QUOTE(Audry @ 2006 09 15, 09:29)
Aš jau rašiau katyteeei, bet pasikartosiu ir čia. Kai prieš dieną su direktore derinom paskutinius klausimus, užklausiau dėl viršvalandžių. Man atsakė, kad iki 2 nakties viršvalandžių neskaičiuoja. O vėliau 100 Lt/val. Kitą rytą po baliaus Saulius paprašė už viršvalandžius atsiskaityti. Atsakėm, kad mums kaip ir nepriklauso, nes svečiai buvo tik iki 2 val. nakties (daugumai kitą dieną reikėjo darban). O jis sako -tai, kad ne, nuo 00 iki 02 po 50 Lt/val. Kaip tik direktorė buvo savo kabinete. Nueinu pasitikslint, nors, kaip jau rašiau, prieš dieną buvau pas ją klausus. O ji -taip taip, tikrai nuo 00 iki 02 po 50Lt/val., o nuo 02 -jau po 100 Lt/val.
Atsiprašant, dėl 100 litų šitaip savo reputaciją gadintis -man tai ji tikrai ne žodžio žmogus. Tas pats ir su alkoholiu buvo. Užsakant, pasakė, kad gausim 10 proc. nuolaidą alkoholiui, o paskui nedavė. Nu nenubiednėjom mes dėl tų kelių šimtukų, ir taip būtumėm jų restoraną užsakinėję, jei ir nebūtų žadėjus nuolaidos. Bet kam žadėti ir neduot?
Dar vieną klaidą padarė mano vyriškis, kad arbatpinigius padavė iš vakaro ir visus Sauliui, sakydamas, kad tas su visais aptarnavusiais atsiskaitytų. Tai jau dabar labai abejoju, ar kiti ką nors gavo
Iš pradžių galvojau, gal per mažai arbatpinigių palikom (500 Lt), todėl už "viršvalandžius" labai "prašė". Bet iš tikrųjų, matyt, jis papraščiausiai žiauriai naglas ir nesvarbu, kiek jam paliksi, vis tiek bus mažai
nu kaip idomiai..mums tikrai pasake kad pas juos jokiu virsvalandziu nera..pati direktore.. ir nuolaida mums dave alkoholiui..
nu o Saulius tai tikrai naglas, tikius kada nors kas nors jam gerai aplauzys ragus...
QUOTE(Hun @ 2006 09 16, 15:29)
Norejau pasiguosti del "sfinkso"
Kaip jau ir zinote buvom sutare ten del vestuviu (uzsisakyti visa viesbuti, nes daug sveciu is vokietijos ir anglijos) , bet kadangi mes patys ne Lietuvoje tai mama nuvaziavo paziureti o konkreciau norejom suzinoti internetu ir tuo paciu tureti tam tikra rastiska irodyma pries paduodant avansa, jei kas nors butu ne taip. Ir kaip gavojat, jie siandien man parase atsakyma "...mes neturime laiko susirasinejimams!"
Tai ka i tai pasakyti??
Jei jie negali net apytiksliu kainu mums pasakyti, tai is kur mes zinom jog jie nepaprasys musu kitais metais didziulio susnio pinigu??
Galiausiai gi rizika ir ko gali tiketis jei jie dabar jau taip, tai kas bus veliau
Taip kad ir vel paieska vestuviu vietai prasideda
nu ot kokie..nesuprantu as ju...nors siaip pasakius jie ten tu pokyliu rengia galybes, nes siaip tas restoranas yra gan zinomas kaune ir visokie kauno tetyciai ir kita grietinele rengia puotas...tai gal kartais paprastam zemieciui ir neturi laiko..kas yra labai negerai..nes is paziuros ne visada gali nusprest zmogaus kisenes diduma...
gaila kad lietuvoje yra dar daug tokio neprofesionalaus bendavimo
QUOTE(Hun @ 2006 09 17, 14:54)
Vel as apie "sfinksa"
Vakar buvau ziauriai nusiminus
nes mes tikrai norejom to viesbucio, bet kad jie taip tai as parasiau jog mes jiems nerupim mes nedarom uzsakymo, kuris mums kainuos toki susni pinigu. Siandien gaunu e-mail'a su visom kainom, net meniu pavizdi prikabino
Taip kad turbut visdelto imsim, nes
patinka mums ten
Truputi prisibijau, bet jus merginos buvote patenkintos tai gal ir mums bus gerai
Aciu Dikse uz atsakyma, musu ta pati paprase (siandienos e-mail'e
)
oi tikiuos jums pasiseks..tik nebijokit visko klaust, ir primint vestuviu diena..be to tikrai ipareigokit kokia mama ar kazka ka kad vestuviu diena viska priziuretu kad padare taip kaip jus norit, ir jei bus kas ne taip, kad pasakytu kad turi but perdaryta..
QUOTE(Linushi @ 2006 09 28, 07:42)
Man jau stresas...vakar perskambinom per sodybas, dauguma jau uzrezervuota...arba butinai reikia nuomoti su maistu, mes noretumem savo maisto...uz zmogu nori 130lt be alkoholio ir saldumynu...nebezinau ka jau ir bedaryti...o zmoniu planuojam kad bus apie 60, tai 10000 isleist plotui ir maistui, kazkaip atrodo beprasmiska
o as nesuprantu kodel jus neziurit i kokias kavines ar restoranus..juk zmones suguldyt galima isnomuot butus kur yra trumpalaikei nuomai..kiti pas gimines draugus apsitot gali kas ne vietiniai..
siaip visai neseniai buvom vestuvese sodyboje..na poilsiaut ten gal ir nieko...bet man tas kaimiskos gryzios stilius visai nepatinka...jokio iskilmingumo, kazkaip nezinau...