Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(saigma @ 2012 04 04, 14:01)
Taip neseniai Anytai pirkau bilietus:

negaliu nepaklaust, a kur čia skrido, kad toks skrydis brangus?
ar čia daug žmonių.... blush2.gif

uij žiūriu ir dianita to paties klausė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 balandžio 2012 - 15:29
QUOTE(dianita @ 2012 04 04, 16:09)
oho... tai jau tikras apgaudinejimas.. reiketu pranesti apie tai atitinkamoms instancijoms..  blink.gif

siaip is smalsumo - kur tiek brangiai skrydis kainavo?  ar cia visa grupe zmoniu skrido?  bigsmile.gif

Idomu, jei mokama kreditine, kurioje eurai, ne litai (mano kreditine eurine), tai turbut nekonvertuoja?  g.gif  kazkaip neatkreipiau demesio ziema, kai pirkau bilietus...

QUOTE(grange @ 2012 04 04, 16:28)
negaliu nepaklaust, a kur čia skrido, kad toks skrydis brangus?
ar čia daug žmonių....  blush2.gif

uij žiūriu ir dianita to paties klausė  biggrin.gif

Jo čia visa kompanija moterikių į Kiprą, atostogų gegužės mėnesiu skris, 5 iš viso 4u.gif

Kad greičiausiai konvertuoja, bet tikrai negaliu teigti 100 proc. Kas svarbiausia, kad neaišku kodėl taip vyksta, nes esu pirkusi ir su savo kortele kuri yra litinė ir su kortele kuri yra eurinė ir vis tiek tas pats doh.gif
Kai Rainikų bandai apie tai užklausit, atsakinėja kažkokias nesąmones ir negali normaliai paaiškinti.

Atsakyti
opapa. tikrai idomi konvertacija. reiks man pasiknist po savo bilietus, gal kazkas panashaus yra. dekui uz info 4u.gif
tik nelabai isivaizduoju, kaip eurinej kortelej tokia konvertacija imanoma. cia jau turetu ishlyst (more information), mokant ja litais bei pateikta preliminari kurso info, kas shiuo pvz 909eur. ash jau seniai priprates, jog 110lt bus 31£, nors bankiniu kursu imant, turetu gautis apie 27£. nemanau, kad mano pvz kazka imanoma atsikovot. butu neblogai koki pusmeti skraidyt nemokamai wink.gif aishku, ir ash ne shventasis bei 'duriu' ryanair. bet apie tai 'kaip' istorija nutyli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 04 balandžio 2012 - 17:38
Man jau antri metai sitas Ryanairo fokusas nepatinka doh.gif
Mokejimo korteles valiuta litai, bilietu kaina rodoma irgi litai

Pricing
Kaunas (KUN) to Kos (KGS) 519.00 LTL
EU 261 Levy 21.00 LTL
Kos (KGS) to Kaunas (KUN) 519.00 LTL
EU 261 Levy 21.00 LTL

Fees, Services and Travel Insurance
6 x (Online Check-in ) 126.00 LTL
Total
Original Total 1,206.00 LTL

Nuo korteles nuskaiciuota 1240,63 LTL doh.gif doh.gif Man "More information" rode, varnele nuemiau. Buciau nenuemes, butu dar blogesnis rezultatas
Atsakyti
Pas mus kreditinė litais, pirkom litais, jokių varnelių nenuiminėjom, nuskaitė tiek kiek priklauso, na įdomiai čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 04, 20:19)
Pas mus kreditinė litais, pirkom litais, jokių varnelių nenuiminėjom, nuskaitė tiek kiek priklauso, na įdomiai čia  g.gif

reiskia dabar visi prasysim, kad nupirktumet mums bilietus kai reikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 04, 20:23)
reiskia dabar visi prasysim, kad nupirktumet mums bilietus kai reikes  ax.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man idomu, nuo ko priklauso saskaitos valiutos nustatymas g.gif Nes mes irgi pirkom bilietus, gavom saskaita litais ir nurase litais, centas i centa.
O kodel kitiems pateikiama saskaita eurais ar svarais? g.gif
beje, varneliu irgi jokiu nenuiminejom (kaip ir sarlatane), nes dar apie jas net nezinojom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 04 balandžio 2012 - 22:01
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 04 04, 19:23)
reiskia dabar visi prasysim, kad nupirktumet mums bilietus kai reikes  ax.gif

biggrin.gif , aš ir sau tikriausia pati daugiau nepirksiu, per daug man nervų kainavo, kai paskaičiau kaip su jais būna, tai per kelis kart nuskaito tai nežinia kiek nuskaito ...., tai gerai kad gerai , mūsų suma nemaža buvo, tai jei dar būtų užmetę tai liūdna būtų buvę.
Aš vistiek negaliu suprast kaip taip visiem perkant skirtingos taisyklės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 05 balandžio 2012 - 06:53
turbut ne taisykles skirtingos, o korteles, ju tipai, bankas, etc
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 04 05, 08:50)
turbut ne taisykles skirtingos, o korteles, ju tipai, bankas, etc

Jep greičiausiai taip ir bus. Iš vis kokios ten pas juos taisyklės, daro ką nori rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai. Gal kam teke yra prasinesti didesne talpa nei 100ml? Man vaiku kremai nuo saules po 125 ml yra ir negaliu ju pilstyti, nes stingsta is karto jei atidarau doh.gif Ar pavyktu susitarti cia Kaune, kad praleistu g.gif
Atsakyti