Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Vovieryte @ 2015 12 14, 02:36)
Sveikos, labai norėčiau išgirst nuomones apie kauno dramos teatre rodomą spektaklį "Plėšikai"?
Dekoju labai smile.gif

Man labai patiko! Super! Skirtas labiau jaunimui gal sakyciau. Spektaklyje: narkotikai, prostitutes, kur...vos...
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2015 12 08, 18:25)
Norėčiau nueiti į spektaklį "Mūsų klasė", gal kas turit atsiliepimų 4u.gif

Draugė labai rekomendavo kaip giliai įstrigusį spektaklį smile.gif

Ką labiau rekomenduotumėt Kauno Muzikiniame teatre: Sevilijos kirpėjas, Madam Pompadur ar Balius Savojoje? Ir gal kas matėte baletą Žydrasis Dunojus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 14 gruodžio 2015 - 18:42
QUOTE(Avocado @ 2015 12 14, 18:28)
Ką labiau rekomenduotumėt Kauno Muzikiniame teatre: Sevilijos kirpėjas, Madam Pompadur ar Balius Savojoje? Ir gal kas matėte baletą Žydrasis Dunojus?

Nei vieno nemacius. Eiciau i Zydraji Dunoju pradziai. Kazko jis mane traukia.
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2015 12 14, 19:28)

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Mačiau baletą "Žydrasis Dunojus", įspūdis nerealus, superinis. Dar kartą nueičiau ir vaikus nuvesčiau. Rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2015 12 08, 17:25)
Norėčiau nueiti į spektaklį "Mūsų klasė", gal kas turit atsiliepimų 4u.gif

Sveiki. Kaip tik buvo nuejusi teta su drauge (o spektaklis buvo skirtas advokatams, notarams ir t.t.) pusė išėjo po pirmos dalies. Ji taip pat. Sakė, baisu ir baisiau būti negali. O žmogus kultūringas, vaikščiojantis po spektaklius.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2015 12 15, 12:35)
Sveiki. Kaip tik buvo nuejusi teta su drauge (o spektaklis buvo skirtas advokatams, notarams ir t.t.) pusė išėjo po pirmos dalies. Ji taip pat. Sakė, baisu ir baisiau būti negali. O žmogus kultūringas, vaikščiojantis po spektaklius.

Aš irgi girdėjau, kad nekoks. Taip pat nepatiko Dramos teatro "Atžalynas". Labai senoviškas, tradicinis spektaklis. Nieko prieš tradicinius neturiu, bet šitas tikrai nuobodus, net pagrindinių aktorių vaidyba labai silpna.
Atsakyti
Sveikos, kadangi pagal rodoma spektaklių laiką galiu rinktis tik iš šių: "Vargšų opera" ir "Klaros santykiai" gal galėtumėte patarti kuris labiau tiktų žmonėms retai einantiems į teatrą?
Atsakyti
Aš buvau spektaklyje "Mūsų klasė" dar per premjerinius rodymus ir jį vertinu labai gerai. Ir pusė salės neišėjo po pirmos dalies smile.gif Aišku, spektaklis sukrečiantis, bet ko galima tikėtis? Juk tema - žydų genocidas. Spektaklis sukelia daug minčių, o juk čia ir visa esmė - perleidi per savo prizmę tai, ką matai, ir pasidarai atitinkamas išvadas.

Jau vien dėl to, kad spektaklis sukelia tokias priešingas reakcijas visuomenėje, jis yra geras. Rekomenduoju!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 gruodžio 2015 - 13:06
Kokie įspūdžiai iš Kauno Dramos teatro spektaklių "Aušros pažadas" ir "Vargšų opera"? 4u.gif

Šiandien ir rytoj visiems spektakliams -35% mirksiukas.gif Kauno dramteatris švencia 95 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 18 gruodžio 2015 - 15:28
QUOTE(Vovieryte @ 2015 12 16, 10:48)
Sveikos, kadangi pagal rodoma spektaklių laiką galiu rinktis tik iš šių: "Vargšų opera" ir "Klaros santykiai" gal galėtumėte patarti  kuris labiau tiktų žmonėms retai einantiems į teatrą?

Nezinau kaip cia parekomenduoti zmonems, kurue retai eina. Nematau jokio isskirtinumo siu zmoniu.
Klaros santykiai N18. Vargsu opera man daugiau toks miuziklas, kuriu apstu muzikiniam teatre. Ir tema lekstesne ir jos pateikimas. Smagus ,,dainuojantis'' spektaklis.
Klaros santykiai irgi zmogiskas, zmogisku santykiu spektaklis. Nera kazkoks superduper nesuprantamas kratinys. Man labiau patikes.

QUOTE(Avocado @ 2015 12 18, 15:27)
Kokie įspūdžiai iš Kauno Dramos teatro spektaklių "Aušros pažadas" ir "Vargšų opera"? 4u.gif

Aciu uz zinute apie nuolaidas. Reiks pasinaudot

Šiandien ir rytoj visiems spektakliams -35% mirksiukas.gif Kauno dramteatris švencia 95 m.

Ausros pazadas labai patiko. Tai zmogisku santykiu tarp mamos ir sunaus , meiles, besalygiskos meiles is abieju pusiu ( mamos ir sunaus), tikejimo tema. Labai buvau sujaudinta tu santykiu, tos meiles, to tikejimo.

Vargsu opera, kaip rasiau jau, lekstesnis, nors irgi santykiai ir meile tarp zmoniu. Negaliu sakyti siam spektakliui ,,ne''. Jis toks lengvas atokvepis po darbo.

Aciu, pasinaudosiu...

Laba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 gruodžio 2015 - 19:06
Vakar buvom Menų spaustuvės modernaus šokio spektaklyje "Akloji dėmė". Iš tiesų patiko ir prablaškė po darbų ir mokslų , nors ir ne viską supratome blush2.gif, bet vaizduotė veikė gerai ir "išvėdinome" galvą biggrin.gif. Trukmė - 45 min ir tikrai neprailgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 gruodžio 2015 - 15:55