? Nes lyg jau viskas.. suvedziau kortele.. vienas mygtukas ir psio?
O suma jau tokia bus, kaip rode?

Jetau, reikia antra dali keliones pirkti, nes cia su persedimu, bet bijau unsure.gif

o ko bijote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 04 12, 17:27)
o ko bijote? smile.gif

Na man tokios keliones savotiskas stresas, nors ir velniskai idomu ax.gif Bet lyg isigijau bilietus.. unsure.gif Nors su rainiai antra karta skrendu, bet kaip naujoke vel jauciuos lotuliukas.gif
Atsakyti
kas buvot rašę apie tai, kad Ryanairai lyg ir ruošiasi padaryti galimybę atšaukt savo bilietą per 24 val?
Atsakyti