Dėl brangių skalbimo miltelių, tokių neperku ir naudoju minkštiklį. Tiesa buvau įsigijusi miltelių, kuriuose tipo yra to minkštiklio, bet manęs netenkino rezultatas, vis tiek ne taip kvepia ir ne tokie minkšti, kaip su minkštikliu.
Manau, kad jei nuo pradžių prižiūrėsime savo elektros prietaisus, tai niekas ten nekalkės, niekas neges, bet ir nereikės tų brangių skalbimo miltelių pirkt.
Dar apie tuos miltelius, per tv reklamavo tokį valiklį, kur, tipo visas dėmes išima, užpili ant dėmės, paskui dar į skalbimo mašiną ir vualia. Tai nieko ten gero iš to valiklio, super duper, išreklamuoto, nes įsisenėjusios dėmės taip ir lieka, reklama daro savo. Taip, kad nematau didelio skirtumo tarp brangių ir pigesnių miltelių, nes ir ten ir ten - chemija.
Tiesa, jei jau nukrypau nuo temos, ir jei čia liečia ekologiją, tai aš naudoju lietuvišką ūkinį muilą, jis geriausiai šalina visaus dėmes ir visus nešvarumus.
O dėl neįveikiamų nešvarumų, tokių nėra, visus nešvarumus galima įveikti.
Plytelių tikrai nelupam kas keleta metų vien dėl to, kad jos nenuplaunamos ( nors pasikartosiu, nėra nenuplaunamų paviršių, viską galima gražiai sutvarkyti).
Virduliui perku specialiai virduliams nukalkinti skirtus miltelius, bet pagal putojimą, spręsčiau, kad galbūt ten ir įeina citrinos rūgšties, bet nesvarbu, visą laiką tuos specialius miltelius naudoju, ir virdulys gyvuoja

Ir kodėl gi reikia į šalį mesti gumines pirštines?

Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir pagal savo finansines galimybes, bet aš esu ne kartą susidūrusi, kas brangu - nebūtinai kokybiška.