Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

G. Padegimo "Akmenys jo kišenėse" - 9. Nerealūs vaikinukų sugebėjimai žaibiškai persikūnyti.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 03 18, 16:56)
G. Padegimo "Akmenys jo kišenėse" - 9. Nerealūs vaikinukų  sugebėjimai žaibiškai persikūnyti.

Dėkui už atsiliepimą, kaip tik planuoju nueiti drinks_cheers.gif

O aš rekomenduoju, jei dar yra nemačiusių, Kauno dramos teatre Gintaro Varno režisuotą spektaklį "Biografija: vaidinimas". Puikus spektaklis, scenografija, Svobono vaidyba thumbup.gif
Tik turėkit omeny, kad nurodoma neteisinga spektaklio trukmė - ne 2,5 val, bet iš viso su pertrauka 3val. Čia aktualu turintiems mažų vaikų, kuriuos kažkas pasilieka prižiūrėti, kol mama ir tėtis "kultūrinasi" teatre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2016 03 18, 22:14)
Dėkui už atsiliepimą, kaip tik planuoju nueiti drinks_cheers.gif

O aš rekomenduoju, jei dar yra nemačiusių, Kauno dramos teatre Gintaro Varno režisuotą spektaklį "Biografija: vaidinimas". Puikus spektaklis, scenografija, Svobono vaidyba  thumbup.gif
Tik turėkit omeny, kad nurodoma neteisinga spektaklio trukmė - ne 2,5 val, bet iš viso su pertrauka 3val. Čia aktualu turintiems mažų vaikų, kuriuos kažkas pasilieka prižiūrėti, kol mama ir tėtis "kultūrinasi" teatre ax.gif

"Biografija: vaidinimas" - man pirma dalis buvo nuobodoka, tačiau antra viską atpirko. Duočiau 9 iš 10 balų.
O "Palata" - su mielu noru antrą kartą apsilankyčiau.
Atsakyti
Sveikos.
Kaune Lietuvos teatru pavasaris. Siandien atidarymas. Siandien buvau Valstybinio jaunimo teatro spektaklyje "Pabaigos ugnis". Sunkus, baisiai sunkus, nihilistiskas, pesimistiskas, pilnas saves kaltinimu, kaltu ieskojimu... Persunktas kraujo, mirciu, smurto pries kita ir pries save... Visai nepatiko. Nemastau "aukstom frazem", net nesupratau, kam toks spektaklis...
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 03 18, 16:56)
G. Padegimo "Akmenys jo kišenėse" - 9. Nerealūs vaikinukų  sugebėjimai žaibiškai persikūnyti.

Na va, pamačiau ir aš Kauno kameriniame teatre Padegimo pastatytą "Akmenys jo kišenėse". Deja, labai nusivyliau. Aktorių vaidyba (dviese vaidina visus personažus) yra vienintelis teigiamas šio spektaklio dalykas.
Pora žiūrovų išėjo po pirmos dalies. Manau, tai buvo puikus sprendimas. Pirmoji dalis man nebuvo kažkokia "super", tiesiog lengvas spektaklis, galima pakikenti, aktoriai žaismingai vaidina, jų "persijunginėjimas" į skirtingus vaidmenis yra įdomus.
Bent antroji dalis... na, jos tiesiog nereikėjo. Labai prailgo (spektaklis ne iš trumpųjų - 2val 45min, čia neskaičiuojant pertraukos), daug banalaus teksto, klišių - tiesiog atsibodo, buvo gaila savo laiko. Skaičiau, kad Padegimas pasakojo, jog ši pjesė 11 metų gulėjo jo stalčiuje ir laukė. Gal geriau ji ir būtų likusi ten gulėti dar 11 metų doh.gif
Tiesiog pati pjesė prasta, aktoriai čia ne prie ko - jie savo darbą atliko puikiai.
Žodžiu, gaila, bet nerekomenduoju šio spektaklio. Arba rekomenduoju išeiti pamačius pirmąją dalį blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 10 balandžio 2016 - 21:35
Buvau Keistuolių teatro spektaklyje-komedijoje ''Varnas''. Linksmas,''keistuoliškas'',išradingas.Pasaka su muzika suaugusiems ir vyresniems vaikams.Kažkokių labai gilių minčių ten ieškoti nereikia,bet malonus,nebanalus ir linksmas laiko praleidimas.Man patiko.
Atsakyti
Aš irgi mačiau "Biografija: vaidinimas". Manau, kad visi pagyrimai ir apdovanojimai skirti pelnytai, labai įdomus. Tik kad išeini sukrėstas ir paveiktas psichologiškai.
Kai po juokingų spektaklių atsiimant paltus skamba klegesys ir spektaklio citatos, tai čia - tokia įtampa ir tyla smile.gif

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 04 18, 11:03)
Kai po juokingų spektaklių atsiimant paltus skamba klegesys ir spektaklio citatos,

Va iš tokių spektaklių noriu rekomenduoti šį savaitgalį matytą "Skerdynių Dievą", kurį pastatė Klaipėdos pilies teatras.
Spektaklis pagal Yasmina Reza pjesę. Jau buvau mačiusi du spektaklius pagal šios dramaturgės kūrybą, abu patiko ir rekomenduoju - "Menas" ("Idioteatro" spektaklis) bei "Atsitiktinis žmogus" (Vilniaus mažasis teatras).
"Skerdynių Dievas" - kokybiška komedija apie dvi poras, kurios susitinka išsiaiškinti, dėl ko vienų vaikas konflikto metu trenkė su pagaliu kitų vaikui. Pjesės tekstas puikus, aktorių vaidyba - irgi, per spektaklį daug šypsojausi ir juokiausi kartu su kitais žiūrovais.
Jei neturite galimybės pamatyti Klaipėdos pilies teatro spektaklio, tai galima ir filmą pažiūrėti - pagal šią pjesę 2011m. Roman Polanski pastatė flmą su Holivudo žvaigždynu - Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz ir John C. Reilly "Carnage" ("Kivirčas").
Atsakyti
Praėjusį savaitgalį buvom LNDT "Oidipo mito" premjeroje. Labai patiko. Nuostabi scenografija, puiki aktorių vaidyba. Rimtais, antikiniais kūriniais remiamasi, tad bijojau nesuprasti (ne visus skaičiusi esu blush2.gif ), bet viskas buvo aišku. Rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
Penktadienį Vilniaus kameriniame teatre matytas portugalų "Užsispyrėlės sutramdymas" (pagal V. Šekspyrą) labai patiko thumbup.gif. Gera energija, teigiamos emocijos. Ir kitas temperamentas scenoje - vidinė "ugnis", stiprūs balsai. Faini aktoriai portugalai - susikuklinę dėkojo tiems, kurie atėjo. Sakė, jog jei patiko spektaklis - atvykite pas mus į Portugaliją. Mielai! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 gegužės 2016 - 17:53
Turiu du bilietus į spektaklį ATŽALYNAS nacionaliniame teatre penktadienį, birželio 10 d. 18:30 (galiu parduoti ir vieną). Kaina - 10,88 Eur. (2 eilė, 14-15 vietos).
Rašykit į až.
Atsakyti
Užupio dramos teatro "Vienarankis iš Spokano" - juodojo humoro komedija su įtemptu veiksmu, mėgstantiems aštresnius siužetus ir nebanalius juokus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 birželio 2016 - 21:32