Gal kas buvote "Špilkos", galėtumėte tarti kelsi žodelius apie.
QUOTE(geggle @ 2012 11 15, 11:11)
Sveikos, planuojam nueiti i Jono Vaitkaus "Stepancikovo dvaras"
gal buvote, noreciau atsiliepimu. Radau keleta atsiliepimu, kurie lb skirtingi, vieniem labai patiko, kitiem nepatiko visai 

Apie šį spektaklį kalbėjom daug kartų - paieškokite temoje. Jeigu atsiliepimai skirtingi, tai, manau, vienas iš rodiklių, kad verta pažiūrėti. Ir susidaryti savo nuomonę.
Nuolaida į TIKSINTI BOMBA:
http://renginiuambas...1/18436311/q7h5
http://renginiuambas...1/18436311/q7h5
QUOTE(geggle @ 2012 11 15, 10:11)
Sveikos, planuojam nueiti i Jono Vaitkaus "Stepancikovo dvaras"
gal buvote, noreciau atsiliepimu. Radau keleta atsiliepimu, kurie lb skirtingi, vieniem labai patiko, kitiem nepatiko visai 

Man patiko, bet buvau seniai, dabar nesidomejau, koks sastatas vaidina.
Istemptas, kaip ir visi jo spektakliai, bet vienas is tu, kur galima ziuret

Sveikos, gal yra mačiusių spektaklį "Ką galvoja vyrai?" Kokie atsiliepimai?

Kauno dramteatryje si savaitgali maciau "Akmenu pelenus".
Rekomendavo kolege ir net nesitikejau nieko perdaug, bet antroje spektaklio dalyje sniurksciojo ne viena moteriske, man patiko, tikra drama be laimingos pabaigos
Rekomendavo kolege ir net nesitikejau nieko perdaug, bet antroje spektaklio dalyje sniurksciojo ne viena moteriske, man patiko, tikra drama be laimingos pabaigos

QUOTE(Marge @ 2012 11 27, 00:29)

O gal kas jau matė "Sex guru"? Labai nedaug atsiliepimu, nes didžioji premjera tik rytoj, bet jau buvo Šiauliuose, Vilkaviškyje, atsiliepimai labai nekokie. Sekmadienį einu, bet po tokių atsiliepimų, tai laukiu kažkaip be nuotaikos

Sveikos, neseniai buvau Keistuolių spektaklyje "Vasarotojai", labai patiko, truko su pertrauka beveik 4 h ir net neprailgo
Įdomu, kaip kitiems įspūdžiai? Man keliose vietose disonavo gatviniai keiksmažodžiai, kurių Gorkis tikrai nenaudojo
regis, bandyta pritempti prie tokio žiūrovo, kuris ateina tik pažvengti ir nesigilina, kokios mintys buvo nagrinėjamos. Bet tokie žiūrovai išėjo po pirmo veiksmo... Po spektaklio perskaičiau visas recenzijas kiek radau - keista, kad daug neigiamų. Nors teisingai įvardina trūkumus (per greit šokinėjama nuo vienos scenos prie kitos, nebūtini "spektaklio spektaklyje" intarpai, ne visai susigroję aktoriai ir t.t.), kuriuos irgi pastebėjau, tačiau mano bendras įspūdis vis tiek teigiamas.
O va Ivanausko "Paukščiai" buvo nuobodūs, spektaklio esmė atrodė "pažiūrėkite, kokie mes gražūs", o paukščių esmės neatskleidė, trūko nuoseklumo... na, buvo kelios vykusios scenos, bet visi taip apsidžiaugė, kai tai baigėsi, kad net neplojo antrą kartą (čia jau prieš kurį laiką buvau, Menų spaustuvėje).

O va Ivanausko "Paukščiai" buvo nuobodūs, spektaklio esmė atrodė "pažiūrėkite, kokie mes gražūs", o paukščių esmės neatskleidė, trūko nuoseklumo... na, buvo kelios vykusios scenos, bet visi taip apsidžiaugė, kai tai baigėsi, kad net neplojo antrą kartą (čia jau prieš kurį laiką buvau, Menų spaustuvėje).
QUOTE(Drevinukas @ 2012 11 27, 21:06)

O gal kas jau matė "Sex guru"? Labai nedaug atsiliepimu, nes didžioji premjera tik rytoj, bet jau buvo Šiauliuose, Vilkaviškyje, atsiliepimai labai nekokie. Sekmadienį einu, bet po tokių atsiliepimų, tai laukiu kažkaip be nuotaikos

Turbūt kalbame ne apie tą patį spektaklį

Jūs kalbate apie šitą, o aš kalbu apie šitą

Čia plačiau apie jį. Bet šiaip ar taip jokios informacijos neradau, tai turbūt stebuklų tikėtis nereikėtų. O taip norisi per šventinį laikotarpį kokį gerą spektaklį pamatyti

Sveikos, gal kas buvot Domino teatro
Sex Guru:) BUVAU VAKAR, spektaklis paliko idomu ispudi:)
Nes pasijauciau ne spektaklyje, o sou:)
Sex Guru:) BUVAU VAKAR, spektaklis paliko idomu ispudi:)
Nes pasijauciau ne spektaklyje, o sou:)