Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valote skalbimo mašiną?

kaip keista, musu skalbiankei 15 metuku, nieko nepilu, isskyrus calgon ir nera tokiu nesamoniu, tik visada laikau praviras dureles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dipsis: 04 spalio 2013 - 10:18
Gal kas parekomenduotu patikima skalbimo masinu meistra? 4u.gif
Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incultino: 15 spalio 2013 - 09:48
QUOTE(jellg @ 2013 09 20, 22:18)
Nepadėjo tas skystis - kvapas vistiek liko. Dr. Beckmann firmos.

man irgi sitas skystis nepadejo, jetau, kaip atsikratyti to bjauraus kvapo, visi namai juo "pakvepinti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ką tik išleidau skalbimo mašinos meistrą, jis rekomendavo mašinos vidų valyti su soda. Supilti visą sodos pakelį ir paleisti virinimo programą. Bandysiu savaitgalį, gal ir jums padės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 16 spalio 2013 - 10:42
Kvapas atsiranda nuo minkstikliu. Per ilgesni laika ju uzsilieka isleidimo zarnoj, ir pacioj masinoj. Man nueme isleidimo zarna ir gerai isplove. Siaubas, kiek ten nuo sieneliu atsoko visokio brudo doh.gif .Dingo ir kvapas. Meistras sake, kad tai laikinas dalykas, nes minkstikliai po kurio laiko vel savo juoda darba padarys verysad.gif
Atsakyti
Savaitgalį ploviau skalbimo mašiną su soda, kvapas dingo, bet tik tam kartui
po kelių plovimų vėl lyg ir jaučiasi, išvėdinau, išdžiovinau po skalbimo skalbyklę, lyg ir mažiau jaučiasi, nors taip elgiuosi po visų plovimų.
Atsakyti
pas mane skalbimo mašina šiaip neturi jokio kvapo ramybės būsenoj - per viršų kraunama, tai aš ją visad laikau atvirą. nu bet tik įdedu rūbus skalbti, tai iš vandens šalgos toks kvapelis dvokteli frusty.gif matyt užsilaiko vanduo ten...
bijau net skalbt, jei svečiai planuoja užsukt
Atsakyti
Pas mane irgi galima sakyti kvepia, jokios specialios prieziuros nereikia smile.gif
Atsakyti
Kas kiek kartu skalbimo masina prasukant valancia priemone ? (actas, soda, citrinos rugtis, vitamin C)
Ar 1k/1men normal, ar reikia dazniau ?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2013 10 21, 13:13)
Savaitgalį ploviau skalbimo mašiną su soda, kvapas dingo, bet tik tam kartui
po kelių plovimų vėl lyg ir jaučiasi, išvėdinau, išdžiovinau po skalbimo skalbyklę, lyg ir mažiau jaučiasi, nors taip elgiuosi po visų plovimų.

QUOTE(lilijyte @ 2013 10 22, 19:20)
pas mane skalbimo mašina šiaip neturi jokio kvapo ramybės būsenoj - per viršų kraunama, tai aš ją visad laikau atvirą. nu bet tik įdedu rūbus skalbti, tai iš vandens šalgos toks kvapelis dvokteli  frusty.gif matyt užsilaiko vanduo ten...
bijau net skalbt, jei svečiai planuoja užsukt

O filtras išvalytas? (Tokios mažos durelės dažniausiai priekyje)
Dažniausiai ten prisikaupia plaukų ir pan., kas gali pradėti rūgti...
Atsakyti
Geras budas valyti skalbianka: ipilkyte i vandeni sodos ir druskos, paplaukyte kazkokius skuderelius, ir palikite atjunge kelioms valandoms. Kvapai, nuosedos, rudys iskeliaus i kanalizacijos vamzdi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muzi @ 2013 12 03, 18:39)
Jei norit tikrai gerai prasivalyti skalbimo mašiną tai siūlyčiau pamėginti Vokišką skalbimo mašinų nukalkintoją, jį tereikia naudoti vieną ar du kartus per metus, perku vokiškų prekių parduotuvėje Vilniuje Kalvarijų gatvėje ax.gif

kokia čia parduotuvė?
Atsakyti