O kur dar man ziureti? Del lampedziu pas Danute abejoju nes man ten tas sale nelabai patinka
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 26, 11:45)
O kur dar man ziureti? Del lampedziu pas Danute abejoju nes man ten tas sale nelabai patinka
tu gal buvai toj salej lampedziuose kur Vytauto g. yra toks nuosavas namas?
QUOTE(eglutep @ 2006 10 26, 12:55)
tu gal buvai toj salej lampedziuose kur Vytauto g. yra toks nuosavas namas?
niu aš tai nebuvau nuvažiavusi, tik nuotraukaas mačiau ir forume skaičiau, kad tos salės lubos zemėjancios, būtent tam gale, kur sėdi jaunieji
QUOTE(vivir @ 2006 10 26, 11:59)
niu aš tai nebuvau nuvažiavusi, tik nuotraukaas mačiau ir forume skaičiau, kad tos salės lubos zemėjancios, būtent tam gale, kur sėdi jaunieji
mes buvom ten nuvazeve,siap tai neblogai visai tik man nepatiko ,kad toj salej kur maistas netelpa muziknatai,jie pirmam aukste.bet siap jei maziau zmoniu tai ten ir lauke labai fainai
as kazkaip neradau apie juos nieko forume
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 26, 10:45)
Siemet buvau vestuvese Gudeliu Karciamoj,nezinau kokios ten kainos,bet seip tai visai ten fainai,labai daug vietos. Tik dabar kazkaip neatgaminu kiek pas tave zmoniu bus.Ta karciama ten kazkur prie kazlu rudos.Isivesk i GOOGle ir parodys...
Vakar MB skambino dėl sodybos "Saulynė", tai va, tokios tokelės, kaina 1 žm. dviem dienom 110Lt. Lyg ir viskas gerai ir vietos daug ir vieta graži, šalia dviejų upių santakos bet vienas dalykas, kurias mane atbaidė, kad maistą jie atveža iš Kauno, tai koks tas maistas bus, jei jį veš apie 50km Ir teko girdėt,kad pažystamų vestuvės ten buvo birželio mėnesį, tai sakė įdarytas karpis buvo pašvinkęs Man toks variantas netinka, tad lygtais apsistojom ties Achemos profilaktoriumo kavine Ir kainos nesikandžioja, žmopgui apie 60Lt ir dar leidžia atsivešt savo šaltus užkandžius
QUOTE(eglutep @ 2006 10 26, 10:04)
mes buvom ten nuvazeve,siap tai neblogai visai tik man nepatiko ,kad toj salej kur maistas netelpa muziknatai,jie pirmam aukste.bet siap jei maziau zmoniu tai ten ir lauke labai fainai
Pas mus bus 38zm. tai turbut ten Lampedziuose biski ankstoka butu
As labai norejau svesti Ausreles sodyboje Kulautuvoj,bet jie priima ne daugiau kaip 25 zmones.Ten,bent jau internete labai graziai aplinka atrodo.Dar yra Audos Peimenienes sodyba,zmones sako ten neblogai,bet jau viskas uzsakyta iki kitu metu Rugsejo
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 26, 11:23)
As labai norejau svesti Ausreles sodyboje Kulautuvoj,bet jie priima ne daugiau kaip 25 zmones.Ten,bent jau internete labai graziai aplinka atrodo.Dar yra Audos Peimenienes sodyba,zmones sako ten neblogai,bet jau viskas uzsakyta iki kitu metu Rugsejo
Peimienes sodyboje kai kurie miegamieji pelesiu atsiduoda
vienu zodziu kur beaisi ten yra trukumu
Tai as manau girti sveciai nelabai uzuos ta pelesi kambariuose
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 26, 13:23)
Peimenienes sodybos iš patirties nerekomenduočiau ir ne tik dėl to, kad pelėsiai, ten ir pelių galima lovoj rast
Šiaip su šeimininke labai sunku susikalbėti, nes visur kišą savo nuomone, o jei atsiranda problemų tai iš viso gerai pasielgia, nusiplauna Mum taip buvo, kad išvažiavo iš sodybos ir nebekėlė mobilaus (mes su darbu ten šventėm)
Na tiesiog tikrai nuoširdžiai nerekomenduoju, aplinka ten graži, bet visa organizacija tai nea
Mus, svečius virtuvės darbininkės aprėke va čia tai buvo šokas