Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(satin @ 2007 01 21, 20:11)
Ne mes renkames kur vyks svente, o jaunieji.Kodel is karto per pigu planuotojoms?  doh.gif Labai daznai planuotojos atlyginimas nepriklauso nuo samatos ir mums nera tikslo, kad svente kainuotu kuo daugiau  schmoll.gif Man neteko dirbti sioje sodyboje, bet tai nereiskia, kad nedirbo kitos planuotojos  4u.gif

Sveikute,
As ten esu sventusi drauges gimtadieni. TAi visai fainai buvo, maistas liuks ir seimininkas labai fainas. bet musu ten buvo apie 25. as ir galvojau savo vestuves ten daryt, bet man sake kad svecius ant sieno guldo tai persigalvojau. ir pasirinkau Petrausku sodyba. man apie ciuzinius nieko nesake
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 01 22, 10:43)
Sveikute,
As ten esu sventusi drauges gimtadieni. TAi visai fainai buvo, maistas liuks ir seimininkas labai fainas. bet musu ten buvo apie 25. as ir galvojau savo vestuves ten daryt, bet man sake kad svecius ant sieno guldo tai persigalvojau. ir pasirinkau Petrausku sodyba. man apie ciuzinius nieko nesake

o seimininkas jums netrukde? nevaiksciojo aplink, nereguliavo tvarkos, netilde muzikos, neturejot su juo kofliktu?
o sventet tai turbut mazesniame namuke, kuris ant tvenkinio kranto, nes ten jis mazesnis, ir turbut ciuziniu tikrai nera... g.gif mes uzsisakeme didesni nama, bet seimininkas tai tas pats, todel ir rupi, ar jis negadina nuotaikos... g.gif nes seimininkemis tai pasitikiu, labai saunios pasirode thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Draugai užsirezervavo vestuvėms "Dykūmų liūtą". Gal kas šventėte ten ? Labai domina maistas? Ačiū wub.gif
Atsakyti
As tik girdejau kad ten labai tvanki sale bet paciai neteko pabuvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 12, 12:41)
Klumpes malunas, tai kazkas is fantastikos srities  wub.gif Darbuosiuos ten Liepos 20 diena.
Bet Rumsiskiu viesbutis tikrai nuvyle.
Kainos-penktadieni 130 zmogui, sestadieni 160-170 litu zmogui  blink.gif
Plius- padavejas vakarui 120 litu, jei vienas muzikantas 20 litu, jei du 40, bet taip ir nesupratau ar cia uz tai kad elektra muzikantai naudoja ar dar uz kazka  blink.gif
Labai mazas maisto kiekis, bent jau mano akimis, nes tai tik 1/3 maisto, ka uz tokia kaina siulo kitos sodybos  4u.gif
Sodyba "Rojus" baigia isproteti- svesti 35 zmonems, penktadieni pas juos kainuoja apie 7500 litu  blink.gif Suprantu, kad aplinka grazi ir viskas labai graziai irengta, bet to jau tikrai per daug  doh.gif O bendravimo manieros taip pat ne pacios geriausios  schmoll.gif

Eina sau va apie rumsiskiu viesbuti ir bijojau to blink.gif . as ten jau 5 metus nebuvau, o dabar uzsieni gyvenam ir tik nusiunciau broli paziuret ir taip uzsakem doh.gif mums sake liepos 140 zmogui, o apie visus cia tuos bajerius su muzikantais ir tt isvis nieko neminejo. O kodel sakai maisto mazai, tai ka jie ten siulo. jauciu klimsim mes cia graziai su jais, nes uzstata 2000 lt palikom, o jie duoda tik ceki, kad tiek sumokejai, tai jei prades paskui ir mums kaina kelt g.gif
Atsakyti
Tikekimes, kad viskas bus gerai, bet kas liecia maista, tai man tikrai mazai pasirode lyginant su kitomis sodybomis 4u.gif
Matau, kad jau tema priartejo prie pabaigos, reiketur sudaryti srasa visu sodybu ir atidaryti nauja 4u.gif

1.Petrausku sodyba, Kulautuva- 70 zmoniu, 130-140 zmogui, nuomos nera
2.Bernatoniu sodyba, Kulautuva, 30-40 zmoniu, 135 zmogui, tikslintis del nuomos
3.Rumsiskiu viesbutis, Rumsiskes, 130-170 zmogui, nezinia nuo ko priklauso kaina
4.Rumsiskiu "Ilanka", Rumsiskes
5.Klumpes malunas -talpina 30-35 zmones, nuoma 2500, maistas nuo 60 litu zmogui
6.Ausreles sodyba, Rumsiskes- talpina iki 25 zmoniu
7."Rojus", Vaisvydava, talpina 100 zmoniu, aukstos kainos, paskutiniais duomenimis 35 zmoniems sodyba siule uz 7500 litu su viskuo doh.gif
8."Pastuva", talpina iki 30 zmoniu
9.Petroniu dvarelis
10.Zalensu sodyba
11."Du broliai"
12."Pas Pinciuka"
13.Auda Margarita Peimiene, aukstos kainos, reikia tikslinti visas smulkmenas
14.Viktoro Vegio sodyba

Na mergaites, pridekit savus komentarus ar sodybas ka praleidau, galva nedirba siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 22, 21:15)
Sveikutės 4u.gif

Draugai užsirezervavo vestuvėms "Dykūmų liūtą". Gal kas šventėte ten ? Labai domina maistas? Ačiū wub.gif

Mes ten kiekvienais metais svenciam draugo firmos balius ax.gif siap man asmeniskai ten nieko ypatingo nera 4u.gif na nebent kaip nors graziai ispuosus ta sale,daug kokiu zvakiu,geliu ir t.t. gal ir butu visai jauku.maistas pakankamai neblogas,tik padavejus reik ziureti,is pradziu jie buna,o po to kazkur sprogsta biggrin.gif
siap sakau, siulyciau patiem puostis ta sale ax.gif
Atsakyti
Truputi papildziau:)

3.Rumsiskiu viesbutis, Rumsiskes, 130-170 zmogui, nezinia nuo ko priklauso kaina
7."Rojus", Vaisvydava, talpina 100 zmoniu, aukstos kainos, paskutiniais duomenimis 35 zmoniems sodyba siule uz 7500 litu su viskuo doh.gif
9.Petroniu dvarelis - 120lt/zmogui
10.Zalensu sodyba - sodybos nuoma 300lt ir nuo 70lt maistas zmogui
11."Du broliai"
12."Pas Pinciuka"
14.Viktoro Vegio sodyba-35lt/zmogui
15.Kavine Ramuciuose "Dairidis" - 60lt zmogui, jei dvi dienas tai 100lt zmogui;
16. Restoranas "Romo uostas" - 70lt zmogui

Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 23, 19:18)
Truputi papildziau:)

7."Rojus", Vaisvydava, talpina 100 zmoniu, aukstos kainos, paskutiniais duomenimis 35 zmoniems sodyba siule uz 7500 litu su viskuo  doh.gif
9.Petroniu dvarelis - 120lt/zmogui
10.Zalensu sodyba - sodybos nuoma 300lt ir nuo 70lt maistas zmogui
11."Du broliai"
12."Pas Pinciuka"
14.Viktoro Vegio sodyba-35lt/zmogui
15.Kavine Ramuciuose "Dairidis" - 60lt zmogui, jei dvi dienas tai 100lt zmogui;
16. Restoranas "Romo uostas" - 70lt zmogui

Zalensu turbut norejai parasyti 3000 litu nuoma ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

oi nepatarciau nei uz ka dykumu liuto schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jei nenori nervintis, bek kuo toliau. jei nepalikot uzstato, tai tikrai neuzsakinekit. priezastis - butent maistas. ten kazkaip nepastoviai: tai labai skanu, tai praruge ir sugede. drauge ten svente isleistuves - viskas buvo skanu. kita drauge vestuves - viskas buvo skanu. maniskis svente gimtadieni - maistas buvo praruges, misraines plaukiojo kaip vandeny, mesyte jau gliti buvo, kita apdziuvus. drauges brolis vestuves svente - tas pats. pirma vestuviu dienas viskas buvo pasvinke, sake, sedejo visi pusbadziu, labai greit nusigere, nes beveik nieko nevalge, isskyrus vaisius doh.gif sake, net torta prapjove gal 10 valanda, nes visi valgyt norejo, o ant stalo nelabai buvo ka valgyti - viskas smirdejo arba buvo rugteleje, brrr doh.gif tiesa, minejo, jog misrainiu pora nebuvo tokiu, kurios buvo uzsakytos, o buvo kitokios... gali buti, kad liko nuo ankstesnio kokio baliaus, tai galvojo - sueis ir tos... tai man drauge pasakojo, kad pagrasino virtuves darbuotojoms, kad arba rytoj bus maistas kaip turi but, arba isvis nemoketa liks, tai sake antra diena buvo viskas laaabai laaaabai skanu. nerizikuociau tikrai tokia diena, kai zinau tokius atsiliepimus schmoll.gif ir tau tikrai nesiulau. ir niekam nesiulau dykumu liuto rinktis vestuvems, nes garantijos, kad bus skanu tik 50 procentu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 23 sausio 2007 - 22:24
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 22, 15:11)
o seimininkas jums netrukde? nevaiksciojo aplink, nereguliavo tvarkos, netilde muzikos, neturejot su juo kofliktu?
o sventet tai turbut mazesniame namuke, kuris ant tvenkinio kranto, nes ten jis mazesnis, ir turbut ciuziniu tikrai nera...  g.gif mes uzsisakeme didesni nama, bet seimininkas tai tas pats, todel ir rupi, ar jis negadina nuotaikos...  g.gif nes seimininkemis tai pasitikiu, labai saunios pasirode  thumbup.gif

Viskas gerai buvo, as to seimininko net nepastebejau, mes tam mazesniam sventem, bet as nelikau nakvot, vaziavau pas draugus netoliese pernakvot.
fainai ten man patiko, ir tikrai viskas bus gerai nesijaudink thumbup.gif
Papildyta:
Sveikutės 4u.gif

as ir ten tikrai nerekomenduociau svesti. mes ten sventem mano tecio jubilieju. tai maisto buvo trukumas labai nedaug buvo prideta, stalas buvo per mazas, vos ten tilpom mes susest, nors aiskiai buvom pasake kiek bus zmoniu. apie padavejus tai is vis patyliu. nu zodziu, tikrai nerekomenduoju. gal kam ir pasiseke ten kas gerai atsvente, bet tikrai ne mum.
Atsakyti
Kas kelia dideles vestuves (iki 80 zmoniu) tai rekomenduociau sodyba "Pas Algirda", bet ji Alytaus raj. ant Gailintos ezero kranto thumbup.gif Aplinka tikrai thumbup.gif Ezeras nuostabus, yra sodybos teritorijoj ir tvenkinys, i kuri gali pukstelt is pirties. Yra didysis namas sventimui ir aplink dar keli atskiri namukai miegojimui su visais patogumais -wc ir t.t. Yra zaidimu aiksteles, supyniu...Teko vasara ten sudalyvauti vestuvese, tai tikrai patiko. Vat kainos tai nezinau g.gif Maistas irgi skanus buvo mirksiukas.gif Ta sodyba isreklamuota tam vestuviu katalogelyje kur dalina Rotusej mirksiukas.gif
Atsakyti