Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Ačiū, spoorga, už pasisakymus 4u.gif Nusipirkau bilietus į "Klaros santykiai" ir "Mechaninė širdis" bei Domino "Žavios ir pavojingos" ir "Vyras po padu". Mama su draugėmis keliaus į Kauno dramteatrio "Biografija: vaidinimas".

Prieš porą sav. mačiau Laimingų žmonių "Ketvirtoji kėdė". Na, aš labai mėgstu Šimukausko vaidybą, tai patiko. Spektaklis lengvas, pats tas vakarui po darbų, o paskaičius tarp eilučių visai vertas ir vienos kitos minties pamąstymui smile.gif Buvau jį mačiusi prieš kelis metus Dramos teatre, tai pas Laimingus žmones man labiau patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 19 gruodžio 2015 - 23:46
QUOTE(Avocado @ 2015 12 19, 23:45)
Ačiū, spoorga, už pasisakymus 4u.gif Nusipirkau bilietus į "Klaros santykiai" ir "Mechaninė širdis" bei Domino "Žavios ir pavojingos" ir "Vyras po padu". Mama su draugėmis keliaus į Kauno dramteatrio "Biografija: vaidinimas".

Prieš porą sav. mačiau Laimingų žmonių "Ketvirtoji kėdė". Na, aš labai mėgstu Šimukausko vaidybą, tai patiko. Spektaklis lengvas, pats tas vakarui po darbų, o paskaičius tarp eilučių visai vertas ir vienos kitos minties pamąstymui smile.gif Buvau jį mačiusi prieš kelis metus Dramos teatre, tai pas Laimingus žmones man labiau patiko.

Butinai parasyk apie "Mechanine sirdi". "Bijau" Areimos todel nesiriztu nueiti i si spektakli. Jei Vysniu soda matei, butu idomu palyginimas, ar ir Mechaninej sirdi tiek "nusikreizejes', ar visai gal idomu ziureti.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 12 20, 11:37)
Butinai parasyk apie "Mechanine sirdi". "Bijau" Areimos todel nesiriztu  nueiti i si spektakli. Jei Vysniu soda matei, butu idomu palyginimas, ar ir Mechaninej sirdi tiek "nusikreizejes', ar visai gal idomu ziureti.

Spektaklis neblogas, bet labai ištemptas. Nuvargina spektaklio ilgumas. Galėtų būti visa valanda trumpesnis. Spektaklyje žinoma yra pakankamai ,,Areimiškumo''.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2015 12 20, 10:52)
Spektaklis neblogas, bet labai ištemptas. Nuvargina spektaklio ilgumas. Galėtų būti visa valanda trumpesnis. Spektaklyje žinoma yra pakankamai ,,Areimiškumo''.

Pritariu Jūsų mintims. mirksiukas.gif
Verta nueiti su paaugliais vaikais.Mažai spektaklių tinkamų šeimoms.
Pati buvau su 10mečiu sūnumi. Jam taipogi patiko- daug veiksmo,kovos ir t.t...Jis net nepastebėjo vietomis necenzūrinių pasisakymų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 12 20, 12:37)
Butinai parasyk apie "Mechanine sirdi". "Bijau" Areimos todel nesiriztu  nueiti i si spektakli. Jei Vysniu soda matei, butu idomu palyginimas, ar ir Mechaninej sirdi tiek "nusikreizejes', ar visai gal idomu ziureti.

Vyšnių sodas man labai nepatiko sad.gif Parašysiu apie Mechaninę širdį.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas matė spektaklį SEX TABU BE/NE TABU su Orlausku? Ar gera komedija? ax.gif
Atsakyti
Vakar mano septyniolikmetis sunus buvo Kauno dramos teatro "Hamlete". Sake labai ispudingas, labai patiko. Buvo penktadieni Hamlete ir kaimyne su sunum (sesiolikos), kai mynei labai patiko, o sunus trecia diena vis ka nors prisismena is to spektaklio.
Sakau, mazu, po Nauju reikia jamt... ir nueit g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2015 12 08, 17:25)
Norėčiau nueiti į spektaklį "Mūsų klasė", gal kas turit atsiliepimų 4u.gif

Man labai patiko. wub.gif Sukrečiantis. Patiks tiems, kurie nebijo karo baisumų, mėgsta rimtus, skaudžius, su mintimi spektaklius. Retai verkiu po spektaklio, o šis taip sukrėtė, kad riedėjo ašaros. Mačiau jį kelis kartus ir vis suspaudžia širdį, sugraudina. blush2.gif Buvau ir tame vienos narės tetos su drauge aplankytame užsakytame spektaklyje, tai tikrai išėjo vienetai. Nors kai susirenka pažįstami žmonės ir pan. truputį kitaip žiūrėjosi, tiesiog nelabai tiko toks sunkus spektaklis kaip atsipalaidavimui.

Dar mačiau kažkas klausė apie "Aušros pažadą", tai šis man iš vis nerealus. TUrbūt mėgstamiausias iš tų mažųjų salių spektaklių. Toks šiltas jis man, mielas, o jau muzika... Labai labai patiko. Apie nuostabius motinos ir sūnaus santykius. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri priminsit man koks spektaklis? g.gif Tarpušvenčiu rodė per LRT (svečiuose buvau ir fone buvo įjungtas televizorius, kuris prikaustė mano dėmesį, bet spėjau pamatyti tik nuotrupas). Žodžiu, veiksmas vyksta virtuvėj (scena ir išdėstymas panašus į Oskaro Koršunovo kūrinius Nacionaliniam dramos teatre), viskas sukasi apie motiną auginančią psichiškai atsilikusį suaugusį vaiką negirdėtu vardu, jie ten visaip vienas kitą terorizuoja, dar toj scenoj veikia vienas veikėjas (vaidmenį atlieka Sakalauskas), nespėjau pamatyt kokiais santykiais jis susijęs su ta šeima, informacijos nedaug, bet jei kuri įtariat koks tai galėtų būti spektaklis - duokit žinot bigsmile.gif
Atsakyti
"Aušros pažadas" ir man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2016 01 10, 23:58)
Sveikos, gal kuri priminsit man koks spektaklis? g.gif Tarpušvenčiu rodė per LRT (svečiuose buvau ir fone buvo įjungtas televizorius, kuris prikaustė mano dėmesį, bet spėjau pamatyti tik nuotrupas). Žodžiu, veiksmas vyksta virtuvėj (scena ir išdėstymas panašus į Oskaro Koršunovo kūrinius Nacionaliniam dramos teatre), viskas sukasi apie motiną auginančią psichiškai atsilikusį suaugusį vaiką negirdėtu vardu, jie ten visaip vienas kitą terorizuoja, dar toj scenoj veikia vienas veikėjas (vaidmenį atlieka Sakalauskas), nespėjau pamatyt kokiais santykiais jis susijęs su ta šeima, informacijos nedaug, bet jei kuri įtariat koks tai galėtų būti spektaklis - duokit žinot  bigsmile.gif

Spektaklis "Medžioklės scenos" mirksiukas.gif Gal kas buvot "Meilė 3 apelsinams"? Ar patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black_white: 11 sausio 2016 - 14:43
Aš esu buvusi ,,Meilė trims apelsinams". Trečdalis žiūrovų po pirmos dalies išėjo, nes veiksmus sunku ,,surišti", tokie padriki. Bet man tai labai patiko, su mintimi -- ,,ko eina šiais laikais žmonės į spektaklius, kokius spektaklius ir kas yra tikrieji kūrėjai". Manau, šis spektaklis patiks tiems,kas vaikšto ne vien į domino teatro spektaklius.
Atsakyti