Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Neite o kada jus ten sventete?Mes ta nama jau uzsisake liepos 7d. man ten ir kieme grazu sake jei norim gali ir kieme paruosti.
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 06 09, 22:02)
Neite o kada jus ten sventete?Mes ta nama jau uzsisake liepos 7d. man ten ir kieme grazu sake jei norim gali ir kieme paruosti.

zinok netaip supratai mano posta, mes dar nesventem ieskom sventimui kitai vasarai, bet jau sia vasara norim uzsisakyti aisku jei bus galima.tu cia kur ikeliai nuotrauka as kiek suprantu Rumsiskio viesbucio???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neide: 09 birželio 2006 - 22:41
QUOTE(Neitė @ 2006 06 09, 09:15)
Adresas: Vytauto g. 10, Lampėdžiai
Tel. 869947569 Danutė
Kaina 50 Lt. žmogui už maistą.
Mums tai labai patiko. Sėkmės

Neide as nesumaisiau, nes atrasinejau ne tau o atrasinejau dalyviui vardu neitė, o nuotraukas ikeliau to namo kur neitė adresa parasiusi.

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driuska: 10 birželio 2006 - 09:11
QUOTE(driuska @ 2006 06 09, 22:02)

Mes ten sventeme gimtadieni pries pora metu, o vieni draugai si pavasari. Tai visi likom patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 06 06, 17:48)
domina kontaktai bei kur internete ju puslapiukas, ir kokios kainos?

nepades, ten uzsakyta iki spalio viskas...
Atsakyti
niu o koki gal zinot sodyba? hmz... g.gif
Atsakyti
labas. mes netikėtai radome sodybėlę Marijam. raj. už Liudvinavo. Ji vadinasi Mykolo sodyba. Gal kas girdėjot? Beje, šeimininką imsim atįskirai, tai kaip ir nėra dėl ko jaudintis, ane? Ta sodybėlė dar nauja...nedaug kas ten šventė, bes vis dėl to gal atsiras kas nors?
Atsakyti
Mes sventeme Kaune, restorane EUROPA (Santakos viesbutis), tai labai patiko
ir aptarnavimas thumbup.gif ir siap viskas sauniai praejo thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 06 13, 07:07)
labas. mes netikėtai radome sodybėlę Marijam. raj. už Liudvinavo. Ji vadinasi Mykolo sodyba. Gal kas girdėjot? Beje, šeimininką imsim atįskirai, tai kaip ir nėra dėl ko jaudintis, ane? Ta sodybėlė dar nauja...nedaug kas ten šventė, bes vis dėl to gal atsiras kas nors?

O kur ji cia randasi? Neteko tokios girdeti... Mat Liudvinavas mano gimtine tai aplink viska zinau, bet tokios dar neteko girdeti blink.gif Aisku dabar jau nepakeisiu, bet ateiciai zinociau kur tokia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neitė @ 2006 06 12, 12:09)
Mes ten sventeme gimtadieni pries pora metu, o vieni draugai si pavasari. Tai visi likom patenkinti.

O kiek buvo gimtadieniuose zmoniu ir kiek bus pas jus sveciu vestuvese lampedziuose. mes irgi ten uzsisakem, bet man kazkaip tas kambarys, kur bus stalas, labai mazas. jauciu sedeti reikes kaip silkem. ka jus apie tai?
ir del muzikos. ar jums sake, kad muzikantai tipo neina i lauka? as supratau, kad turbut taip yra del kaimynu
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2006 06 14, 14:13)
O kiek buvo gimtadieniuose zmoniu ir kiek bus pas jus sveciu vestuvese lampedziuose. mes irgi ten uzsisakem, bet man kazkaip tas kambarys, kur bus stalas, labai mazas. jauciu sedeti reikes kaip silkem. ka jus apie tai?
ir del muzikos. ar jums sake, kad muzikantai tipo neina i lauka? as supratau, kad turbut taip yra del kaimynu

Mes ten uzsisakem net neapziureja, o po to gryzus i Lietuva apziurejau, didziausias nerimas man irgi del sales kur stalas stovi, (kai as buvau tai stalas buvo paruostas 34 zmones, man pasirode normalei ten suseda visi, pas mus irgi bus 34 zm. tai manau turetumem tilpti), man pasirode ten kur jaunieji sedi lubos labai zemos, tai del to labai nervuojuos, bet isgyvensim manau.
O kiek pas jus zmoniu? O ar kieme gali muzikantai grot tai net ir nepaklausiau, manau kiemo nelabai prireiks uztektinai vietos viduje.
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 06 14, 20:59)
Mes ten uzsisakem net neapziureja, o po to gryzus i Lietuva apziurejau, didziausias nerimas man irgi del sales kur stalas stovi, (kai as buvau tai stalas buvo paruostas 34 zmones, man pasirode normalei ten suseda visi, pas mus irgi bus 34 zm. tai manau turetumem tilpti),  man pasirode ten kur jaunieji sedi lubos labai zemos, tai del to labai nervuojuos, bet isgyvensim manau.
O kiek pas jus zmoniu? O ar kieme gali muzikantai grot tai net ir nepaklausiau, manau kiemo nelabai prireiks uztektinai vietos viduje.

laba,

tai pas mus bus 40 zmoniu. tai tikrai kaip silkes sedesim. nors ta seimininke sake, kad 47 susodina. bet laisvai tai jau tikrai nesijausi. o siaip vietos tai nemazai. o kur jaunieji sedes, tai maniskis matavosi net. kadangi jo ugis yra apie 2 m , tai zinok, kad iseina jam atsistoti. jau galvojom, kad mums reiks sesti is galo. viskas ok. gal galesi atsiusti nuotrauku is savo vestuviu. man vis tiek labai idomu, kaip tas stalas atrodo ir kaip su maistu buvo. ar viskas ok?
Atsakyti