Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 23, 13:21)
[COLOR=fuchsia]Sveikutes mamosI wub.gif Mes uzsisakeme Petrausku sodyba Kulautuvoje,gal kas jau sventete ka nors ten?Kokie ispudziai? g.gif

Mieloji, nepatingek ir pasiskaityk ansktesnes zinutes, nes as maciau kad daug prirasyta apie sia sodyba 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 09:18)
O as galvoju apie Romo uosta, skambinau jiems tai sake zmogui 70lt. - tai da kaip ir isnestu musu pinigine bet sveciu sarasa tai konkreciai filtruoju wink.gif

Na del Romo uosto ten aplinka man irgi ziauriai patiko, tik esme tokia girdejau visokiu atsiliepimu. Bet sako ten seiminkai keitesi, pasidomek. Nes aplinka ir vaizdas i Kauno marias tai tikrai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ta terasa antram aukste didele po pusu medziais....
Beje kazkam buvo atvejis kad zmones uzsisake nakvyne (nes ten yra viesbutis) ir jos nedave. Na atsargiai isaiskink viska, bet aplinka tikrai grazi.
Atsakyti
Tikrai nuosirdziai rekomenduoju Petrausku sodyba, kiek teko su jais dirbti ir ruosti ten vestuves ne karto nenuvyle, maistas labai skanus ir tai del ko susitari ta ir gauni thumbup.gif

Romo uosto tikrai negaleciau rekomenduoti verysad.gif Nors paciai ten labai brangi vieta, taciau pasikeitus savininkams labai suprastejo viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2006 10 25, 12:09)
Tikrai nuosirdziai rekomenduoju Petrausku sodyba, kiek teko su jais dirbti ir ruosti ten vestuves ne karto nenuvyle, maistas labai skanus ir tai del ko susitari ta ir gauni  thumbup.gif

Romo uosto tikrai negaleciau rekomenduoti  verysad.gif Nors paciai ten labai brangi vieta, taciau pasikeitus savininkams labai suprastejo viskas  verysad.gif

Labutis,

O gal tu esi vestuviu organizatore, kad rasai "kiek teko su jais dirbti ir ruosti ten vestuves" ?
O del ko konkreciai negaletum Romo uosto rekomenduoti? Ir idomu kas va butent suprastejo? Idomu dar nuo kada tie nauji seimininkai atsirado? - klausiu todel kad susirasineju su panele kuri sia vasara ten svente ir jai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 14:09)
Labutis,
Idomu dar nuo kada tie nauji seimininkai atsirado?

Jei neklystu - pernai rudenį.
Atsakyti
O idomu konkreciai kas ten blogai nes seip ten viena tai grazi man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribosiuke: 25 spalio 2006 - 14:37
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 12:23)
Mieloji, nepatingek ir pasiskaityk ansktesnes zinutes, nes as maciau kad daug prirasyta apie sia sodyba 4u.gif

Na kam jus sitaip g.gif Apie petrausku sodyba buvo rasyta bet ne tiek jau daug,mano klausymai liko neatsakyti,na ar zmogus jau negali paklaust?Patikek as esu viska perskaicius bet man vis tiek idomubutu jei kazkas kazka naujo parasytu...(pasisakiau,nors ne man buvo adresuota).
O apie Romo uosta irgi buvo rasyta ir ne viena karta,o tau rupi ir klausi ir niekas to nedraudzia daryti. Tikrai negrazu taip...
Atsakyti
Tai as apie Romo uosta neklausiau nieko preistai - tik pasakaiu kad ten ketinu svesti, tai va mergaite ir parase kad dabar ten kazkas negerai smile.gif
As aisku nesidomejau labai kas parasyta apie Petrausku sodyba smile.gif As tik taip pasiuliau, nes pati nesenai perskaiciai VISA si foruma ir radau nemazai mane dominansios info senesniuose pasisakymuose thumbup.gif
Atsakyti
Petrausku sodyba tai tikrai nebloga, tik kainos biski uzlankstytos :-)mum siek tiek brangoka ten.
planuojam sia savaite nuvaziuoti i Romo uosta,gal kas neperseniausiai ten sventet?kaip ten kas?:-)
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2006 10 25, 13:57)
Petrausku sodyba tai tikrai nebloga, tik kainos biski uzlankstytos :-)mum siek tiek brangoka ten.
planuojam sia savaite nuvaziuoti i Romo uosta,gal kas neperseniausiai ten sventet?kaip ten kas?:-)

Butinai prasau man papasakoti savo ispudzius 4u.gif ir mama kazkur suskaite kad Romo uostas bankrutuoja - bet tai ciuju cia kazkoks pletkas g.gif
Atsakyti
Nesipykit mergaites:). Del Romo uosto tai labai pati gundziausi ten svesti:) vieta....be zodziu, o Petrausku sodyba, seimininkai neblogi geri maistas skanus ir daug, bet vieta nzn nzn nieko bet taip vidutiniskai sakyciau ne blogai o vidutiniskai, o kokios kainos dabar ten?
O siaip kazkas cia minejo kad galima gal taip daryti Romo uosto tik sale nuomuotis ir imti savo maista ir butinai savo padavejus jeigu leis:).
Gaila kad apie tokia grazia ir gera vieta tokie negrazus dalykai sklando...
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 16:53)
Tai as apie Romo uosta neklausiau nieko preistai - tik pasakaiu kad ten ketinu svesti, tai va mergaite ir parase kad dabar ten kazkas negerai smile.gif
As aisku nesidomejau labai kas  parasyta apie Petrausku sodyba smile.gif  As tik taip pasiuliau, nes pati nesenai perskaiciai VISA si foruma ir radau nemazai mane dominansios info senesniuose pasisakymuose thumbup.gif

Tai kai man reikejo ir as taip dariau,bet paskui vis tiek klausiau,ir suzinojau nauju dalyku,ir dabar butu idomu jei kas pasisakytu,kuo daugiau nuomoniu tuo geriau gali susidaryti vaizda. 4u.gif Manau kad visi daugiau ar maziau pasiskaito jeigu juos kazkas tai domina ,o paskui dar paklausia tikedamiesi gauti naujausios informacijos. 4u.gif
O apie ta Romo uosta jeigu viska skaitei tai turejai rasti tokius pasisakymus,kad ten vabalu i maista prikrito,kad seimininkas kabinejosi prie sveciu,neleido triuksmaut,kad maistas ne koks buvo,na bet nezinau ar cia prie tu nauju ar prie senu savininku buvo. g.gif Na bet zinai irgi sunku spresti pagal kitu pasisakymus,kitam jeigu kokia tai musike ikrito i lekste tai jau baisi tragedija,na juk visokiu zmoniu buna. blush2.gif
Atsakyti