Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Opera 'Don Karlas'. Labai interesnas naujas pastatymas g.gif Verdis nuostabus, a vaizdo beveik ir nėr unsure.gif Tiksliau, yra, bet toks, kad ir žiūrėt nelabai norisi. Praktiškai tiek, kiek lnobt puslapyje šio spektaklio aprašyme foto yra, tiek ir to reginio tebuvo. Ką gi, užtat susikoncentravau į muziką smile.gif Karalienė Elizabetė/ R. Vaicekauskaitė buvo fantastiška wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 vasario 2017 - 09:31
siūlo nueiti Domino teatro "Striptizo erelius"
ar yra kas jį matęs ir kokie atsiliepimai
Atsakyti

siūlo nueiti Domino teatro "Striptizo erelius"
ar yra kas jį matęs ir kokie atsiliepimai

Man patiko. Juokinga, linksma. Sveikos 

Atsakyti
buvau spektaklyje "Mūsų klasė". Po pirmo veiksmo sakiau, kad manęs į jį nenuviliotų darkart (žiaurus, sukrečiantis), po antro pasakiau, kad eičiau ir antrą, ir trečią kartą. Labai, labai geras spektaklis.
Atsakyti
o kaip jums Domino "Primadonos"?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 02 28, 11:20)
o kaip jums Domino "Primadonos"?

Vienas iš dviejų Domino spektaklių, kurie man smagūs buvo smile.gif
Atsakyti
po Kaziuko mugės tiesiai į Jaunimo teatro 'Tris mylimas' nuėjom smile.gif toks tautinio paveldo tęsinys smile.gif Labai nuotaikingas spektaklis, žavesio pridėjo ir tai, kad visa šnekta tarmiška buvo - dzūkų ir žemaičių tarmės skambėjo. O bet tačiau jei žiūrovas su tom tarmėm nesusidūręs, spektaklį ne taip paprasta suprast. Šalia manęs pora sėdėjo akmeniniais veidais. Po spektaklio girdėjau, kaip sakė, kad didesnės dalies nesuprato.
Bet mums kadangi ta šnekta nesvetima, labai smagiai praleidom vakarą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2017 - 10:57

Laba

Labai patiko Kauno dramos teatre siand.matytas Bareikio spektaklis- "Zalgires" . Rekomenduoju.

Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 04 05, 21:54)
Labai patiko Kauno dramos teatre siand.matytas Bareikio spektaklis- "Zalgires" . Rekomenduoju

lauksiu, kad bus jų gastrolės Vilniuje smile.gif

aš per tą laiką apsilankiau šiuose:

Linksmoji našlė - labai nuotaikinga operetė. Daug prisijuokiau, nes artistai improvizavo išsijuosę. Nežinau, kas ten nutiko, bet titrai visai nesutapo su girdimu tekstu. O ir juokeliai apie karštą vandenį, legioneliozę, savivaldybę ir minimumą tikrai ne iš orginalo smile.gif Bet nuo to buvo tik linksmiau. Mikalausko-Karpio tandemas buvo super thumbup.gif

Bolero+. Baleto triptikas. Pirmąją dalį žiūrėjau susidomėjusi, antra man pasirodė nuobodoka, trečioji, 'Bolero', buvo fantastiška wub.gif Tik pertraukų man šiam spektaklyje buvo aiškiai per daug, jos užėmė panašiai tiek pat laiko kiek ir pasirodymai.

Baletas Don Kichotas. Ypatingai gražus spektaklis wub.gif Labai gražios dekoracijos, puikūs ryškūs kostiumai, nuostabūs šokėjai - aš sužavėta wub.gif Labai rekomenduoju 4u.gif

Maskaradas Dramos teatre. Čia jau tiek liaupsių šioj temoj buvo, kad galiu tik prie jų prisidėti. Labai patiko. O jau Vytauto Rumšo jaunesniojo vaidinamas kunigaikštis Zvezdičius mane išvis pakerėjo..
Nepatiko tik scenos pakeitimas, nes ji priartinta prie pat pirmos eilės ir dar paaukštinta, taigi antroje eilėje sėdėdama aktorius mačiau praktiškai nuo pusės blink.gif Kad tarnas buvo apsiavęs veltiniais pamačiau tik kai gale spektaklio plojau atsistojusi smile.gif
Taigi jei kas kada eisit į šitą spektaklį - pirkit bilietus tolėliau.

Fundamentalistai. Rimtas dviejų aktorių spektaklis religine bei vyro/moters santykių tema. Labai didelio įspūdžio nepaliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 balandžio 2017 - 10:16
Sveiki, skubiai ir PIGIAU parduodu 4 bilietus (bet galima ir maziau) i LNOBT operete Siksnosparnis 04.08 (rytoj), nes nebegalime vykti. Tel. 865050327
Atsakyti
Parduodu du bilietus į balandžio 14 dieną vyksiantį spektaklį "Išvarymas". Labai gaila, bet nebegaliu nueiti. Vietos 3 eilės viduryje. Norėčiau 55 eur už abu bilietus. Rašyti AŽ.
Atsakyti
Gyvūnas (Ku Kū) Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektaklis. NUSIVYLIAU! Aktoriai geri, scenografija puiki, bet režisūra tai jau tikrai labai silpna... verysad.gif Gaila verysad.gif
Atsakyti