Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(vivir @ 2007 01 14, 20:22)
rozlaukis man netinka, nes nera nakvynei vietu verysad.gif , o vieta tai labai gera, bent jau man, nes noriu kazko arti jonavos ax.gif

o sakyk kur randasi Pastuvos sodyba? blush2.gif kazkaip nete nerandu arba gal galetum ju kontaktus i az ax.gif

Yra Rozlaukyje nakvyne -14 zmoniu laisvai patogiai miega mirksiukas.gif Nebent pas jus daugiau...

O Pastuvos sodyba va cia:
http://www.countrysi...amp;show=galery
Tik realiai graziau atrodo nei fotkese mirksiukas.gif
Atsakyti
Pastuva tik keli kilometrai uz Kulautuvos 4u.gif

Muskatine, o kokiai datai ieskojot? g.gif Ir nuo kada Bernatoniai dar nuoma ima 1500? g.gif Negi zmones visai sazines neturi, kad taip greitai viska keicia blink.gif Dar pries pora savaiciu kalba ejo tik apie 130 zmogui ir viskas g.gif

Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 15, 16:05)
Pastuva tik keli kilometrai uz Kulautuvos  4u.gif

Muskatine, o kokiai datai ieskojot?  g.gif Ir nuo kada Bernatoniai dar nuoma ima 1500?  g.gif Negi zmones visai sazines neturi, kad taip greitai viska keicia  blink.gif Dar pries pora savaiciu kalba ejo tik apie 130 zmogui ir viskas  g.gif

Birzelio 30ajai.
Na as taip uzsirasius, tokia info, ka turejau ta jumis pateikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 01 15, 16:05)
Pastuva tik keli kilometrai uz Kulautuvos  4u.gif

Muskatine, o kokiai datai ieskojot?  g.gif Ir nuo kada Bernatoniai dar nuoma ima 1500?  g.gif Negi zmones visai sazines neturi, kad taip greitai viska keicia  blink.gif Dar pries pora savaiciu kalba ejo tik apie 130 zmogui ir viskas  g.gif

kas cia per naujienos su bernatoniu sodyba? blink.gif mes ir taremes tik 130lt /zm g.gif na tegu nebando po to kazka dar sakyt schmoll.gif
Atsakyti
O ka manot apie vestuviu sventima Babilone, Kaune?
pas mus nedideles vestuves vieno dienos ir dar vis nesekmnigai ieskome vietos:(
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 17, 19:17)
O ka manot apie vestuviu sventima Babilone, Kaune?
pas mus nedideles vestuves vieno dienos ir dar vis nesekmnigai ieskome vietos:(

aš ir ieškojau vienai dienai, Kaune, bet man užteko vaizdelio vien prie jo nuvažiavus, aplink vien namai, jokios gamtos.. schmoll.gif
Atsakyti
Tai as ir neiskau gamtos miesto vidury doh.gif na bet seip gal dar kas nors zinote ka nors apie Babilona?
Nors vistiek reik nuvaziuoti pasiziureti kaip ten kas atrodo. smile.gif
Atsakyti
[B]Sveikos ir sveiki, as cia naujoke, bet jau spejau perskaityt visa foruma smile.gif
O klausiams iskilo toks, gal kas nors svente vestuves "ZEMYN UPE"? Uzsisakiau ten sale su kiemeliu ir jokiu atsiliepimu negirdejau
[/B]
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2007 01 19, 11:07)
[B]Sveikos ir sveiki, as cia naujoke, bet jau spejau perskaityt visa foruma smile.gif
O klausiams iskilo toks, gal kas nors svente vestuves "ZEMYN UPE"? Uzsisakiau ten sale su kiemeliu ir jokiu atsiliepimu negirdejau
[/B]

O geras, as apie zemyn upe niekad nepagalvojau g.gif
Atsakyti
esu ten karta gimtadieni sventusi, bet apatinej salej. o tai ten dar yra sale vestuvems g.gif idomu tongue.gif
Atsakyti
Taip yra ir visai miela sale, todel man ir keista, kad visam forume apie ja nieko neradau. labai didelis pliusas, kad jie turi uzdara kiemeli su zidiniu, kuriame vasara galima net sokt ir pan. be to girdejau, kad ir maistas neblogas. paziuresim ax.gif
Atsakyti
na ka mes siandien su brangiausiuoju rezervavom bernatoniu sodyba thumbup.gif
nedaug apie ja atsiliepimu siam forume bet kiek as maciau tai labai faina vieta aplink pusynas, sale normalaus dydzio 40 zmoniu kaip tik thumbup.gif ir sokt yra vietos jei neuzteks tai is sales atsiveria lauko terasa kur taip pat galima sokius daryt oi manau visi ten ir suguzes lotuliukas.gif jei lietus tai sake padaro tokia pavesine kaip baruose lauke tai ir lietaus nera ko bijot jei kas na miegojimui vietu apie 30 nors sako susispaude ir daugiau tilptu. siaip interijeras jaukus tvarkinga miegamieji man patiko nieko per daug prasmatnaus bet viskas jauciasi sviezia ir miela blush2.gif ir temokam 120 uz 2 dienas manau nuskilo bigsmile.gif
Atsakyti