QUOTE(spoorga @ 2017 04 05, 21:54)
Labai patiko Kauno dramos teatre siand.matytas Bareikio spektaklis- "Zalgires" . Rekomenduoju
lauksiu, kad bus jų gastrolės Vilniuje
aš per tą laiką apsilankiau šiuose:
Linksmoji našlė - labai nuotaikinga operetė. Daug prisijuokiau, nes artistai improvizavo išsijuosę. Nežinau, kas ten nutiko, bet titrai visai nesutapo su girdimu tekstu. O ir juokeliai apie karštą vandenį, legioneliozę, savivaldybę ir minimumą tikrai ne iš orginalo

Bet nuo to buvo tik linksmiau. Mikalausko-Karpio tandemas buvo super
Bolero+. Baleto triptikas. Pirmąją dalį žiūrėjau susidomėjusi, antra man pasirodė nuobodoka, trečioji, 'Bolero', buvo fantastiška

Tik pertraukų man šiam spektaklyje buvo aiškiai per daug, jos užėmė panašiai tiek pat laiko kiek ir pasirodymai.
Baletas
Don Kichotas. Ypatingai gražus spektaklis

Labai gražios dekoracijos, puikūs ryškūs kostiumai, nuostabūs šokėjai - aš sužavėta

Labai rekomenduoju
Maskaradas Dramos teatre. Čia jau tiek liaupsių šioj temoj buvo, kad galiu tik prie jų prisidėti. Labai patiko. O jau Vytauto Rumšo jaunesniojo vaidinamas kunigaikštis Zvezdičius mane išvis pakerėjo..
Nepatiko tik scenos pakeitimas, nes ji priartinta prie pat pirmos eilės ir dar paaukštinta, taigi antroje eilėje sėdėdama aktorius mačiau praktiškai nuo pusės

Kad tarnas buvo apsiavęs veltiniais pamačiau tik kai gale spektaklio plojau atsistojusi

Taigi jei kas kada eisit į šitą spektaklį - pirkit bilietus tolėliau.
Fundamentalistai. Rimtas dviejų aktorių spektaklis religine bei vyro/moters santykių tema. Labai didelio įspūdžio nepaliko.