Tylejau,tylejau,bet neiskenciau.. Noriu papasakoti savo karcia patirti..Seniai,seniai
pirkau naudota skalbimo masina,tokia mandresne buvo,o be to nelabai zinojau programas,tai nuejau i taisykla ir man dave visu tos masinos programu aprasyma,o iseinant pasake:tik nepamirskit i bugna retkarciais ipilti citrinos rugsties.Pasakiau vyrui,o tasai sako: nedurniuok,visas gumas sues.As ,aisku,labai protinga,vyro nepaklausiau ir po kiek laiko vis tiek praskalbiau su cirinos rugstimi.Buvo ji uzkalkejusi,net zibet pradejo,kaitinimo elimento keisti nereikejo,bet taisyt greit reikejo,nes meistras man parode gumas
Dabar tokiu eksperimentu nebedarau
Juo labiau, 1 pazistamas turi skalbimo masinu remonto imone,tai su vyru graziai mane"patrauke per danti" del tos citrinos rugsties pilimo.. :ohDabar jau seniai turiu kita skalbimo masina,niekas man ten nesmirdi ,gal,kad daug skalbiu-11 zmoniu,tai masina sukasi ir sukasi,sukasi ir sukasi,be to vyras retkarciais pravalo ta filtriuka kur pasiduoda i masina vanduo,kad kuo didesne srove pasiduotu ,greiciau ir iskalbia..Mat musu namas nuosavas ir vanduo is sulinio,gal kas gyvena su miesto vandentiekiu tokie filtriuko pravalymai nereikalingi
Jusu reikalas -norit tikekit,norit-ne..