Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 08, 17:20)
Tai va, kad pas mane tu zmoniu nemazai, bet zadu sutrumpinti sarasa iki 50 ir maziau  smile.gif  Daryciau dar maziau, kad butu, bet uzsitraukciau giminiu nemalone  blink.gif

O tu kur nori svesti?Sodyboje ar kavinėje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 08 sausio 2007 - 16:26
Vat aš irgi didesnės ieškau unsure.gif Galvojau apie 50 žmonių, bet žiūrau kad labai brangios tos sodybos, o taip nesinori nieko išbraukinėti iš svečių sąrašo doh.gif
Atsakyti
As gal labiau sodyboje, kad visi ir pernakvoti galetu, mes is Kauno, o sveciai is visos Lietuvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 08, 17:30)
As gal labiau sodyboje, kad visi ir pernakvoti galetu, mes is Kauno, o sveciai is visos Lietuvos doh.gif

Mes taip pat is ten pat thumbup.gif Na,Kulautuvoje yra labai daug sodybu.Siaip reikia pasiskambineti.Nes internete parasytos visai netokios kainos,kokios yra realiai.Bernatoniu dvareli mes norejom nuomoti.Bet ten zmoniu talpina 60man atrodo,o pas mus tik 30.Tai nei jiems neapsimokejo mus priimti,o mums juo labiau moketi dvigubai.Yra daug sodybu.Mums kaip tik sunkiau buvo rasti tokia,kuri tik 30zmoniu priimtu.Birstone irgi yra Nemuno vingis.Turi ilgiau interneta pavartyti.Ir as tik tokiu budu radau.sekmes tau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 08 sausio 2007 - 16:44
QUOTE(aggate @ 2007 01 08, 17:34)
Mes taip pat is ten pat thumbup.gif Na,Kulautuvoje yra labai daug sodybu.Siaip reikia pasiskambineti.Nes internete parasytos visai netokios kainos,kokios yra realiai.Bernatoniu dvareli mes norejom nuomoti.Bet ten zmoniu talpina 60man atrodo,o pas mus tik 30.Tai nei jiems neapsimokejo mus priimti,o mums juo labiau moketi dvigubai.Yra daug sodybu.Mums kaip tik sunkiau buvo rasti tokia,kuri tik 30zmoniu priimtu.Birstone irgi yra Nemuno kilpa.Turi ilgiau interneta pavartyti.Ir as tik tokiu budu radau.sekmes tau smile.gif

Labai aciu wub.gif Faina, kad cia taip visos rupinasi vienos kitom thumbup.gif
Papildyta:
Jeigu rasit dar ka gero, ka galetumet man pasiulyti, tai parasykit man i elektronini pasta, lekiu i paskaitas ax.gif
mildute18@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 08, 17:36)
Labai aciu  wub.gif  Faina, kad cia taip visos rupinasi vienos kitom  thumbup.gif

as tave puikiai suprantu.Nes as po 2menesiu sedejimo internete galvojau visai nebeteketi.Taciau nusiraminau,ramiai perverciau patikusius variantus ir pasiskambinom.Nuvykom,apziurejom...PATIKO...Is nevilties.Vedziau tiesiog miestus.Pvz;www.drukininkai.lt.www.birstonas.lt.Ir tik tokiu budu kazka radau.O siaip www.sodybos.lt,tai tikrai nieko gero.Visos kazkokios atgrasios.Atrodo,kad i tas sodybas suveza nereikalingus,atgyvenusius baldus ir dar paima 3000lt.Nuspresk,kuriame mieste nori svesti ir bandyk vesti miesto adresa,dar karta gali ir tas sodybas perversti.Tikiu,kad rasi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kainos tikrai yra per dideles sodybose, bet taip yra todel, kad ju paklausa neatitinka pasiulos ir tuo labiau kokybes.Ir per artimiausius 2-3 metus kainos tikrai nemazes verysad.gif
Atsakyti
O gal zinai kaip ten su nakvyne? Ir su privatumu, ar vaikscioja po tos pilies kiemus kas tik nori, ar kazkiek uztveria, ar kaip padaro?
QUOTE(aggate @ 2007 01 08, 13:17)
Mano drauge ten svente.Kaina gal ir prieinama,bet jie ja uzsisake pries metus.Tad gauti ja dabar nera jokiu sansu.Mes ten vyksime tik fotografuotis.O sale ten labai didele,tai ji vien uz jos papuosima paklojo 5000lt,kad neatrodytu tuscia ir nejauku.

Atsakyti
Tai va merginos dabar uzklausiu paskutini karta ir tiksliai ko man reikia, nes niekaip nerandu, kad butu parasyta aiskiai doh.gif
Tai va, musu bus 50 zmoniu mums reikia tokios vietos, kad visi tilptu pernakvoti ir ten butu gaminamas maistas. Tai gali buti Kauno, Kedainiu rajonuose dar Kupiskio, Anyksciu, Utenos, Moletu, Rokiskio, Birzu, Radviliskio, Raseiniu, Pakruojo.
Svarbiausia, kad tilptume visi ax.gif
Laukiu jusu patarimu ir jei galite ir apie kaina, jei ka zinot parasykit, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 01 08, 21:07)
O gal zinai kaip ten su nakvyne? Ir su privatumu, ar vaikscioja po tos pilies kiemus kas tik nori, ar kazkiek uztveria, ar kaip padaro?

Ten niekas nelando.Na,tokiu problemu tikrai nebuvo.Visi buvo patenkinti.Na,bet ten ir vestuves buvo thumbup.gif O del nakvynes,tai ten tikrai nera kur miegoti.Nes dabar ten mokykla padaryta pily.Tad nuomojama sale.Na,o daugiau nelabai ka ir pasakyti galiu...
Atsakyti
QUOTE(Mildute19 @ 2007 01 08, 20:11)
Tai va merginos dabar uzklausiu paskutini karta ir tiksliai ko man reikia, nes niekaip nerandu, kad butu parasyta aiskiai doh.gif
Tai va, musu bus 50 zmoniu mums reikia tokios vietos, kad visi tilptu pernakvoti ir ten butu gaminamas maistas. Tai gali buti Kauno, Kedainiu rajonuose dar Kupiskio, Anyksciu, Utenos, Moletu, Rokiskio, Birzu, Radviliskio, Raseiniu, Pakruojo.
Svarbiausia, kad tilptume visi ax.gif
Laukiu jusu patarimu ir jei galite ir apie kaina, jei ka zinot parasykit, aciu  wub.gif

mes uzsisakem Rumsiskiu viesbuti, musu irgi bus virs 50, ten telpa visi miegot ir maista ten duoda. zmogui 140lt liepos men. uzdaras kiemas, niekas nelandzios, vietos daug.jei kazkas smulkiau domins klausk.
o man butu dar idomu suzinot nuomones kas sventet sia vasara rumsiskiu viesbuti ar viskas tiko ir patiko ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2007 01 09, 02:21)
mes uzsisakem Rumsiskiu viesbuti, musu irgi bus virs 50, ten telpa visi miegot ir maista ten duoda. zmogui 140lt liepos men. uzdaras kiemas, niekas nelandzios, vietos daug.jei kazkas smulkiau domins klausk.
o man butu dar idomu suzinot nuomones kas sventet sia vasara rumsiskiu viesbuti ar viskas tiko ir patiko  ax.gif  g.gif

O cia 140lt. tai jau su viskuo? Ta prasme ir su nakvyne ir su maistu?
Atsakyti