Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(Diamond @ 2012 04 07, 14:36)
Taip kremu pilna ir sau nieko neimsiu praktiskai, bet va vaikams naturalu ne chemini ir gera isbandyta tikrai noriu. |Nes nusipirkti galesiu tik brangu skirta turistams ir vaikai nuo jo alergija tures. Tiesiog norejau nuomones ar kam yra teke truputi didesne talpa veztis. Nes idomu kaip jie pamatuoja, jei nera parasyta kiek ml..
Aciu, jau maciau  4u.gif

man Kaune pavyko0,3 buteliuką vandens prasinešti, džinsų kišenėje.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 04 07, 18:13)
man Kaune pavyko0,3 buteliuką vandens prasinešti, džinsų kišenėje.

sunus kiseneje 0,5 buteliuka prasinese
Atsakyti
patarkite prasau, kaip isigyti ryanair kortele, mano bankas ir registracija DE? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Taip isejo kad turim pirke bilieta is stanstedo i kauna,balandzio 18d. Check in dar nepadarytas. Ar imanoma parduot bilieta ar kaip nors grazint ji ryanairui? Ka daryt siuo atveju nenorint prarast pinigus. Aciukas
Atsakyti
Ryanair bilietai negrąžinami. Galite keisti datą arba pavardę, tai jei rasite kam reikia bilietų ir sutiks sumokėti jums visą sumą už bilietą ir už pavardės keitimą, tai tada neprarasite pinigų 4u.gif
Atsakyti
O as siandien eksperimenta padariau,tai likau nesupratus.Vienu zodziu turiu kortele Mastercard prepaid,anksciau su ja budavo bil be tu 6eur mokescio,neseniai tai panaikino,ir su ja reikia moket po tuos 6eur.O va pabandziau pirkt bil Vilnius-Dublinas,tai gale neskaiciuoja to 6eur korteles mokescio.Ar kazka ne taip suprantu.Bet ta galutine suma suvedus korteles duomenis nepadideja.Gal kazko uzslepto nerandu?
Atsakyti
Daugumai su ta Mastercard prepaid jau is vis neleidzia atsiskaityti unsure.gif Nors man tai vis knieti pabandyti ar priims, bet, kad reikia buti tam is karto pasiruosus. Nes kazkaip nesinori siaip bele kokiu bilietu nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 04 11, 17:07)
O as siandien eksperimenta padariau,tai likau nesupratus.Vienu zodziu turiu kortele Mastercard prepaid,anksciau su ja budavo bil be tu 6eur mokescio,neseniai tai panaikino,ir su ja reikia moket po tuos 6eur.O va pabandziau pirkt bil Vilnius-Dublinas,tai gale neskaiciuoja to 6eur korteles mokescio.Ar kazka ne taip suprantu.Bet ta galutine suma suvedus korteles duomenis nepadideja.Gal kazko uzslepto nerandu?

doh.gif nu is kur istraukete, kad visiems skrydziams panaikino 6 eur mokesti ? Jis panaikintas tik skrydziams is UK, Italijos ir dar kazkurios salies. Pvz skrydziui Londonas - Vilnius - Londonas 6 eur mokesti teks moketi. Bet Vilnius - Londonas - Vilnius nereiks
Atsakyti
Ka daryt jei netycia per skubejima sumaisiau kryptis, man reikejo bilieto is frankfurto i kauna, o nupirkau is kauno i frankfurta? doh.gif Parasiau bankui, kad panaikintu lesu rezervacija, nes tik kelios minutes po pastebejau. Kazin pades?
Atsakyti
QUOTE(jolzars @ 2012 03 31, 12:40)
Laba diena,
Sakykit prašau, ar negalima atsiskaityti Visa electron koretele ??? nesuprantu atmeta ir rašo transakcija neįvyko . g.gif

jau sužinojau.

parasykit prasau, ka suzinojot biggrin.gif
Atsakyti
kad visa electron, ishduota lt, negalima atsiskaityt ryanair puslapy
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 11, 16:42)
doh.gif nu is kur istraukete, kad visiems skrydziams panaikino 6 eur mokesti ? Jis panaikintas tik skrydziams is UK, Italijos ir dar kazkurios salies. Pvz skrydziui Londonas - Vilnius - Londonas 6 eur mokesti teks moketi. Bet Vilnius - Londonas - Vilnius nereiks

Na tai kodel i viena puse ta mokesti skaiciuoja,o i kita ne? g.gif
Atsakyti