Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(whitey @ 2012 04 05, 08:50)
turbut ne taisykles skirtingos, o korteles, ju tipai, bankas, etc

Greiciausiai taip ir yra, o man, vadinasi, pasiseke, nes litus nuskaiciuoja centas i centa teisingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2012 04 05, 10:36)
Sveiki keliautojai. Gal kam teke yra prasinesti didesne talpa nei 100ml? Man vaiku kremai nuo saules po 125 ml yra ir negaliu ju pilstyti, nes stingsta is karto jei atidarau  doh.gif Ar pavyktu susitarti cia Kaune, kad praleistu  g.gif

manyciau kad tikrai ne, nebent esate "lucky" ir tikite stebuklais, aisku pabandyti galima, jei nebutu paskui gaila ismesti. mano kazkada buvo didesne talpa, bet ant dugno sampuno, ir tai itartinai varte, bet praleido.

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 05, 11:07)
Greiciausiai taip ir yra, o man, vadinasi, pasiseke, nes litus nuskaiciuoja centas i centa teisingai ax.gif

as pirkau su mastercard Nordea banko, tai irgi kiek rode litu, tiek ir nuskaiciavo. issitraukiau net patvirtinima, tai eilutes su eurais nera, viskas litais. o ir suvedus korteles duomenis neleido pasirinkti, kad ten valiuta geresniu kursu nuskaiciuotu.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 04, 17:47)
Man jau antri metai sitas Ryanairo fokusas nepatinka  doh.gif
Mokejimo korteles valiuta litai, bilietu kaina rodoma irgi litai

Pricing
Kaunas (KUN) to Kos (KGS) 519.00 LTL
EU 261 Levy 21.00 LTL
Kos (KGS) to Kaunas (KUN) 519.00 LTL
EU 261 Levy 21.00 LTL

Fees, Services and Travel Insurance
6 x (Online Check-in ) 126.00 LTL
Total
Original Total 1,206.00 LTL

Nuo korteles nuskaiciuota 1240,63 LTL  doh.gif  doh.gif  Man "More information" rode, varnele nuemiau. Buciau nenuemes, butu dar blogesnis rezultatas

o tavo kokia čia kortelė? lietuviško banko? litinė?

patikrinau savo pirkimus, visi buvo litais ir tiek, kiek parašyta
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 05, 18:59)
o tavo kokia čia kortelė? lietuviško banko? litinė?

patikrinau savo pirkimus, visi buvo litais ir tiek, kiek parašyta

konkreciai sitas pirkimas nelietuvisko banko, bet litine kortele. Su ta pacia kortele esu pirkes bilietus, kuriu kaina buvo nurodyta eurais (skrydis tarp euro zonos saliu buvo) rezultatas tas pats.
Analogiska rezultata gavau perkant su lietuvisko banko litine kortele.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2012 04 05, 10:36)
Sveiki keliautojai. Gal kam teke yra prasinesti didesne talpa nei 100ml? Man vaiku kremai nuo saules po 125 ml yra ir negaliu ju pilstyti, nes stingsta is karto jei atidarau  doh.gif Ar pavyktu susitarti cia Kaune, kad praleistu  g.gif

Nebent netyčia nepastebėtų.

Kremų nuo saulės visur pilna, tikrai nuskridę lengvai nusipirksit.

Šiaip stebina toks klausimas, kas būtų, jei visiems prireiktų kremus, gėrimus, chemines medžiagas prasinešt? Dar viena 09 11? Ne veltui sugriežtino saugumo taisykles.
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 05, 07:52)
tai gerai kad gerai , mūsų suma nemaža buvo, tai jei dar būtų užmetę tai liūdna būtų buvę.

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 05, 12:07)
man, vadinasi, pasiseke, nes litus nuskaiciuoja centas i centa teisingai ax.gif

kokių bankų ,kokios kortelės,nuskaičiuojančios teisingai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2012 04 05, 11:36)

Jums jau kitoj temoj atsake kad negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2012 04 05, 18:13)
kas būtų, jei visiems prireiktų kremus, gėrimus, chemines medžiagas prasinešt? Dar viena 09 11? Ne veltui sugriežtino saugumo taisykles.

ka cia sugrieztino?! ish zmoniu ishsityciojo- alus gatvej 2-3, 'viduj' 4-5, brendis 26-30, oro uoste- 41-45, ir t.t. apie paprasto vandens kaina net nekalbu. tad tai tik verslo propogavimas ir virshpelniu skatinimas. gaila, kad praeitais metais to draudimo nepanaikino-lobistai pasistenge. kur gi nesistengsi, kai tokios marzos. saugumui tai itakos neturi, nes kas nores, tas pranesh ir nesunkiai. pilna pvz, bet jie niekam neidomus- svarbu nedarai kliuciu vidinem parduotuvem ar barams. jie mielai ir maista atimtu, bet dar nedashilo, kaip 'ivyniot' i terorizmo baimiu bukieta, tad kol kas leidzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 05 balandžio 2012 - 21:48
QUOTE(whitey @ 2012 04 05, 21:44)
ka cia sugrieztino?! ish zmoniu ishsityciojo- alus gatvej 2-3, 'viduj' 4-5, brendis 26-30, oro uoste- 41-45, ir t.t. apie paprasto vandens kaina net nekalbu. tad tai tik verslo propogavimas ir virshpelniu skatinimas. gaila, kad praeitais metais to draudimo nepanaikino-lobistai pasistenge. kur gi nesistengsi, kai tokios marzos. saugumui tai itakos neturi, nes kas nores, tas pranesh ir nesunkiai. pilna pvz, bet jie niekam neidomus- svarbu nedarai kliuciu vidinem parduotuvem ar barams. jie mielai ir maista atimtu, bet dar nedashilo, kaip 'ivyniot' i terorizmo baimiu bukieta, tad kol kas leidzia

Na taip, gal jūs ir teisus. Bet nemanau, kad kainos labai sumažėtų, jei būtų neribojamas vandens/alaus kiekis, gal tik perkančių kiekis šiek tiek sumažėtų.

Italijoj mačiau vyrukai taip darė: su tuščiais plastikiniais buteliais praėjo patikrinimą ir juos vėliau prisipildė tualete. Vandens pirkimo problema išspręsta.

p.s. pametėkit nuorodas į tuos prasinešimo pavyzdžius, įdomu pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2012 04 05, 23:20)
Italijoj mačiau vyrukai taip darė: su tuščiais plastikiniais buteliais praėjo patikrinimą ir juos vėliau prisipildė tualete. Vandens pirkimo problema išspręsta.

Norvegijoje,Stavangerio oro uoste(NO gal ir kituose taip pat),praėjus patikrą ,yra ir ne vienas geriamo vandens nemokamas aparatas,pati su tuščiu plastikiniu buteliu praėjau patikrinimą ir pildžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
aishku, kad pirkimai sumazetu ir stipriai (va kaune oro uoste iki atidare wink.gif ). savu laiku po pora brendzio buteliu rankiniam vezdavaus, dabar jau 100lt gaila uz juos palikt, kai zinai ju kaina.

aishku, vandens pilstymasis populiarus- tuscia tara ne problema saugoj. tam paciam stanstede yra vandens aparatai.

p.s. nuorodu nebus del suprantamu priezasciu wink.gif
Atsakyti
Perkant skrydį yra kortelės mokestis, čia viskas aišku, o jau nusipirkus, bet prieš skrydį sumąsčius papildomai pasiimti registruotą lagaminą ar irgi kažkoks papildomas kortelės mokestis būtų, ar tik už lagaminą?
Atsakyti