Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(maziulele @ 2007 01 05, 09:48)
Tai Ribosiuke turbut rinksis prašmatnų maistą  mirksiukas.gif

kodel taip galvoji?
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 05, 10:30)
kodel taip galvoji?

as tik pajuokavau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 05, 10:34)
as tik pajuokavau  blush2.gif  blush2.gif

o man siandien dzin lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sorry doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 05, 10:39)
o man siandien dzin  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sorry  doh.gif

tau siandien viskas atleistina thumbup.gif
Atsakyti
prisiskaiciau as cia visokio gerio ir blogio doh.gif , musu vestuves bus liepos men .siandien buvom nuvaziave i Romo uosta, sale treciam aukste buvo jau uzsakyta, pasiule tik baro sale ir nors musu bus tik 30 zmogeliu, nusprendziau kad neuzteks vietos sokiams schmoll.gif , labai susikrimtau verysad.gif , bet kai cia peskaiciau visus atsiliepimus tai netgi dziaugiuosi, kad taip gavosi,aisku vietele superine.
Dabar apsistojau ties Sfinksu arba Prie svarstykliu, tik visa beda, kad nezinau ka doh.gif , apie Sfinksa irgi priestaringos nuomones verysad.gif
Atsakyti
"Prie svarstyklių" man pačiai jokių didesnių balių švęsti neteko (tik šiaip gimtadieniai, kai vos po 10 žmonių mūsų buvo), bet sesė praeitais metais šventė ten mokyklos išleistuves. Liko labai patenkinti. Tiek maistu, tiek aptarnavimu. O ir pašokti galėjo kiemelyje (ten ir muzikantai buvo), nes kiemelis buvo uždarytas, t.y. iš gatvės niekas ten nevaikštinėjo. Ir vietos buvo daug. Tad jei bus geras oras (ko, dėje, neužsakysi), visai geras pasirinkimas būtų. Aišku, "Sfinkse" gal kiek prabangiau viskas viduj įrengta g.gif

Sunku ką ir patarti taip vienareikšmiškai. Gal žiūrėk pagal sąlygas, kiek prašo už maistą ir t.t. Ar leidžia savo gėrimų atsinešti. Ir tada jau galėsi spręsti. Na, dar klausimas yra, o kur bent jau jaunieji nakvos. Nes "Prie svarstyklių" tai vargu ką pasiūlys g.gif
Atsakyti
užsisakėm šiandien Perkūno namuose ax.gif , tikiuosi, kad neapsigavom. Rinkomes iš Sfinkso, Prie svarstyklių ir Perkūno namų. Perkūno namai pasiūlė pigiausią variantą ir ten mums aplinka labiausiai patiko. Sfinkse viskas butų lyg ir gerai, bet spalvos man ten pertamsios schmoll.gif , vestuvėms kažko norėtūsi šviesesnio ir jaukesnio g.gif , Prie svarstyklių irgi gana tamsoka ir brangiausias variantas, kadangi norint turėti muzikantus ir vietą šokiams reikia 2 saliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2007 01 07, 18:33)
užsisakėm šiandien Perkūno namuose  ax.gif , tikiuosi, kad neapsigavom. Rinkomes iš Sfinkso, Prie svarstyklių ir Perkūno namų. Perkūno namai pasiūlė pigiausią variantą ir ten mums aplinka labiausiai patiko. Sfinkse viskas butų lyg ir gerai, bet spalvos man ten pertamsios schmoll.gif , vestuvėms kažko norėtūsi šviesesnio ir jaukesnio  g.gif , Prie svarstyklių irgi gana tamsoka ir brangiausias variantas, kadangi norint turėti muzikantus ir vietą šokiams reikia 2 saliu  doh.gif

o kokia kaina zmogui perkuno namuose?
Atsakyti
110-120 zmogui, priklauso nuo alhogolio kiekio, bet kadangi musu bus nedaugiau nei 30 zmoniu ir 10 is ju apsoliutus blaivininkai, tai daug neturetu buti, uz tai mums ir neapsimokejo prie svarstykliu imti nes ten su sokiu sale minimali saskaita turi buti 4500 lt, tai manau, kad butume permokeje
Atsakyti
O gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie vestuviu sventima Raudones pilyje?
Atsakyti
mane domina kavines, barai ir restoranai Kaune ir jo apylinkese. kaip suprantu, pagrindiniai topai yra sie:
1.Romo uostas;
2.Perkuno namai;
3.Prie svarstykliu;
4.Sfinksas

bukit gerutes, prateskit sarasiuka. planuojam ~40 zmoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 08, 10:40)
mane domina kavines, barai ir restoranai Kaune ir jo apylinkese. kaip suprantu, pagrindiniai topai yra sie:
1.Romo uostas;
2.Perkuno namai;
3.Prie svarstykliu;
4.Sfinksas

bukit gerutes, prateskit sarasiuka. planuojam ~40 zmoniu 4u.gif

dar kazkas svencia Petrausku sodyboje, Bilvynu sodyboje (lygtais taip vadinasi) g.gif , aij juk dar Bajorkiemis yra bigsmile.gif
Atsakyti