Labutis!
Norejau pasiklausti gal yra kokiu svieziausiu ziniu apie Petrausku sodyba? bent jau nuotraukos man patiko..
Ir gal kartais zinote kur yra gana geros salygos su nakvyne bei savu maistu 50ciai zmoniu..
buciau labai dekinga uz jusu patirti ir patarimus.
QUOTE(Tinulis @ 2006 10 08, 20:05)
Valio -pagaliau uzsisakem Roko sodyba liepos 14d.,tik kiek zinau ir kitam pastate bus kazkas gal kuri is musu???
uzeik pas 2007 metu nuotakas - ten atrasi ta, kuri sves ta diena kitame name
QUOTE(Akviliukas @ 2006 10 12, 20:11)
Labutis!
Norejau pasiklausti gal yra kokiu svieziausiu ziniu apie Petrausku sodyba? bent jau nuotraukos man patiko..
Ir gal kartais zinote kur yra gana geros salygos su nakvyne bei savu maistu 50ciai zmoniu..
Sveikute,
Patariu kreiptis informacijos i Kaimo turizmo asociacija, ten drauge dirba tai labai daug ka galetu patarti jums. O seip yr aju pusalapiukas neblogas - www.atostogoskaime.lt
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 13, 12:28)
Sveikute,
Patariu kreiptis informacijos i Kaimo turizmo asociacija, ten drauge dirba tai labai daug ka galetu patarti jums. O seip yr aju pusalapiukas neblogas - www.atostogoskaime.lt
Labas, si rugseji man teko svesti pusbrolio vestuves sioje sodyboje. Tikrai patiko, aplinka grazi, semininkai nesimaiso ir netrukdo.Talpina apie 50 zmoniu. Pas mus tiek ir buvo tai vietos tikrai uzteko. Na gal maisto mazokai buvo bet cia jau manau derybu klausimas
Beje yra 2 aukste vietos miegojimui, kambariukai gana jaukus
QUOTE(LeiLa* @ 2006 10 13, 14:39)
Labas, si rugseji man teko svesti pusbrolio vestuves sioje sodyboje. Tikrai patiko, aplinka grazi, semininkai nesimaiso ir netrukdo.Talpina apie 50 zmoniu. Pas mus tiek ir buvo tai vietos tikrai uzteko. Na gal maisto mazokai buvo bet cia jau manau derybu klausimas
Cia apie petrausku sodyba?O kaip suprasti maisto mazoka?O tavo pusbrolis eme viska pagal ju siuloma meniu,ar kazka sumazino?Labai aktualu
QUOTE(kardio @ 2006 10 13, 16:01)
Labai aktualu
aha man irgi
beje, jeigu kazka sudomino Domeikavos pasiulymai, taj siandien buvau apziuret "Kryzkele" ir Obelu g. 6 sodybele.
Nu "kryzkele" jei kas daro vienos dienos vestuves iki 50 zmoniu gal ir puse bedos, bet kainos nera mazos. uz ta viena diena, vien uz plota ir maista 60Lt zmogui + privaloma imti alu ir gaiviuosius gerimus is baro, baro kainomis be abejo + 5 bonkes stipriuju, taip pat su visais antkainiais, kurie neyeina y tuos 60Lt/zmogui. Alus ir kava pirmame aukste is kurio y antraji (sokiu vietos ir stalo) auksta veda itin status ir nepatogus laiptai kurie gali sukelt nemazai nelaimiu vestuviu metu svelniai tariant ykaususiems sveciams
o dabar apie plota Obelu g. 6 tai ten eilinis nuosavas namas viduryj gyvenvietes, uz viska - nakvyne maista ir plota dviem dienom 70Lt. Pigu! bet atitinkamas ir lygis. Viskas labai kuklu kaimiska ir vyksta rusyj (isskyrus miegamuosius.jie pirmajame namo aukste). Na grubiai tariant - tikrai ne svajoniu vestuves. Bet jei neisrankiam skoniui, minimaliems poreikiams ir siauresnei kisenelei norint susikviest nemazai sveciu (ten talpina iki 70), manau nera pats tragiskiausias variantas. Bet man asmeniskai nepatiko.
šiandien buvau "Giraitės kavinėj"
ten labai fajnos sąlygos! gal kas zino kokių atsiliepimų apie maistą? buciau dekinga
ten labai fajnos sąlygos! gal kas zino kokių atsiliepimų apie maistą? buciau dekinga
QUOTE(Akviliukas @ 2006 10 14, 16:44)
O kur yra tokia kavinė?
QUOTE(Akviliukas @ 2006 10 14, 15:44)
Cia ta kur Uzledziuose yra? o kiek ten kainuotu zmogui maistas?
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 16, 19:15)
Cia ta kur Uzledziuose yra? o kiek ten kainuotu zmogui maistas?
nu ten neuzledziai, o Giraite.
ymesiu zemelapi.
Salygos tokios: sale stalams + kita sale sokiams, ir + baro patalpos kuriose bus musu saldus stalas ir alaus stalas, cia siek tiek nuosaliau. nera jokiu laiptu is vienos sales y kita (ziauriai dziaugemes, nes yvairios nelaimes - dideli nemalonumai)
reikalauja paimt 5 baltos 5 sampano is baro su antkainiais ir maistas pagal musu issirinkta meniu, taj uz visa tai zmogui dviems dienoms max 90Lt. cia ziauriai arti Kauno. Iki Silainiu nepilni 5km
yra galimybe nakvydinti salia esanciam viesbutyj, bet man ten labai nepatiko, tad mes organizuosimes kazka kito
QUOTE(Akviliukas @ 2006 10 16, 20:42)
ymesiu zemelapi.
Salygos tokios: sale stalams + yra galimybe nakvydinti salia esanciam viesbutyj, bet man ten labai nepatiko, tad mes organizuosimes kazka kito
ymesiu zemelapi.
Salygos tokios: sale stalams + yra galimybe nakvydinti salia esanciam viesbutyj, bet man ten labai nepatiko, tad mes organizuosimes kazka kito
gal turi nuotraukeliu kaip visa ten atrodo.o gal jie neto psl netyciukais turi
o kodel viezbutis nepatiko kas negerai
QUOTE(Akviliukas @ 2006 10 16, 20:42)
ymesiu zemelapi.
Salygos tokios: sale stalams + kita sale sokiams, ir + baro patalpos kuriose bus musu saldus stalas ir alaus stalas, cia siek tiek nuosaliau. nera jokiu laiptu is vienos sales y kita (ziauriai dziaugemes, nes yvairios nelaimes - dideli nemalonumai)
reikalauja paimt 5 baltos 5 sampano is baro su antkainiais ir maistas pagal musu issirinkta meniu, taj uz visa tai zmogui dviems dienoms max 90Lt. cia ziauriai arti Kauno. Iki Silainiu nepilni 5km
yra galimybe nakvydinti salia esanciam viesbutyj, bet man ten labai nepatiko, tad mes organizuosimes kazka kito
ymesiu zemelapi.
Mes tai ieskome viena vakara kur svesti tai su MB reiks ten tada nuvaziuoti ir pasiziureti. O idomu kaip ten maistas - ar skaniai gamina ar graziai ji papuosia
Beja o kada tavo vestuves?
Papildyta:
Man neatidaro zemelapiuko