Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(sarune+ @ 2007 01 19, 17:44)
na ka mes siandien su brangiausiuoju rezervavom bernatoniu sodyba  thumbup.gif
nedaug apie ja atsiliepimu siam forume bet kiek as maciau tai labai faina vieta aplink pusynas, sale normalaus dydzio 40 zmoniu kaip tik  thumbup.gif ir sokt yra vietos jei neuzteks tai is sales atsiveria lauko terasa kur taip pat galima sokius daryt oi manau visi ten ir suguzes  lotuliukas.gif jei lietus tai sake padaro tokia pavesine kaip baruose lauke tai ir lietaus nera ko bijot jei kas na miegojimui vietu apie 30 nors sako susispaude ir daugiau tilptu. siaip interijeras jaukus tvarkinga miegamieji man patiko nieko per daug prasmatnaus bet viskas jauciasi sviezia ir miela blush2.gif ir temokam 120 uz 2 dienas manau nuskilo  bigsmile.gif

Countryside rasho kad ten tik 6 miegamos vietos g.gif Kaip ten ištikrųjų? Ar čiužinių pritiesia ar kaip? rolleyes.gif
Papildyta:
Ir kiek ten žmonių nakvoti telpa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 01 19, 17:02)
Countryside rasho kad ten tik 6 miegamos vietos  g.gif Kaip ten ištikrųjų? Ar čiužinių pritiesia ar kaip?  rolleyes.gif
Papildyta:
Ir kiek ten žmonių nakvoti telpa?  blush2.gif

Lovose ten miega apie 10 zmoniu, visi kiti ant ciuziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 20, 11:24)
Lovose ten miega apie 10 zmoniu, visi kiti ant ciuziniu  4u.gif

Mes kai skambinom,tai klausem ar talpina 30zmoniu,tai mums pareiske,kad per mazai,jiems neapsimoka,nes pas juos telpa 60zmoniu.Na,mes paskaiciavom,kad mums kainuotu su viskuo apie 6000lt(jei 60zmonių btūtų)...Tai ir apsigalvojom,nors ir mums ji patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 20, 10:59)
Mes kai skambinom,tai klausem ar talpina 30zmoniu,tai mums pareiske,kad per mazai,jiems neapsimoka,nes pas juos telpa 60zmoniu.Na,mes paskaiciavom,kad mums kainuotu su viskuo apie 6000lt(jei 60zmonių btūtų)...Tai ir apsigalvojom,nors ir mums ji patiko wub.gif

60 ne per kur schmoll.gif Maximum 40, nebent kaip silkes statinese doh.gif Lapkricio menesi buvo apie 35 zmones, tai jie net ciuziniu pakankamai neturejo, dalis vaziavo nakvoti i Kauna doh.gif Ir dabar dar neturi schmoll.gif O jei ir turetu tai maximum 40, na is bedos 45, bet 60, tai nebent rusyje kur baseinas ir tuomet kvepuoti chlorkalkem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 20, 15:48)
60 ne per kur  schmoll.gif Maximum 40, nebent kaip silkes statinese  doh.gif Lapkricio menesi buvo apie 35 zmones, tai jie net ciuziniu pakankamai neturejo, dalis vaziavo nakvoti i Kauna  doh.gif Ir dabar dar neturi  schmoll.gif O jei ir turetu tai maximum 40, na is bedos 45, bet 60, tai nebent rusyje kur baseinas ir tuomet kvepuoti chlorkalkem  doh.gif

Nezinau tuomet,kodel jie mums taip sake verysad.gif Kazkokie labai nepatikimi atrodo dabar man tos sodybos seimininkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 20, 13:57)
Nezinau tuomet,kodel jie mums taip sake  verysad.gif Kazkokie labai nepatikimi atrodo dabar man tos sodybos seimininkai  g.gif

Siaip nieko blogo negaliu pasakyti apie sia sodyba, maistas skanus, bet labai reikia derinti visas detales.Pavyzdziui jei koks baliukas, tai nors muzikinis centras ir stovi, tai juo naudotis neleidzia-vezkites savo.Kas liecia triuksma, tai nuo 10 vakaro muzika gali buti tik viduje, nes ramybes laikas Kulautuvoje nuo 22 val.O vasara tai tikrai niekas juk nesedes viduje doh.gif Fejerverkai taip pat iki 22val 4u.gif Ir dar butinai suderinkite savo isvykimo laika ir tai nurodykite sutartyje, cia taikau visoms sodyboms, kad paskui nepradetu iskraustineti anksciau laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 01 19, 19:02)
Countryside rasho kad ten tik 6 miegamos vietos  g.gif Kaip ten ištikrųjų? Ar čiužinių pritiesia ar kaip?  rolleyes.gif
Papildyta:
Ir kiek ten žmonių nakvoti telpa?  blush2.gif

na as ir nusivyliau kai internetiniame pusl. pamaciau vietu nakvoti skaiciu taciau kai nuvaziavom paziureti tai nieko viskas liux jaunuju kambarys, pirsliu ar kieno kito kambatys kur gali miegoti mano nuomone 4 nu pasispaude lovose bet gali, ir dar 3 kambarys kur dabar kaip ziurejom 15 ciuziniu tokiu kaip lovos nauju tik kad be pakelimo mirksiukas.gif dar yra kelios dvigules lovos ..na nakvoti 30 zmoniu tikrai vietos yra o jei sako labai reiketu tai ir daugiau sutalpintu tai va su nakvyne viksas ok o musu sveciu apie 40 +-2 tai kaip nors gal dar kai kurie namolio isvazines juk netoli nuo kauno ir pan tai manupats tas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 01 20, 12:59)

na va mes sia sodyba rezervavom 40 zmoniu 4800 gaunasi + saldus stalas iralkoholis. na kai mes pasakem kad pas mus bus apie 40 zmoniu tai ji nereiske jokiu pretenziju, tik sake kad kei atsisakytu apir 10 sveciu tai kaina nemazetu nei kaip dabar susitarem tai va su 40 sveciu pats tas (be to nors sokiu sale mano akimis nedidele bet galiam sokti terasoje lauke sake jei lis padarys toki virsu zinor kaip baruose buna lotuliukas.gif thumbup.gif ir viskas liux bus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(satin @ 2007 01 20, 16:45)
Siaip nieko blogo negaliu pasakyti apie sia sodyba, maistas skanus, bet labai reikia derinti visas detales.Pavyzdziui jei koks baliukas, tai nors muzikinis centras ir stovi, tai juo naudotis neleidzia-vezkites savo.Kas liecia triuksma, tai nuo 10 vakaro muzika gali buti tik viduje, nes ramybes laikas Kulautuvoje nuo 22 val.O vasara tai tikrai niekas juk nesedes viduje  doh.gif Fejerverkai taip pat iki 22val  4u.gif Ir dar butinai suderinkite savo isvykimo laika ir tai nurodykite sutartyje, cia taikau visoms sodyboms, kad paskui nepradetu iskraustineti anksciau laiko  doh.gif

na kas del fejerverku leidimo tai taip iki 22 val tai mes juos ir padejome i sali, va o kad sokt lauke negalima tai nesutinku salke visi soka lauke o muzoka kad ir viduj bet labai arti lauko duru taip kad nemanau kad del to problemu butu.
na o del sutarties tai kad visiem ramu butu pasirasykit as tai pareikalavau ir dave be problemu. na man jie patikimi pasirode visko issiklausinejau gavau teigiamaus atsakymus , na mes darom vestuves penktadieni tai susitarem iki sestadienio 2 val dienos tai manau pakaks ax.gif jei turesit kokiu klausimu tai rasykit man as daug issiklausinejus tai papasakosiu kas ir kaip
Atsakyti
satin, o gal tu gali ka nors pasakyti apie vegyne? na, vegio sodyba bernatoniu km? g.gif niekas apie ja nekalba, o mes ja uzsisake. nebrangu, 40lt./zm nakvyne, lovose gali miegot 6 zm, kiti ant ciuziniu, bet maciau tuos ciuzinius - nauji visiskai, stori, gerai atrodo. ir vidus man patiko - visur medis. tik va zidinys neramina - buvo nepabaigta jo apdaila, gipso plokstem virsus apkaltas. bet sake, iki vasaros ides stikla, nes kazkokie vestuvininkai sudauze ir pabaigs apdaila. be to, zadejo perlakuoti grindis. gal kokiu atsiliepimu yra apie sia sodyba? seimininkes sake, maistas zmogui nuo 28lt bigsmile.gif matem meniu - karstas, gal 3 rusiu misraines, 2 silkiu rusys, zuvies kazkoks saltas patiekalas, kazkokie vyniotiniai, vista jei neklystu... taip pat i maisto kaina ieina apelsinu dzemo kompotas, kuri jos pacios verda, ir stalui papuosti zvakes bei serveteles bigsmile.gif aisku, uz papildoma kaina galima pasiimti papildomai maisto, kokio nori. kainos labai zmoniskos pasirode. bet niekas ten nesvencia, jokiu atsiliepimu nera, tai net sunerimau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 21 sausio 2007 - 14:37
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 21, 13:36)
satin, o gal tu gali ka nors pasakyti apie vegyne? na, vegio sodyba bernatoniu km?  g.gif niekas apie ja nekalba, o mes ja uzsisake. nebrangu, 40lt./zm nakvyne, lovose gali miegot 6 zm, kiti ant ciuziniu, bet maciau tuos ciuzinius - nauji visiskai, stori, gerai atrodo. ir vidus man patiko - visur medis. tik va zidinys neramina - buvo nepabaigta jo apdaila, gipso plokstem virsus apkaltas. bet sake, iki vasaros ides stikla, nes kazkokie vestuvininkai sudauze ir pabaigs apdaila. be to, zadejo perlakuoti grindis. gal kokiu atsiliepimu yra apie sia sodyba? seimininkes sake, maistas zmogui nuo 28lt  bigsmile.gif matem meniu - karstas, gal 3 rusiu misraines, 2 silkiu rusys, zuvies kazkoks saltas patiekalas, kazkokie vyniotiniai, vista jei neklystu... taip pat i maisto kaina ieina apelsinu dzemo kompotas, kuri jos pacios verda, ir stalui papuosti zvakes bei serveteles  bigsmile.gif aisku, uz papildoma kaina galima pasiimti papildomai maisto, kokio nori. kainos labai zmoniskos pasirode. bet niekas ten nesvencia, jokiu atsiliepimu nera, tai net sunerimau  g.gif

Deja, bet nieko negaliu pasakyti apie sia sodyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 21, 16:49)
Deja, bet nieko negaliu pasakyti apie sia sodyba  4u.gif

hm g.gif na negi tokia nepopuliari visiskai? g.gif
gal per pigi vestuviu planuotojoms... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 21, 15:50)
hm  g.gif na negi tokia nepopuliari visiskai?  g.gif
gal per pigi vestuviu planuotojoms...   g.gif

Ne mes renkames kur vyks svente, o jaunieji.Kodel is karto per pigu planuotojoms? doh.gif Labai daznai planuotojos atlyginimas nepriklauso nuo samatos ir mums nera tikslo, kad svente kainuotu kuo daugiau schmoll.gif Man neteko dirbti sioje sodyboje, bet tai nereiskia, kad nedirbo kitos planuotojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 21, 20:11)
Ne mes renkames kur vyks svente, o jaunieji.Kodel is karto per pigu planuotojoms?  doh.gif Labai daznai planuotojos atlyginimas nepriklauso nuo samatos ir mums nera tikslo, kad svente kainuotu kuo daugiau  schmoll.gif Man neteko dirbti sioje sodyboje, bet tai nereiskia, kad nedirbo kitos planuotojos  4u.gif

atsiprasau, jei negraziai nuskambejo mano postas blush2.gif tik man keista pasidare, kad si sodyba tokia nepopuliari, nors aplink kauna tikrai pati pigiausia... g.gif o kiek zinau, buna, kad planuotojos gauna atlygi nuo vestuviu samatos, taip kad yra suinteresuotos parduoti brangesne preke...

visgi gal kas nors zino ka nors apie vegio sodyba, bernatoniu km?
Atsakyti