Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Turiu bilietus gruodžiui. O kuris vaidino? Kažkaip dėl Sakalausko neabejoju, bet dėl kito veikėjo net nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2012 11 29, 00:07)
Turiu bilietus gruodžiui. O kuris vaidino? Kažkaip dėl Sakalausko neabejoju, bet dėl kito veikėjo net nežinau biggrin.gif

Ramanauskas, na, prisirinke buvo ivairaus amziaus zmoniu ir primine tok shou ,pokalbiu sou:)
tik zmones i teisingus ar neteisingus atsakymus( taip arba ne) turejo mykti:) kaip buliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 29 lapkričio 2012 - 10:36
Kas nors buvo vakar "Katedroje"? 4u.gif Būtų įdomu paskaityti įspūdžius ax.gif
Aš šiandien lekiu, kažko buvo striuka su vietomis. Į vakar dieną apskritai nebuvo likę bilietų, nors pirkau gerookai iš anksto g.gif Matyt suveikė prekyba kitais kanalais, per minėtus rėmėjus.
Atsakyti
QUOTE(remele @ 2012 11 29, 10:35)
Ramanauskas, na, prisirinke buvo ivairaus amziaus zmoniu ir primine tok shou ,pokalbiu sou:)
tik zmones i teisingus ar neteisingus atsakymus( taip arba ne) turejo mykti:) kaip buliai

Remele, negasdink. Nepatiko? Placiau prasom.
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2012 11 30, 09:30)
Remele, negasdink. Nepatiko? Placiau prasom.

mano draugei labai patiko, man neipatingai,
na skonio reikalas cia, vyrai saleje tai iraude buvo maciau, nuo sios temos:)
parasykit kaip jums, ar patiks, lauksiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 30 lapkričio 2012 - 11:05
Stebuklingoji kreidelė - Rusų dramos teatre 4u.gif Rekomenduoju vaikams su tėveliais wub.gif
Originalu, nematyta, keista, įdomu 4u.gif Buvome lietuvių kalba, kas yra neįtikėtina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 02 gruodžio 2012 - 00:55
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 30, 09:19)
Kas nors buvo vakar "Katedroje"? 4u.gif Būtų įdomu paskaityti įspūdžius ax.gif
Aš šiandien lekiu, kažko buvo striuka su vietomis.

O papasakoti pažiūrėjus?! Laukiam nesulaukiam...
Atsakyti
blush2.gif 4u.gif doh.gif

Kas žiauriai patiko, tai teisingos dekoracijos, visi kiti efektai. Visumoje garso ir vaizdo efektai kažkuo priminė kinoteatrą, o ne teatrą, toks šou įspūdis. Kita vertus, gal to ir reikia šiuolaikiniam spektakliui, kad įtraukti ir tą žiūrovą, kuriam visa kita ne taip veiks. Reziumė man spektaklis patiko, nors vietomis buvo ištempta ir nuobodu, žiovavau blush2.gif , bet tais periodais kiek "nusnūsavau", o po to atsigaudavau. Labai patinka, tikriausiai asmeninės simpatijos, Vytautas Anužis, jis vaidina Masalskį - vyskupą. Jam labai tinka šis vaidmuo, jis tiesiog organiškas tame. Tikras velnio vyskupas. Siužetas stiprus, šokiruojantis. Nesuprantu, kodėl katalikų bažnyčia niekaip nereaguoja į šį spektaklį, kaip į aną su Jėzumi. Čia juokais. Šiaip apie bažnyčios tarnų nuodėmes, kurios ne svetimos dažnam, čia labai ryškiai perteikiamos. V.ž. "Katedrą" reikia pamatyti 4u.gif

Reikia atkreipti dėmesį, kad yra skirtingų aktorių grupės. Tai gi, kaip susigrupuos spektaklio dieną, toks ir bus galutinis rezultatas. Gal čia režisieriaus sumanymas, kad būtų pagunda pamatyti kitokiam rinkinuke, o gal čia tuo pačiu ir ta realybė, kad populiarūs aktoriai pakankamai užsikrovę darbais, tai viską suderinti būna problematiška.
Atsakyti
Subjektyvi, ačiū!
Aš nusprendžiau "rėmėja" nebūti... - eisiu vėliau, gal pavasarį, kai susistyguos ir pradės kvėpuoti. Smalsu, žinoma, labai, koks pastatymas. Supratau, kad šiuolaikiškas, bet saikingai?
Nu, Anužis tai ką.... - svoris!
Atsakyti
O kaip Repšiui sekėsi? Labai smalsu... Ar bus vertas Kristoforo? smile.gif
Labai noriu pamatyt, bet irgi palauksiu pavasario... Bet taip pat norėtųsi prieš einant žinoti, koks aktorių sąstatas vaidins. Nors aišku, jei bilietą pirksi iš anksto, jau čia laimės dalykas... Ar Anužį kas nors keičia?

Irgi girdėjau, kad scenografija įspūdinga, nors pats spektaklis tą žmogų šiek tiek nuvylė... Bet žmogus labai jaunas, gal dėl to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 02 gruodžio 2012 - 11:51

Aš kitą sąstatą mačiau, su Gavenoniu ir Vaičiulyte. Spėju,kad Vaškevičiūtė
santūresnė ir ne tokia besiplaikstanti Ieva Teresė.
Gavenonis man patiko, kol kas galiu tik spėliot ir bandyt įsivaizduot, koks Anužio Masalskis galėtų būt smile.gif

O dėl Repšio: labai gerai! Visiškai kitaip atsiskeidė, vien Vandalą pamačius, sunku patikėt, kad jis toks gilus gali būti.

Ir netikėta pabaiga, negalvojau, kad taip šviesiai užbaigs režisierius. Nors ir sako, kad Visuomenės prieše matyta, man vis tiek gražu buvo.
Atsakyti
Anužio ir Vaškevičiūtės derinys - labai stiprus, Vaškevičiūtė pati "iš savęs" santūriai skoningai elegantiška, jokio vulgarumo, nors ir "plikinėjo". Anužį keičia Gavenonis. Bet Anužis yra jėga, stiprumas. Aš juo susižavėjau kito spektaklio metu, spektaklis "Mergaitė, kurios bijojo Dievas" man labai patiko. Ten beje vaidina ir Anužis, ir Monika Vaičiulytė.

Labai išgirtas A. Sakalauskas kitame "sąstate", tai jo pasigedau, nes asmeninės simpatijos. Gal jie visi kaip nors persigrupuos, kiekvienu pasirodymu skirtingai g.gif

Repšys (man vis dar Vandalas, na negaliu, jau kai prilipo, taip prilipo) čia labai tinka, be priekaištų. Nežinau ar Kristoforui, na nesu tokia ekspertė, bet patiko. Šiaip aktoriams tikrai jokios mega kritikos, viskas buvo gerai. Pats siužetas vietomis ištemptas, nekabino epizoduose taip, kad žiūrėčiau ir nekvėpuočiau. Norėjosi greitinti tempą. Bet visumoje viskas ok. Dekoracijos superinės, kostiumai Sandros Straukaitės labai vykę, ypač vienuolių.
Atsakyti