Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 21, 12:47)
O tu buvai joje nuvaziavus?
As tai girdejau kad ten nera labai gera sodyba todel kad ji neturi visu patogumu ir girdejau kad miegoti siulo ant sieno. Todel kaimo turizmo asocijacija jai ir suteike  tik 1 gandra. g.gif

nezinau tada, kas ieina i zodi "patogumai" g.gif turi jaunavedziu kambari ir dar du kambariukus tevams. juose yra lova ir dusas bei wc. visi kiti sveciai miega ant ciuziniu. ant sieno siuloma miegoti, nes tai yra nemokama mirksiukas.gif seimininkas sake, kad vestuvese dalyvausiantys kad ir visi zmones gali miegot ant sieno, jei pareiks toki nora, tada ir moketi nieko uz nakvyne nereikes biggrin.gif aisku, mes savo svecius guldysime ant ciuziniu. maciau juos - jie nauji, ne spyruokliniai, grazi patalyne. sveciams yra du tualetai su kriauklemis. manau, pilnai uztenka... man del patogumu klausimu nekyla, kokius mes ten matem, tai jie mus tenkina. man idomu kitas dalykas - kaip seimininkas, ar nelenda per vestuves, nebando reguliuot, ka galima, ko ne, ar nekyla kokiu nors nesusipratimu atsiskaitant, ir pan......
beje, gandrus duoda nebutinai uz patoguma ir kitus dalykus... yra dar toks dalykas kaip pinigai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 10 22, 20:03)
nezinau tada, kas ieina i zodi "patogumai"  g.gif turi jaunavedziu kambari ir dar du kambariukus tevams. juose yra lova ir dusas bei wc. visi kiti sveciai miega ant ciuziniu. ant sieno siuloma miegoti, nes tai yra nemokama  mirksiukas.gif seimininkas sake, kad vestuvese dalyvausiantys kad ir visi zmones gali miegot ant sieno, jei pareiks toki nora, tada ir moketi nieko uz nakvyne nereikes  biggrin.gif aisku, mes savo svecius guldysime ant ciuziniu. maciau juos - jie nauji, ne spyruokliniai, grazi patalyne. sveciams yra du tualetai su kriauklemis. manau, pilnai uztenka... man del patogumu klausimu nekyla, kokius mes ten matem, tai jie mus tenkina. man idomu kitas dalykas - kaip seimininkas, ar nelenda per vestuves, nebando reguliuot, ka galima, ko ne, ar nekyla kokiu nors nesusipratimu atsiskaitant, ir pan......
beje, gandrus duoda nebutinai uz patoguma ir kitus dalykus... yra dar toks dalykas kaip pinigai  mirksiukas.gif

Gal tu ir teisi, as niekad toje sodyboje nebuvus tik pravaziuoju pro kiekviena savaitgali smile.gif
Nors ten aplinka ir tas namas man labai patinka smile.gif
O kaip ten su maistu?
Atsakyti
Vakar buvom nuvaziave i Deivina - na ne itin suzavejo mane ta pobuviu sale..tai dabar net ir nezinau...Reik kitu variantu ieskotis ir ziuretis sad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jeigu dar karta reiketu svesti vestuves vistiek svesciau Rumsiskiu viesbutyje, maistas buvo labai skanus ir labai daug, kad poto dar 2 dienas valgem. Aplinka irgi nebloga, kambariu daug visi sveciai patogiai issimiegojo. Na visi pliusai.
Jeigu kas planuoja ir kils klausimu maloniai prasome.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos Mergaitės,

Negi niekas nieko negirdėjio apie sodybą "Saulynė" Jonavos raj.? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 10 23, 12:30)
Sveikutes,

Jeigu dar karta reiketu svesti vestuves vistiek svesciau Rumsiskiu viesbutyje, maistas buvo labai skanus ir labai daug, kad poto dar 2 dienas valgem. Aplinka irgi nebloga, kambariu daug visi sveciai patogiai issimiegojo. Na visi pliusai.
Jeigu kas planuoja ir kils klausimu maloniai prasome.
4u.gif

Mes uzsisakem kitu metu liepai si viesbuti. kazkada ten svente mano drauge vestuves, tai patiko, bet tai buvo pries 4 metus. Dabar pati neturiu galimybiu apziuret viesbucio, teko pasikliauti ka papasakojo giminaiciai. Siaip jie tik nuvaziave ir paliko uzstata, bet sake seimininkas labai doh.gif sake nieko su juo neina tartis, sake kazkoks pasikeles unsure.gif ir administratore blink.gif , tai nezinau ar cia tik jiems taip pasirode ar tikrai jie nelabai malonus zmones g.gif ir kazkaip pradejau abejoti savo pasirinkimu verysad.gif
Atsakyti
[COLOR=fuchsia]Sveikutes mamosI wub.gif Mes uzsisakeme Petrausku sodyba Kulautuvoje,gal kas jau sventete ka nors ten?Kokie ispudziai? g.gif
Atsakyti
O gal kas nors girdejote apie Medziotoju sodyba, Kedainiu r. ?
Man ten visai grazu pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 10 23, 14:30)
Mes uzsisakem kitu metu liepai si viesbuti. kazkada ten svente mano drauge vestuves, tai patiko, bet tai buvo pries 4 metus. Dabar pati neturiu galimybiu apziuret viesbucio, teko pasikliauti ka papasakojo giminaiciai. Siaip jie tik nuvaziave ir paliko uzstata, bet sake seimininkas labai  doh.gif  sake nieko su juo neina tartis, sake kazkoks pasikeles  unsure.gif ir administratore  blink.gif , tai nezinau ar cia tik jiems taip pasirode ar tikrai jie nelabai malonus zmones  g.gif ir kazkaip pradejau abejoti savo pasirinkimu verysad.gif

Su seimininku tai ir nereik tartis del jokiu salygu, geriau su jo seserim del maisto ir visu smulkmenu tartis, ji ten vadovauja. Labai faina ir supratinga moteriske. Mums labai graziai visas geles sumerke, rupinosi, tikrai neturiu jokiu priekaistu. Kambariai tvarkingi grazus daug vietos. Vienintele maza smulkmena jeigu noresite po baliaus susideti likusi maista pasirupinkite tara, daugiau viskas buvo saunu.
Baseinas ir pirtis kaip buvo zadeta taip ir ivykdyta. Maisto "tikras kalnas" daug ir skanaus(negiriu bet visi sveciai sake kad labai skanu).
Na prirasiau daug pagyru bet man ir kitiems tikrai patiko ten. Cia reklama gal padariau bet nuosirdziai viska surasiau. Jei kas dar idomu bus parasyk i A/Z parasysiu asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 10 23, 16:50)
Su seimininku tai ir nereik tartis del jokiu salygu, geriau su jo seserim del maisto ir visu smulkmenu tartis, ji ten vadovauja. Labai faina ir supratinga moteriske. Mums labai graziai visas geles sumerke, rupinosi, tikrai neturiu jokiu priekaistu. Kambariai tvarkingi grazus daug vietos. Vienintele maza smulkmena jeigu noresite po baliaus susideti likusi maista pasirupinkite tara, daugiau viskas buvo saunu.
Baseinas ir pirtis kaip buvo zadeta taip ir ivykdyta. Maisto "tikras kalnas" daug ir skanaus(negiriu bet visi sveciai sake kad labai skanu).
Na prirasiau daug pagyru bet man ir kitiems tikrai patiko ten. Cia reklama gal padariau bet nuosirdziai viska surasiau. Jei kas dar idomu bus parasyk i A/Z parasysiu asmeniskai.

LABAIIDOMU KOKIOS TEN KAINOS, UZ KIEK PAMAITINA IR UZ KIEK PAMIGDO???
O JEI VESTUVES BALANDI, TAI AR BUS KUR PAVARLINET APLINK??? T.Y. AR NEBUS APLINK VIEN BALOS IR PELKE???
Atsakyti
O as galvoju apie Romo uosta, skambinau jiems tai sake zmogui 70lt. - tai da kaip ir isnestu musu pinigine bet sveciu sarasa tai konkreciai filtruoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2006 10 23, 22:20)
LABAIIDOMU KOKIOS TEN KAINOS, UZ KIEK PAMAITINA IR UZ KIEK PAMIGDO???
O JEI VESTUVES BALANDI, TAI AR BUS KUR PAVARLINET APLINK??? T.Y. AR NEBUS APLINK VIEN BALOS IR PELKE???

Mes mokejom 95 zmogui spali su viskuo(dvi dienos + nakvyne), taciau girdejau kad jie vasarai ateinanciai praso jau nuo 140.
Atsakyti