QUOTE(Vovieryte @ 2015 12 16, 10:48)
Sveikos, kadangi pagal rodoma spektaklių laiką galiu rinktis tik iš šių: "Vargšų opera" ir "Klaros santykiai" gal galėtumėte patarti kuris labiau tiktų žmonėms retai einantiems į teatrą?
Nezinau kaip cia parekomenduoti zmonems, kurue retai eina. Nematau jokio isskirtinumo siu zmoniu.
Klaros santykiai N18. Vargsu opera man daugiau toks miuziklas, kuriu apstu muzikiniam teatre. Ir tema lekstesne ir jos pateikimas. Smagus ,,dainuojantis'' spektaklis.
Klaros santykiai irgi zmogiskas, zmogisku santykiu spektaklis. Nera kazkoks superduper nesuprantamas kratinys. Man labiau patikes.
QUOTE(Avocado @ 2015 12 18, 15:27)
Kokie įspūdžiai iš Kauno Dramos teatro spektaklių "Aušros pažadas" ir "Vargšų opera"?
Aciu uz zinute apie nuolaidas. Reiks pasinaudot
Šiandien ir rytoj visiems spektakliams -35%

Kauno dramteatris švencia 95 m.
Ausros pazadas labai patiko. Tai zmogisku santykiu tarp mamos ir sunaus , meiles, besalygiskos meiles is abieju pusiu ( mamos ir sunaus), tikejimo tema. Labai buvau sujaudinta tu santykiu, tos meiles, to tikejimo.
Vargsu opera, kaip rasiau jau, lekstesnis, nors irgi santykiai ir meile tarp zmoniu. Negaliu sakyti siam spektakliui ,,ne''. Jis toks lengvas atokvepis po darbo.
Aciu, pasinaudosiu...
Laba