Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 09 28, 09:49)
Petrausku sodyboj labai lieva pirtis blink.gif

Kas tiesa tai neneigsiu. O visa kita tikrai nera baisu normalu sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 09 15, 09:29)
Aš jau rašiau katyteeei, bet pasikartosiu ir čia. Kai prieš dieną su direktore derinom paskutinius klausimus, užklausiau dėl viršvalandžių. Man atsakė, kad iki 2 nakties viršvalandžių neskaičiuoja. O vėliau 100 Lt/val. Kitą rytą po baliaus Saulius paprašė už viršvalandžius atsiskaityti. Atsakėm, kad mums kaip ir nepriklauso, nes svečiai buvo tik iki 2 val. nakties (daugumai kitą dieną reikėjo darban). O jis sako -tai, kad ne, nuo 00 iki 02 po 50 Lt/val. Kaip tik direktorė buvo savo kabinete. Nueinu pasitikslint, nors, kaip jau rašiau, prieš dieną buvau pas ją klausus. O ji -taip taip, tikrai nuo 00 iki 02 po 50Lt/val., o nuo 02 -jau po 100 Lt/val.  doh.gif Atsiprašant, dėl 100 litų šitaip savo reputaciją gadintis -man tai ji tikrai ne žodžio žmogus. Tas pats ir su alkoholiu buvo. Užsakant, pasakė, kad gausim 10 proc. nuolaidą alkoholiui, o paskui nedavė. Nu nenubiednėjom mes dėl tų kelių šimtukų, ir taip būtumėm jų restoraną užsakinėję, jei ir nebūtų žadėjus nuolaidos. Bet kam žadėti ir neduot?
Dar vieną klaidą padarė mano vyriškis, kad arbatpinigius padavė iš vakaro ir visus Sauliui, sakydamas, kad tas su visais aptarnavusiais atsiskaitytų. Tai jau dabar labai abejoju, ar kiti ką nors gavo  blush2.gif Iš pradžių galvojau, gal per mažai arbatpinigių palikom (500 Lt), todėl už "viršvalandžius" labai "prašė". Bet iš tikrųjų, matyt, jis papraščiausiai žiauriai naglas ir nesvarbu, kiek jam paliksi, vis tiek bus mažai  doh.gif

nu kaip idomiai..mums tikrai pasake kad pas juos jokiu virsvalandziu nera..pati direktore.. ir nuolaida mums dave alkoholiui..
nu o Saulius tai tikrai naglas, tikius kada nors kas nors jam gerai aplauzys ragus...

QUOTE(Hun @ 2006 09 16, 15:29)
Norejau pasiguosti del "sfinkso" cray.gif
Kaip jau ir zinote buvom sutare ten del vestuviu (uzsisakyti visa viesbuti, nes daug sveciu is vokietijos ir anglijos) , bet kadangi mes patys ne Lietuvoje tai mama nuvaziavo paziureti o konkreciau norejom suzinoti internetu ir tuo paciu tureti tam tikra rastiska irodyma pries paduodant avansa, jei kas nors butu ne taip. Ir kaip gavojat, jie siandien man parase atsakyma "...mes neturime laiko susirasinejimams!" mega_shok.gif  mega_shok.gif  Tai ka i tai pasakyti??blink.gif  blink.gif  Jei jie negali net apytiksliu kainu mums pasakyti, tai is kur mes zinom jog jie nepaprasys musu kitais metais didziulio susnio pinigu?? cray.gif Galiausiai gi rizika ir ko gali tiketis jei jie dabar jau taip, tai kas bus veliau verysad.gif
Taip kad ir vel paieska vestuviu vietai prasideda verysad.gif

nu ot kokie..nesuprantu as ju...nors siaip pasakius jie ten tu pokyliu rengia galybes, nes siaip tas restoranas yra gan zinomas kaune ir visokie kauno tetyciai ir kita grietinele rengia puotas...tai gal kartais paprastam zemieciui ir neturi laiko..kas yra labai negerai..nes is paziuros ne visada gali nusprest zmogaus kisenes diduma...
gaila kad lietuvoje yra dar daug tokio neprofesionalaus bendavimo
QUOTE(Hun @ 2006 09 17, 14:54)
Vel as apie "sfinksa"  smile.gif
Vakar buvau ziauriai nusiminus  cry.gif nes mes tikrai norejom to viesbucio, bet kad jie taip tai as parasiau jog mes jiems nerupim mes nedarom uzsakymo, kuris mums kainuos toki susni pinigu. Siandien gaunu e-mail'a su visom kainom, net meniu pavizdi prikabino blink.gif  bigsmile.gif
Taip kad turbut visdelto imsim, nes  wub.gif patinka mums ten  ax.gif Truputi prisibijau, bet jus merginos buvote patenkintos tai gal ir mums bus gerai  mirksiukas.gif
Aciu Dikse uz atsakyma, musu ta pati paprase (siandienos e-mail'e  smile.gif ) sokiai.gif

oi tikiuos jums pasiseks..tik nebijokit visko klaust, ir primint vestuviu diena..be to tikrai ipareigokit kokia mama ar kazka ka kad vestuviu diena viska priziuretu kad padare taip kaip jus norit, ir jei bus kas ne taip, kad pasakytu kad turi but perdaryta..
QUOTE(Linushi @ 2006 09 28, 07:42)
Man jau stresas...vakar perskambinom per sodybas, dauguma jau uzrezervuota...arba butinai reikia nuomoti su maistu, mes noretumem savo maisto...uz zmogu nori 130lt be alkoholio ir saldumynu...nebezinau ka jau ir bedaryti...o zmoniu planuojam kad bus apie 60, tai 10000 isleist plotui ir maistui, kazkaip atrodo beprasmiska

o as nesuprantu kodel jus neziurit i kokias kavines ar restoranus..juk zmones suguldyt galima isnomuot butus kur yra trumpalaikei nuomai..kiti pas gimines draugus apsitot gali kas ne vietiniai..

siaip visai neseniai buvom vestuvese sodyboje..na poilsiaut ten gal ir nieko...bet man tas kaimiskos gryzios stilius visai nepatinka...jokio iskilmingumo, kazkaip nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 27, 16:04)
bet cia turbu tbe maisto ir gerimu kaina  ane?

na, ne manes klausei, bet as zinau blush2.gif tikrai kad 1000lt - tai kaina be maisto ir gerimu.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 09 28, 12:31)
nu kaip idomiai..mums tikrai pasake kad pas juos jokiu virsvalandziu nera..pati direktore.. ir nuolaida mums dave alkoholiui..
nu o Saulius tai tikrai naglas, tikius kada nors kas nors jam gerai aplauzys ragus...
nu ot kokie..nesuprantu as ju...nors siaip pasakius jie ten tu pokyliu rengia galybes, nes siaip tas restoranas yra gan zinomas kaune ir visokie kauno tetyciai ir kita grietinele rengia puotas...tai gal kartais paprastam zemieciui ir neturi laiko..kas yra labai negerai..nes is paziuros ne visada gali nusprest zmogaus kisenes diduma...
gaila kad lietuvoje yra dar daug tokio neprofesionalaus bendavimo
oi tikiuos jums pasiseks..tik nebijokit visko klaust, ir primint vestuviu diena..be to tikrai ipareigokit kokia mama ar kazka ka kad vestuviu diena viska priziuretu kad padare taip kaip jus norit, ir jei bus kas ne taip, kad pasakytu kad turi but perdaryta..

o as nesuprantu kodel jus neziurit i kokias kavines ar restoranus..juk zmones suguldyt galima isnomuot butus kur yra trumpalaikei nuomai..kiti pas gimines draugus apsitot gali kas ne vietiniai..

siaip visai neseniai buvom vestuvese sodyboje..na poilsiaut ten gal ir nieko...bet man tas kaimiskos gryzios stilius visai nepatinka...jokio iskilmingumo, kazkaip nezinau...

Del virsvalanziu mums administracija is karto pasake kad 150lt uz kiekviena valanda po dvylikos doh.gif bet ka darysi, nes kaip tu katyteee sakei, norisi to vestuvinio is kilmingumo blush2.gif ir aisku linsmybiu.
Tiesa, o ar Jus turejote savo TORTA wub.gif ir sakocius? As tikiuosi jog bus galima pakontroliuoti sales papuosima blush2.gif Viska tiksliau suzinosiu Lapkricio pabaigoje, kai patys vaziuosime i Lietuvele mirksiukas.gif
Aciu uz Jusu pagalba 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(Linushi @ 2006 09 28, 10:42)
Man jau stresas...vakar perskambinom per sodybas, dauguma jau uzrezervuota...arba butinai reikia nuomoti su maistu, mes noretumem savo maisto...uz zmogu nori 130lt be alkoholio ir saldumynu...nebezinau ka jau ir bedaryti...o zmoniu planuojam kad bus apie 60, tai 10000 isleist plotui ir maistui, kazkaip atrodo beprasmiska

Na kad dauguma sodybu jau uzsakytos nesistebiu, nes kazkaip visi labai pradejo masiskai kelti vestuves,tai ir skuba kuo geresne vieta issirinkti. O 130 tai normalu,nelabai kur ir rasi pigiau.Na mes uzsisakem Petrausku sodyba,tai sake siemet ima 100,kitais metais po 120,bet jei labai viskas brangtu gali kaina pakilti iki 130...o kai plati gimine,daug draugu ir susidaro nemazas buris zmoniu tai ir gaunasi tie skaiciai su daug nuliu. Mes irgi keliose vietose klausem ar butu galimybe kad mes ten produktus pristatom,kad pigiau gautusi,tai net i kalbas nesileidzia.

[quote=katyteee,2006 09 28, 15:31]

Na galima ir taip daryt,bet kiek papildomu rupesciu ir islaidu.O be to kaip tada antra diena?Kavine ar restoranas labiau gtinka vienos dienos vestuvems,as taip manyciau....

Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 28, 13:43)
Del virsvalanziu mums administracija is karto pasake kad 150lt uz kiekviena valanda po dvylikos  doh.gif bet ka darysi, nes kaip tu katyteee sakei, norisi to vestuvinio is kilmingumo  blush2.gif  ir aisku linsmybiu.
Tiesa, o ar Jus turejote savo TORTA  wub.gif ir sakocius? As tikiuosi jog bus galima pakontroliuoti sales papuosima  blush2.gif  Viska tiksliau suzinosiu Lapkricio pabaigoje, kai patys vaziuosime i Lietuvele  mirksiukas.gif
Aciu uz Jusu pagalba  4u.gif

as iskart ju paklausiu at galesiuturet savo saldu stala ir jie sutiko, taigi musu buvo skotis, simtalapis ir skurzdelynas, ir aisku jaunuju tortas. Is ju eme vaisiu lekste..

o del papuosimu taip pat pasakiau kad fliste atves geles ir paskui kartu suderinom kurias zvakides statys ir kokios spalvos svakes sudes..na kad man tiktu prie puoksciu...

sekmes!!!
Atsakyti
Norėjau paklausti. Jūs rezervuojatės jau restoranus ir sodybas 2007 metų vasarai? blink.gif O aš maniau dar daug laiko liko tokiem dalykam suorganizuot.. blush2.gif
Atsakyti
As tai jau palikau uzstata uz sodyba kitu metu liepai. kai atvaziavome, seimininke mus pagyre, kad taip anskti ieskome kur svesti vestuves, nes po nauju metu vargu ar berasciau ka nors.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 10 02, 11:35)
Norėjau paklausti. Jūs rezervuojatės jau restoranus ir sodybas 2007 metų vasarai?  blink.gif O aš maniau dar daug laiko liko tokiem dalykam suorganizuot..  blush2.gif

Mes taip pat palikome avansa kitu metau liepos men ax.gif Jei anksciau pradedi ieskoti tai dar turipairinkimo, o ne tik kas liko blush2.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 10 02, 13:35)
Norėjau paklausti. Jūs rezervuojatės jau restoranus ir sodybas 2007 metų vasarai?  blink.gif O aš maniau dar daug laiko liko tokiem dalykam suorganizuot..  blush2.gif

mes ir jau palikom avansa kitu metu rugpjuciui, nes kai skambinau kai kuriose sodybose kita vasara jau buvo likes tik vienas savaitgalis. Mes pirmiau sodyba susiradom o tik po to pareiskimus nesem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 10 02, 16:49)
mes ir jau palikom avansa kitu metu rugpjuciui, nes kai skambinau kai kuriose sodybose kita vasara jau buvo likes tik vienas savaitgalis. Mes pirmiau sodyba susiradom o tik po to pareiskimus nesem smile.gif

o as is pradziu fotografe susiradau ir tik paskui nunesem pareiskimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 10 02, 11:35)

Mes palikom avansa restoranui liepos menesi kitu metu 2007 liepos menesiui doh.gif
Atsakyti