Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Giselle @ 2006 11 07, 12:28)
mes savo vestuves planuoti pradejome pries 7 men. ir labai dziaugiuosi, kadangi esam dirbantys, besimokantys tai ir taip uztenka rupesciu. tie 7 men dave galimybe neskubant, apsvarstant visus uz ir pries, paieskant rekomendaciju suplanuoti saunias vestuves be kazkokiu nesekmiu. 7 men dave galimybe pasirinkti muzikanta, o ne tenkintis tik tuo, kas yra laisvas ta diena, ir su sventimo vieta tas pats, ir su suknele, ir su transportu ir t.t.

drinks_cheers.gif as tokios pat nuomones. Cia gi kalba apie vestuves, o ne eilini baliu mirksiukas.gif Nors ir tuos paparstai sengiuosi suorganizuoti kaip imanoma anksciau kad maziau rupesciu liktu per svente mirksiukas.gif Bet zinoma kiekvieno reikalavimai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
ta zalensu sodyba mums labai rekomendavo tai mes ja uzsisakem pries metus laiko smile.gif nebuvo ten taip blogai bet cia tik as gal tikejausi daug geriau, ta prasme maistas norejosi kad butu ir skanesnis ir papuostas labiau, labai jau nykiai tas stalas atrode, tai dar gerai kad mes atsivezem ir serveteles ir zvakes ir dar visokiu stalo papuosimu. smile.gif musu vestuves buvo rugpjucio men tai mes mokejom 120 zmogui 2 dienom, ir dar nuolaida gavom.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 11 07, 14:28)
mes savo vestuves planuoti pradejome pries 7 men. ir labai dziaugiuosi, kadangi esam dirbantys, besimokantys tai ir taip uztenka rupesciu. tie 7 men dave galimybe neskubant, apsvarstant visus uz ir pries, paieskant rekomendaciju suplanuoti saunias vestuves be kazkokiu nesekmiu. 7 men dave galimybe pasirinkti muzikanta, o ne tenkintis tik tuo, kas yra laisvas ta diena, ir su sventimo vieta tas pats, ir su suknele, ir su transportu ir t.t.

Pas mus nesekmiu irgi nebuvo - viska, ko norejome, savo paciu nuostabai, gavome be problemu, bet mums vestuves buvo, na, siek tiek ypatingesnis balius, kuris ejo, praejo, pasimirso smile.gif (Vienintelis dalykas, kuriuo buvau nepatenkinta - pedkelnes lotuliukas.gif) Liko daug graziu nuotrauku, spintoje kabanti suknele ir silti prisiminimai, bet jokios nostalgijos ar dar ko nors. Galbut amzius ir poziuriai nebe tie, kad vestuves labai sureiksminti, o galbut tai, kad siemet iki savo vestuviu dalyvavome sesiose vestuviu puotose ir prisisventeme pakankamai g.gif

Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 11 07, 12:28)

Tikiuosi, kad dauguma jaunavediu taip masto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2006 11 07, 19:29)
Tikiuosi, kad dauguma jaunavediu taip masto  4u.gif

Jeigu būčiau vestuvių planuotoja, ir aš taip sakyčiau tongue.gif
Atsakyti
Skambinausi i Romo uosta tai jie man pasake kad vasarai dar uzsakymu nedaro. Tipo ju politika tokia kad jie priima uzsakymas pries 3 men. g.gif Tai man gali buti per velu nes po to jeigu Romo uoste kazkas negero atsitiks tai as nerasiu laisvo restorano rugpucio menesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 11 07, 19:51)
Jeigu būčiau vestuvių planuotoja, ir aš taip sakyčiau tongue.gif

Jau buvo rasyta, kad vestuves galima suorganizuoti ir per savaite, jei reikalavimai visiskai minimalus, bet kai yra tam tikri reikalavimai to padaryti tiesiog neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
Siandien apziurejome sodyba PASTUVOJE. labai fainai, ir kainos ne baisios: sodyba dviem dienom-1600-1800lt, o zmogui maistas 45lt+5lt, jei norite sriubytes ryte. aplinka labai fysna, kambariai tvarkingi lovos su "skiautiniu" uzklotais, tikrai grazu. sekancia diena reikia is namo issikraustyti 14h, o sodyba apleist 16h. vasara tikrai turetu buti neblogai, nes yra ploto ir kamuoliu pazaist rankini ir pan. dar yra ir pirtis, sake, pavasari gal jau kubilas bus. vakar, kai skambinau, tai sake, kad pirtis ieina i kaina, bet siandien paprase 200lt. jie nesenai isikure, tai kainas dar reguliuojasi. man tikrai ten grazu. o miegamu vietu yra 22.
Gal dar kam patiks:). balandzio 21 jau uzimta
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 11 08, 14:45)
Skambinausi i Romo uosta tai jie man pasake kad vasarai dar uzsakymu nedaro. Tipo ju politika tokia kad jie priima uzsakymas pries 3 men.  g.gif  Tai man gali buti per velu nes po to jeigu Romo uoste kazkas negero atsitiks tai as nerasiu laisvo restorano rugpucio menesiui  doh.gif

o jachtklube nenorit? ten visai juk salia "Miesto sodas" . apie Romo uosta girdejau visokiu dalyku,kad jie bankrutuoja ir t.t. plius, kas per nesamone, kad rezervuoti gali tik pries 3 men...tikrai nesuinteresuoti uzdirbti pinigus doh.gif
Atsakyti
sveikos, jei ka domina apie sventima lampedziuose pas danute, tai rasykite, papasakociau, nes pati ten siemet organizavau savo vestuves
Atsakyti
bet manau, kad salygos kiek keiciasi:(
vakar buvome lampedziuose, tai maistas zmogui jau 70lt.
bet jei zmoniu ne tiek daug (iki 28 berods), tai siule sale VPU KGF patalpose, tai buvusi "LAMBADA". jei ka sudomins. ten maistas 50lt (cia ta pati Danute is lampedziu)
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2006 11 12, 19:20)
sveikos, jei ka domina apie sventima lampedziuose pas danute, tai rasykite, papasakociau, nes pati ten siemet organizavau savo vestuves

Labukas, labai butu idomu dar ka nors isgirsti, nors aisku atsiliepimai apie Danute tai tikrai geri,fainas zmogutis ji. blush2.gif
mes jau palikome uzstata birzelio 23d. drinks_cheers.gif
na papasakok ka nors smile.gif
Atsakyti