buvau Kazlo "Ne pagal šio pasaulio madą". Na, nežinau.. kad ir kaip man patiktų R. Kazlas, bet šio spektaklio minties aš nepagavau

Sveikos,
buvau Kauno Muzikiniame teatre miuzikle "Karmen". Labai patiko. Muzika, dainos, balsai, vaidyba...
Pamaniau, kad labai aptiktų mano 8-metei dukrai. Pasakiau draugei... ji, kad užprotestavo
, sako: tu ką! Ten visai ne vaikams!
Ar kas nors dar jame buvote? Ką patartumėt? Aš pati asmeniškai nematau ten nieko ypatingo... apart vieno bučinio ant scenos
buvau Kauno Muzikiniame teatre miuzikle "Karmen". Labai patiko. Muzika, dainos, balsai, vaidyba...

Ar kas nors dar jame buvote? Ką patartumėt? Aš pati asmeniškai nematau ten nieko ypatingo... apart vieno bučinio ant scenos

Su sūnum žiūrėjom Keistuolių "Varną". Patiko mums abiems
Vaikis tiesiog sužavėtas buvo. Sakė - žiūrėčiau, žiūrėčiau ir žiūrėčiau
Net dainuojančios aktorės balsą įvertino, kad labai gražus. Na, išties, labai gražus

Gal kas matėt Jaunimo teatro 'Skrydį virš gegutės lizdo'? Knygą skaičiau, bet įdomu, koks pastatymas. Nusipirkau bilietus, dabar mąstau, ką vestis - vyrą ar vaikį
Mieliau sūnelį imčiau, bet ar nebus per sunkus spektaklis dvylikamečiui?

vakar žiūrėjau VMT "Palaukit, kieno čia gyvenimas?". Labai patiko
Narmontaitė tiesiog puiki, nors visi aktoriai labai geri buvo. Bet L. Kapokaitė.. kokia nepanaši į save
Klausiu draugės - čia Kalpokaitė?? Ji sako - ne, tikrai ne. Na, sakau, balsas tai jos
O žmogus visai kitas. Net googlinom per pertrauką, ar tikrai ji vaidina. Per pertrauką, girdėjau, labai daug kas klausinėjo, ar čia tikrai Larisa buvo. Sukūdus, trumpai apsikirpus. Jei specialiai stengėsi - anksčiau tikrai kur kas geriau atrodė 
O Girdvainis koks šaunuolis

O Girdvainis koks šaunuolis

su dideliausiu malonumu žiūrėjau operą 'Madam Baterflai'
Labai, labai gražu - tiek muzika, tiek reginys
Prieš pora dienų buvau, vis dar įspūdis nei trupučio neblanksta, vis iškyla kokia scena ar pagaunu save kokį motyvą niūniuojant

Sveikos, džiugu atradus temą, bet susisuko galva galutinai renkantis spektaklį, gal galite parekomenduoti spektaklį Kauno dramos teatre? kurį pasirinktumėt?
gaila, kad mažai beužsuka teatro mėgėjų. Neabejoju, kad spektakliuose jos lankosi, tik čia neužeina.
Pastaruoju metu lankiausi eilėje puikių spektaklių.
Opera Eugenijus Oneginas. Gražus pastatymas, nuostabi Čaikovskio muzika
Tiesa, man truputį prailgo trečiasis veiksmas. Bet gal dėl to, kad jame nebebuvo Lenskio-Merūno? Merūnas man šiame vaidmenyje toks artistiškas buvo, labai patiko. Turbūt net labiau už Oneginą-Smoriginą 
Jaunimo teatro 'Skrydis virš gegutės lizdo' taip pat labai patiko. Aktoriai visi puikūs. Nuo knygos, kiek pamenu, nenukrypo. Garso takelis labai pritiko
Iš kur jį ir ištraukė? Girdėt nebuvau girdėjus. Labai norėčiau darkart su vyru nueit, nes dabar su sūnum buvau.
Dar vienas puikus Jaunimo teatro spektaklis 'Kapinių klubas'. Visos aktorės nuostabios, o Narmontaitė tiesiog žėrėjo. Nuoširdus, jautrus toks... ir prisijuokėm, ir susimąstėm, ir pabaigoj taip liūdna patapo. Įsiminė ilgam.
Paskutinis aplankytas Dramos teatro 'Atžalynas'. Paslapčia jaudinausi, kad mano sūneliui nepatiks, bet pasirodo - visiškai be reikalo. Vaikis buvo tiesiog sužavėtas. Nei kiek nesumoderninta K. Binkio pjesė, dvelkianti prieškariniu laikotarpiu, pasakojanti apie dorą, garbę, draugystę, puikius jaunus žmone. Labai geras spektaklis, tikrai.
Spektaklio metu prisiminiau SM narės Subjektyvi pasakojimą apie apsilankymą šiame spektaklyje prieš eilę metų ir pastebėjimus apie gausų triukšmingą šiuolaikinį 'atžalyną' salėje. Tai va, nieks nepasikeitė ir dabar. Jaunuolių buvo išties daug, bet va labai džiaugiausi, kad sėdėjom antroje eilėje, nes iš galo bent jau pirmą veiksmą sklido nuolatinis kalbėjimo gaudesys..
Pastaruoju metu lankiausi eilėje puikių spektaklių.
Opera Eugenijus Oneginas. Gražus pastatymas, nuostabi Čaikovskio muzika

Jaunimo teatro 'Skrydis virš gegutės lizdo' taip pat labai patiko. Aktoriai visi puikūs. Nuo knygos, kiek pamenu, nenukrypo. Garso takelis labai pritiko

Dar vienas puikus Jaunimo teatro spektaklis 'Kapinių klubas'. Visos aktorės nuostabios, o Narmontaitė tiesiog žėrėjo. Nuoširdus, jautrus toks... ir prisijuokėm, ir susimąstėm, ir pabaigoj taip liūdna patapo. Įsiminė ilgam.
Paskutinis aplankytas Dramos teatro 'Atžalynas'. Paslapčia jaudinausi, kad mano sūneliui nepatiks, bet pasirodo - visiškai be reikalo. Vaikis buvo tiesiog sužavėtas. Nei kiek nesumoderninta K. Binkio pjesė, dvelkianti prieškariniu laikotarpiu, pasakojanti apie dorą, garbę, draugystę, puikius jaunus žmone. Labai geras spektaklis, tikrai.
Spektaklio metu prisiminiau SM narės Subjektyvi pasakojimą apie apsilankymą šiame spektaklyje prieš eilę metų ir pastebėjimus apie gausų triukšmingą šiuolaikinį 'atžalyną' salėje. Tai va, nieks nepasikeitė ir dabar. Jaunuolių buvo išties daug, bet va labai džiaugiausi, kad sėdėjom antroje eilėje, nes iš galo bent jau pirmą veiksmą sklido nuolatinis kalbėjimo gaudesys..
Saintlina, su mažuoju čia taip lankotės? Įdomu, nes maniškė panašių metų, jau veduosi į suaugėlių spektaklius.
Naujausias, kuriam buvau, Kauno dramteatrio "Miškinis". Nors truko 4 valandas, neprailgo, labai dinamiškas spektaklis, įvykiai greitai rutuliojasi. Nors gal kai kurių scenų būčiau atsisakiusi, nes jos neesminės, o spektaklio trukmė ir taip netrumpa
Naujausias, kuriam buvau, Kauno dramteatrio "Miškinis". Nors truko 4 valandas, neprailgo, labai dinamiškas spektaklis, įvykiai greitai rutuliojasi. Nors gal kai kurių scenų būčiau atsisakiusi, nes jos neesminės, o spektaklio trukmė ir taip netrumpa

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2017 02 17, 13:51)
Saintlina, su mažuoju čia taip lankotės? Įdomu, nes maniškė panašių metų, jau veduosi į suaugėlių spektaklius.
Naujausias, kuriam buvau, Kauno dramteatrio "Miškinis". Nors truko 4 valandas, neprailgo, labai dinamiškas spektaklis, įvykiai greitai rutuliojasi.
Naujausias, kuriam buvau, Kauno dramteatrio "Miškinis". Nors truko 4 valandas, neprailgo, labai dinamiškas spektaklis, įvykiai greitai rutuliojasi.
ne į visus su juo einam, stengiuosi atsirinkt, kur jam tiktų. Bet taip, dabar jau tik į suaugusių spektaklius einam. Paskutinį vaikišką žiūrėjom 'Mama katinas' ir nutarėm, jog su vaikiškais jau tikrai baigta.
Į Operos ir baleto teatrą einu be jo, nes sakė, jam 'Spragtuko' užteko tiek, kad daugiau į tą teatrą kojos nekels

Kai įdomus spektaklis, laikas kažkur prapuola

Einu šiandien į 'Don Karlą'

a, beje, Dramos teatre balandžio mėnesį bus rodomas VMT spektaklis 'Maskaradas'. Labai retai jį pastaraisiais metais rodo, taip kad jei kas nori apsilankyti, naudokitės proga. Ką tik nusipirkau bilietus ir aš

Vaikams rekomenduoju spektaklį "Plėšikas Hocenplocas" Vilniaus kameriniame teatre - linksmas, dinamiškas ir su muzika
. Žiūrėjom praeitą šeštadienį. Ne tik vaikai, bet ir suaugę smagiai juokėsi iš plėšiko ir kitų veikėjų pokštų ir išdaigų
. Geras laiko praleidimas!