Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Sveiki,
Renkuosi bilietus į spektaklį. Sustojau ties "Palata" (R.Kazlo) bet labai dviprasmiški atsiliepimai. Apšvieskit mane: ar spektaklis komedijinio žanro?

Dar gal kas gali pakomentuoti muzikinio teatro spektaklius "Aida" ir "Balius Savojoje"
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2016 02 07, 11:16)
Sveiki,
Renkuosi bilietus į spektaklį. Sustojau ties "Palata" (R.Kazlo) bet labai dviprasmiški atsiliepimai. Apšvieskit mane: ar spektaklis komedijinio žanro?

Dar gal kas gali pakomentuoti muzikinio teatro spektaklius "Aida" ir "Balius Savojoje"

Sveikos

"Palata" tikrai ne komedija. Tai labai gili psichologine drama. Bet man ji be galo patiko. O kur dar R.Kazlo ir L.Lauceviciaus fantastiska vaidyba. Ir tikrai rinkciaus bilietus i "Palata", o ne i kokia "Domino" leksta komedija.

Muzikinio teatro nei "Aidos", nei "Baliaus Savojoje" nemaciau. Bet is siu dvieju pirma eiciau i "Aida"
4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju - "Iguanos naktis"
http://sdt.lt/iguanos-naktis
Patiks kas mėgsta gilius, psichologinius spektaklius. NE VAIKAMS. N - 21
Atsakyti
Rimtiems žiūrovams rekomenduoju Vilniaus Mažojo teatro "Palaukit, kieno čia gyvenimas?". Nepaviršutiniškas, ypač sužavėjo aktorė N.Narmontaitė pagrindiniam vaidmeny. Spektaklis apie tai, kad žmogus turi turėt pasirinkimo teisę, atsidūręs ribinėse situacijose, kai sprendžiamas jo paties likimas. Toks ir turėtų būti šiuolaikinis save gerbiantis teatras, o ne "Domino" stiliaus "balalaikos" wink.gif.
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 08 vasario 2016 - 18:51
QUOTE(Erina @ 2016 02 07, 11:16)
Sveiki,

Tikrai ne komedijinio g.gif O kažkam iš žiūrėjusių taip buvo pasirodę? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2016 02 07, 12:16)
Sveiki,

Rekomenduoju ir "Palata" (drama), ir "Balius Savojoje" (labai linksma operetė). Abu mačiau, 10 balų.
Dar iš nesenai matytų:
Patriotai 10
Skėriai 8
Lučija de Lamermur (opera) 9
Kartu 7 (yra labai gerai vaidinančių aktorių, tik tema keista)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 10 vasario 2016 - 14:08
QUOTE(Diaina @ 2016 01 29, 09:35)

Dar nebuvau, nemačiau, bet man šitą rekomendavo, kad geras.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 02 10, 14:37)
Dar nebuvau, nemačiau, bet man šitą rekomendavo, kad geras.

Nepasakyčiau, kad geras.
Nesamas miestas susideda iš epizodų, nėra vientisumo. Paprastas, be jokių pamąstymų.
Vertinu 7/10
Atsakyti
Grįžome iš "Laimingų žmonių" premjerinio spektaklio - vienos dalies komedijos "Ketvirtoji kėdė". Lengvas ir atsipalaidavimui (nors su giliomis mintimis) - nuotaiką labai pakėlė smile.gif. Prisikrykštavom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 vasario 2016 - 22:47
Sveikos,
ar buvote kuri nors Nacionalinio Kauno dramos teatro spektaklyje "Liūdnas Dievas"?
Atleiskit jei pražiopsojau ir neradau šioje temoje atsiliepimų apie jį. Radau internete tik čia vienintelį atsiliepimą kuris praktiškai nieko nepatariantis http://www.buvauteat...klis.php?id=151

Ar aktorių vaidyba stipri? Ar spektaklio tematika įdomi, įtraukianti? smile.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Siandien buvau Kuno dramos teatro spektaklyje Apsivalymas. Na patiko labai. Sauni vaidyba, stipri, emocinga tema. Pries spektakli sutikom viena Kaune zymu zmogu (tegu bus paslaptis). Jis spektakli pavadino sunkiu. Na man nepasirode jis super sunkus. Bet ne is tu lengvuju, taciau suprantamas, nenuobodus.
Atsakyti