Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

bigsmile.gif O ko gi!Na tik del neblaiviu sveteliu.... drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 28, 00:17)
bigsmile.gif O ko gi!Na tik del neblaiviu sveteliu.... drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

na del neblaiviu tai nea... irnesakyk.gif nemanau kad tokiu laiku jau ju bus... bet kazkada yra buves yvykis, kai per isleistuves abiturientai plaukiojo ir ten nelaime yvyko... tai as nuo to laiko bijau visokiu plaukiojimu svenciu metu.. blush2.gif cia zinoma tik mano asmeninis kvailas ysitikinimas
Atsakyti
4u.gif Mes po visu ceremoniju zakse ir baznycioje,kad nereiktu su porom i gamta ar pan.vaziuoti,o sveciams lukuriuoti,tai su visais i laiva ir po Kauno Marias kokiom 4-5val.,o veliau jau i sodyba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar buvau nuvaziavus i Ramucius, i Dairidis - na zinokit man ten visai patiko bet ten viskas keisis nes vasario menesi remontuos - didins sale ir sienas atnaujins - zodziu bus viskas nauja , sviezia ir grazu. Jie ten visai graziai sale papuosuia ir stala paserviruoja graziai, ir maistas maciau papuostas - zodziu paliko gera ispudi. Bet uzstata ima 500lt g.gif
Sia savaite reiks nulekti dar i Lampedzius pas Danute paziureti.
Atsakyti
o gal kas zinot kur kreiptis jei nori paplaukioti kauno mariose?
Ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2006 10 26, 11:14)
Siemet buvau vestuvese Gudeliu Karciamoj,nezinau kokios ten kainos,bet seip tai visai ten fainai,labai daug vietos. 4u.gif Tik dabar kazkaip neatgaminu kiek pas tave zmoniu bus.Ta karciama ten kazkur prie kazlu rudos.Isivesk i GOOGle ir parodys...

O ten nakvynės vietų yra? Gal nuotraukėlių kokių turi? smile.gif Kartais pro šalį pravažiuojam, neblogai atrodo.
Atsakyti
Mergaites, o jei vestuves svesti Bajorkiemyje? gal ten yra atskiru saliu ar nameliu kad ir i lauka butu galima iseiti ir svetimi per daug i akis nelystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 29, 13:25)
Mergaites, o jei vestuves svesti Bajorkiemyje? gal ten yra atskiru saliu ar nameliu kad ir i lauka butu galima iseiti ir svetimi per daug i akis nelystu? g.gif

kazkur buvo mineta, kad ten yra atskira sventimo sale g.gif
Atsakyti
Mergaites o ka Jus zinote apie Raudonys pili ir vestuviu sventima joje?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 29, 13:25)

Sveikute,

Girdejau is savo pirsliuku kai jie svente kitas vestuves butent bajorkiemi, tai baisu. Padaveja prisisaukti buvo neimanoma, leksciu nenunese..aptarnavimas labai prastas:(, del maisto nezinau...O patiekalus uzsisakinejo tikrai ne pigiausius.
Atsakyti
Siaip po tu visu skandalu nelabai pasitikiu tom visom berneliu uzeigom ir Bajorkiemiu, negaleciau ramiai laukti sventes vakaro schmoll.gif Ir siaip pilna visam internete blogu atsiliepimu, tai manau daug ka pasako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2006 10 27, 17:55)
Romo uostas- siuo metu nepatarciau nieko uzsisakineti, nes jie turi problemu finansiniu ir nera jokiu garantiju,kad uzsisake kietiems metams tikrai viska gausit.Jei nuomotis, tai tik patalpas, nes daznai maistas prastas ir jie ten neturi nakvynes, reikia uz ja moketi atskirai arba tartis su viesbuciu Baltosios bures.Tokia situacija mano ziniomis buvo siu metu liepa.  4u.gif

Namas Lampedziuose, Vytauto gatveje-kai tarsites su seimininke, tai is karto issiaiskinkit uz ka primoket reikes, kad veliau nebutu nemaloniu staigmenu  4u.gif

Ausreles sodyba Kulautuvoje- taip pat rekomenduoju, maistas skanus ir grazi aplinka  thumbup.gif

Petrausku sodyba- prabangos ten nerasit, viskas padaryta paprastai, bet labai tvarkingai, labai saziningi savininkai, skanus maistas, malonios seimininkes.Mano pacios vestuves ten vyko, todel drasiai ja rekomenduoju  wub.gif

Negaliu nieko rasyti apie savo veikla, nes tai bus traktuojama kaip reklama ir gausiu velniu nuo moderatoriu  4u.gif

Sveika, o gal ka nors gali parasyti apie Petroniu dvareli g.gif . Labai reikai informacijos ax.gif
Atsakyti