Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

O kur dar man ziureti? doh.gif Del lampedziu pas Danute abejoju nes man ten tas sale nelabai patinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 26, 11:45)
O kur dar man ziureti?  doh.gif Del lampedziu pas Danute abejoju nes man ten tas sale nelabai patinka sad.gif

tu gal buvai toj salej lampedziuose kur Vytauto g. yra toks nuosavas namas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2006 10 26, 12:55)
tu gal buvai toj salej lampedziuose kur Vytauto g. yra toks nuosavas namas? 4u.gif

niu aš tai nebuvau nuvažiavusi, tik nuotraukaas mačiau ir forume skaičiau, kad tos salės lubos zemėjancios, būtent tam gale, kur sėdi jaunieji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2006 10 26, 11:59)
niu aš tai nebuvau nuvažiavusi, tik nuotraukaas mačiau ir forume skaičiau, kad tos salės lubos zemėjancios, būtent tam gale, kur sėdi jaunieji  ax.gif

mes buvom ten nuvazeve,siap tai neblogai visai blush2.gif tik man nepatiko ,kad toj salej kur maistas netelpa muziknatai,jie pirmam aukste.bet siap jei maziau zmoniu tai ten thumbup.gif ir lauke labai fainai smile.gif
as kazkaip neradau apie juos nieko forume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 26, 10:45)
O kur dar man ziureti?  doh.gif Del lampedziu pas Danute abejoju nes man ten tas sale nelabai patinka sad.gif

Siemet buvau vestuvese Gudeliu Karciamoj,nezinau kokios ten kainos,bet seip tai visai ten fainai,labai daug vietos. 4u.gif Tik dabar kazkaip neatgaminu kiek pas tave zmoniu bus.Ta karciama ten kazkur prie kazlu rudos.Isivesk i GOOGle ir parodys...
Atsakyti
Vakar MB skambino dėl sodybos "Saulynė", tai va, tokios tokelės, kaina 1 žm. dviem dienom 110Lt. Lyg ir viskas gerai ir vietos daug ir vieta graži, šalia dviejų upių santakos ax.gif bet vienas dalykas, kurias mane atbaidė, kad maistą jie atveža iš Kauno, tai koks tas maistas bus, jei jį veš apie 50km g.gif Ir teko girdėt,kad pažystamų vestuvės ten buvo birželio mėnesį, tai sakė įdarytas karpis buvo pašvinkęs schmoll.gif Man toks variantas netinka, tad lygtais apsistojom ties Achemos profilaktoriumo kavine ax.gif Ir kainos nesikandžioja, žmopgui apie 60Lt ir dar leidžia atsivešt savo šaltus užkandžius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2006 10 26, 10:04)
mes buvom ten nuvazeve,siap tai neblogai visai  blush2.gif tik man  nepatiko ,kad toj salej kur maistas netelpa muziknatai,jie pirmam aukste.bet siap jei maziau zmoniu tai ten  thumbup.gif ir lauke labai fainai smile.gif
as kazkaip neradau apie juos nieko forume  g.gif

Pas mus bus 38zm. tai turbut ten Lampedziuose biski ankstoka butu g.gif
Atsakyti
As labai norejau svesti Ausreles sodyboje Kulautuvoj,bet jie priima ne daugiau kaip 25 zmones.Ten,bent jau internete labai graziai aplinka atrodo.Dar yra Audos Peimenienes sodyba,zmones sako ten neblogai,bet jau viskas uzsakyta iki kitu metu Rugsejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 26, 11:23)
As labai norejau svesti Ausreles sodyboje Kulautuvoj,bet jie priima ne daugiau kaip 25 zmones.Ten,bent jau internete labai graziai aplinka atrodo.Dar yra Audos Peimenienes sodyba,zmones sako ten neblogai,bet jau viskas uzsakyta iki kitu metu Rugsejo doh.gif

Peimienes sodyboje kai kurie miegamieji pelesiu atsiduoda doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif vienu zodziu kur beaisi ten yra trukumu g.gif
Atsakyti
Tai as manau girti sveciai nelabai uzuos ta pelesi kambariuose alc.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 26, 13:23)

Peimenienes sodybos iš patirties nerekomenduočiau ir ne tik dėl to, kad pelėsiai, ten ir pelių galima lovoj rast doh.gif
Šiaip su šeimininke labai sunku susikalbėti, nes visur kišą savo nuomone, o jei atsiranda problemų tai iš viso gerai pasielgia, nusiplauna blink.gif Mum taip buvo, kad išvažiavo iš sodybos ir nebekėlė mobilaus doh.gif blink.gif (mes su darbu ten šventėm)
Na tiesiog tikrai nuoširdžiai nerekomenduoju, aplinka ten graži, bet visa organizacija tai nea schmoll.gif schmoll.gif
Mus, svečius virtuvės darbininkės aprėke blink.gif va čia tai buvo šokas blink.gif blink.gif
Atsakyti