Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

g.gif Na turbut ir gerai,kad pavelavom ja uzsisakyti thumbup.gif Tikiuosi pas Petrauskus nieks nerekaus doh.gif As pelyciu nebijau doh.gif ,bet mano tetulei,tai butu sokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 11:15)
g.gif Na turbut ir gerai,kad pavelavom ja uzsisakyti thumbup.gif Tikiuosi pas Petrauskus nieks nerekaus doh.gif As pelyciu nebijau doh.gif ,bet mano tetulei,tai butu sokas g.gif

O je je ziauri buvo cia situacija.
Del Petrausku tikrai nemanau kad rekaus:) gali delto but rami, seimininkai ramus ir tylus zmones pasirode.
Atsakyti
Romo uostas- siuo metu nepatarciau nieko uzsisakineti, nes jie turi problemu finansiniu ir nera jokiu garantiju,kad uzsisake kietiems metams tikrai viska gausit.Jei nuomotis, tai tik patalpas, nes daznai maistas prastas ir jie ten neturi nakvynes, reikia uz ja moketi atskirai arba tartis su viesbuciu Baltosios bures.Tokia situacija mano ziniomis buvo siu metu liepa. 4u.gif

Namas Lampedziuose, Vytauto gatveje-kai tarsites su seimininke, tai is karto issiaiskinkit uz ka primoket reikes, kad veliau nebutu nemaloniu staigmenu 4u.gif

Ausreles sodyba Kulautuvoje- taip pat rekomenduoju, maistas skanus ir grazi aplinka thumbup.gif

Petrausku sodyba- prabangos ten nerasit, viskas padaryta paprastai, bet labai tvarkingai, labai saziningi savininkai, skanus maistas, malonios seimininkes.Mano pacios vestuves ten vyko, todel drasiai ja rekomenduoju wub.gif

Negaliu nieko rasyti apie savo veikla, nes tai bus traktuojama kaip reklama ir gausiu velniu nuo moderatoriu 4u.gif
Atsakyti
na gal cia ir nevisai i tema...bet gal kuri galit pasakyti ka gero ar blogo apie sodyba prie vistycio ezero??atrodo petroneles ar kazkas panasaus... cia nevisai kauno rajonas, bet gal kas buvot ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2006 10 27, 15:55)
Romo uostas- siuo metu nepatarciau nieko uzsisakineti, nes jie turi problemu finansiniu ir nera jokiu garantiju,kad uzsisake kietiems metams tikrai viska gausit.Jei nuomotis, tai tik patalpas, nes daznai maistas prastas ir jie ten neturi nakvynes, reikia uz ja moketi atskirai arba tartis su viesbuciu Baltosios bures.Tokia situacija mano ziniomis buvo siu metu liepa.  4u.gif

Namas Lampedziuose, Vytauto gatveje-kai tarsites su seimininke, tai is karto issiaiskinkit uz ka primoket reikes, kad veliau nebutu nemaloniu staigmenu  4u.gif

Ausreles sodyba Kulautuvoje- taip pat rekomenduoju, maistas skanus ir grazi aplinka  thumbup.gif

Petrausku sodyba- prabangos ten nerasit, viskas padaryta paprastai, bet labai tvarkingai, labai saziningi savininkai, skanus maistas, malonios seimininkes.Mano pacios vestuves ten vyko, todel drasiai ja rekomenduoju  wub.gif

Negaliu nieko rasyti apie savo veikla, nes tai bus traktuojama kaip reklama ir gausiu velniu nuo moderatoriu  4u.gif

Aciukas labai uz info. O ka galvoji apie "Briedzui medziokle"? tenirgi galima svesti vestuves g.gif

Gaila kad Romo uostas toks neaiskus, ten tokia grazi gamta aplinkui verysad.gif

Tai apie savo veikla bendra ka nors parasyk labai jau smalsu pasidare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 27, 16:45)
Aciukas labai uz info. O ka galvoji apie "Briedzui medziokle"? tenirgi galima svesti vestuves g.gif

Gaila kad Romo uostas toks neaiskus, ten tokia grazi gamta aplinkui  verysad.gif

Tai apie savo veikla bendra ka nors parasyk labai jau smalsu pasidare thumbup.gif

Briedziu medziokleje simta metu nebuvau, tik pamenu, kad kai paskutini karta buvom, tai labai neskanus cepelinai pasitaike doh.gif

Romo uoste galima nuomoti tik patalpas, bet tada teks rupintis kas gamins ir pristatys maista 4u.gif Patarciau nuvaziuoti i Baltasias bures apsiziureti, gal ten patiks 4u.gif Arba aplankykit Romo uosta po Nauju metu. mano ziniomis ten jau turetu buti kiti savininkai, gal jau bus susitvarke 4u.gif

Parasysiu tau i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2006 10 27, 16:52)
Briedziu medziokleje simta metu nebuvau, tik pamenu, kad kai paskutini karta buvom, tai labai neskanus cepelinai pasitaike  doh.gif

Romo uoste galima nuomoti tik patalpas, bet tada teks rupintis kas gamins ir pristatys maista  4u.gif Patarciau nuvaziuoti i Baltasias bures apsiziureti, gal ten patiks  4u.gif Arba aplankykit Romo uosta po Nauju metu. mano ziniomis ten jau turetu buti kiti savininkai, gal jau bus susitvarke  4u.gif

Parasysiu tau i a.z.  4u.gif

Na Briedziuose nevalgiau Cepelinu, bet va Tigrasoje tai jie irgi doh.gif

Rytoj vaziuosu i ramucius, ten apziuresiu ta kavine "Dairidis"- lygtais taip vadinasi 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na mes uzsisakem laiva Kauno Mariose,kad pabutume gamtoje,o paskui jau i sodyba svesti! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 17:43)
thumbup.gif Na mes uzsisakem laiva Kauno Mariose,kad pabutume gamtoje,o paskui jau i sodyba svesti! drinks_cheers.gif

As irgi galvoju per vestuves paplaukioti Kauno mariose, bet kad taip is anksto reiktu uzsisakyti tai negalvojau g.gif
Ketinau vasara nuvaziuoti ir uzsisakyti pasiplaukiojima g.gif
Atsakyti
cool.gif Uzsuk i www.laivai.visiems.lt,yra du laivai Nemunas ir Algirdas,mes pasirinkome Algirda,na toks jaunatviskesnis,sake kaina apie:plaukimas 240,o stovejimas 80lt.Dar gali keistis,nes tipo benzinas gal brangs,tai ir kaina truputi pakils,bet gal nedaug. drinks_cheers.gif
Papildyta:
kana valandai
Atsakyti
Beja, del Peimienes sodybos, ten tikrai daug minusu, nors maistas tai skanus.Bet didziausia problema tame, kad ten yra kelios sale ir ten svencia ne viena kompanija ir negali buti tikras,kad is kitos kompanijos kas nors nesugalvos ateiti ereliu pavaidinti, kambariai tikrai prasti.Nors kai kam gal viska atperka aplinka, nes ten tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 27, 19:51)
As irgi galvoju per vestuves paplaukioti Kauno mariose, bet kad taip is anksto reiktu uzsisakyti tai negalvojau g.gif
Ketinau vasara nuvaziuoti ir uzsisakyti pasiplaukiojima g.gif

as tai bijau tu plaukiojimu fear.gif
blush2.gif

gal kas ka nors zino apie kavine Giraite? g.gif 4u.gif
Atsakyti