Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 10 31, 22:54)
Karaliaus Elnio ir Taisyklės Nr1 jau neberodo.
Iš naujesnių Vasarotojai neblogas. Yra ten problemų, ir nemažų, bet kaip įdomu Keistuolių scenoj Gavenonį ir Samuolytę pamatyt smile.gif (Meškauską irgi, bet jis ir "Meilė ir Mirtis Veronoje" matytas). Ir įdomu pamatyt Gorkio pjesę Keistuolių repertuare.
Man pats geriausias Keistuolių spektaklis: "Meilė ir Mirtis Veronoje"  ax.gif
O aš pati kitą savaitę einu į Varno premjerą "Tiksinti bomba" ir Vido Bareikio "Kovos klubą"

Taisyklė Nr. 1 buvo nepakartojamas, mielai pažiūrėčiau dar kartą jei rodytų. Ir taip pat pritariu dėl Meilės ir Mirties, super miuziklas thumbup.gif Paskutinį kartą mačiau Keistuolių Luošys iš ainišmano salos. Spektaklis šiaip sau... Po pirmos dalies jau buvau nurašiusi spektaklį ir pinigus, bet antra dalis šiek tiek reabilitavo spektaklį.. cool.gif

Kažkas apie laisvą meilę rašė. Nu man tai tokio tipo kaip urvinis žmogus. Jei patiko tas, patiks ir laisva meilė. Man nepatiko nei tas, nei tas.
Atsakyti
Dėkui už atsakymus 4u.gif
Aš taip pat norėčiau į meilė ir mirtis veronoje, gaila, bet nėra repertuare šį mėnesį. Todlė svarsčiau arba apie vasarotojus, arba apie škac mirtie škac ax.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Miltinio teatro gastrolėse "Laisvi drugeliai" (rež.D.Kazlauskas).

Truputį aukščiau "Domino" lygio, bet tik truputį smile.gif Nuliūdino Mantas, dar kai turi partnerę scenoj, tai dar dar, bet vieno jo palikt negalima (Geriausios tos vietos, kur jis savo vietoj - dainuoja).

Bet kiek mačiau, žmonėms patiko.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 10 30, 10:30)
Sveikutės. Alytuje vyks Teatrų festivalis. Į visus spektaklius tikrai neišgalėsiu nueiti, tad gal patartumėte, kurie verti dėmesio? "Revizorius", "Kapinių klubas", "Švytinčių burbulų partija", "Skerdynių dievas", "Langas į parlamentą".

Rinkciausi ''Revizoriu''
Atsakyti
As si vakara smagiai praleidau klausant cigonu barona mirksiukas.gif scenografija neypatinga, gal net prastoka.. bet visa kita - muzika, balsai - super thumbup.gif zinomos melodijos, kulminacijoj, net asara istrysko...

QUOTE(Galinti @ 2012 10 21, 10:17)
Sveikos 4u.gif
Kokie spektakliai, jūsų manymu, yra geriausi Kauno muzikiniame teatre?  smile.gif

Karmen, Siksnosparnis, Kabaretas, Cigonu baronas - kuriuos macius ne viena karta, ir dar eisiu i sezona po karta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2012 11 04, 19:53)
As si vakara smagiai praleidau klausant cigonu barona  mirksiukas.gif scenografija neypatinga, gal net prastoka.. bet visa kita - muzika, balsai - super  thumbup.gif zinomos melodijos, kulminacijoj, net asara istrysko...
Karmen, Siksnosparnis, Kabaretas, Cigonu baronas - kuriuos macius ne viena karta, ir dar eisiu i sezona po karta wink.gif

Vat tada jau reikai sakyti skonio reikalas. Man Monmartro žibuoklė. Ir beje vaikmas, bet Nykštukas nosis(tiesa jį žiūrėjau prieš kelis metus kai buvo premjera)
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 10 31, 21:54)

O aš pati kitą savaitę einu į Varno premjerą "Tiksinti bomba"

Vat atėjau kaip tik čia tiesiai iš Tiketos, nes jau kaip ir pirkau bilietus į 'bombą", bet dar noriu išgirst atsiliepimų. Aūūūū smile.gif
Atsakyti
Prašom netriukšmauti, bo minima premjera tik penktadienį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 19:14)
Prašom netriukšmauti, bo minima premjera tik penktadienį 4u.gif

Dar nerodė???? O jau tiek prisiskaičiau ir prisiklausiau per tv, jau maniau tikrai pirmasis kartas įvyko... ups... laukiam tada...
Atsakyti
Pasirodo rodė jau, todėl patikslinimas ir atsiprašukas doh.gif
Cituoju:

„Tiksinčios bombos" premjera įvyks:
- spalio 14 dieną Lietuvos nacionalinio dramos teatro Mažojoje salėje (Gedimino pr. 4, Vilnius),
- spalio 28 d. Kauno valstybiniame dramos teatre, Didžiojoje salėje,
- lapkričio 9 ir 27 d. Menų spaustuvėje (Vilnius).

Daugiau informacijos GayLine.lt renginių kalendoriuje.

Skaityti daugiau: http://www.gayline.l...5#ixzz2BTTLTNLZ
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 21, 20:10)
Ilgas, bet geras. As irgi buvau, man labai patiko. Kiek supratau nepatenkinti liko tie, kurie nelabai rusu kalbos supranta, nes tuose posakiuose labai daug zavesio.

Nežinau ar padoru įsiterpti, nes pirmą syk šioje temoje ax.gif

Va čia sutinku kas nesupranta rusiškai šiek tik lieka išsižioję bigsmile.gif čia mano paaugliui taip buvo, jam labiau patiko spektaklis "Moderatoriai" Kauno dramos , tėčiui labiau "Patriotai" o man abu biggrin.gif

Kauno muzikiniame teatre , man patinka praktiškai visi, iš vaikiškų nepatiko "Nykštukas nosis" , operos mažiau patinka, bet Karmen buvo super, vistik stipri muzika smile.gif
Atsakyti
Čia kažkas rekomendavo Alytuje "Revizorių", gal yra daugiau nuomonių? 4u.gif
Atsakyti