Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Audry @ 2006 09 18, 08:55)
Kitame poste apie garsią muziką rašei. Tai prisiminiau, lyg ir Sfinkse nelabai leidžia naktį lauke muzikuoti. Jei tau tai labai svarbu, turi pasiklausti, nes garantuoti negaliu...

Neleidžia.. neleidžia garsiai.. smile.gif Anksčiau būdavo įstatyme kažkokiame ar kur nurodymas, kad nuo 23 berods nebuvo galima triukšmauti.. dabar nuo 18 val. doh.gif Tai jie tai žino.. ir į lauką su armonikom ar dar kuo ten neleis.. biggrin.gif Matyt kažkokius piktus kaimynus turi, kurie nuolat skundžiasi.. g.gif
Naaaa... mums tos muzikos lauke kažkaip ir nereikėjo.. užteko tiek, kiek girdėjosi pro atviras duris.. smile.gif Šiaip ar taip.. visi į lauką eidavo kaip tik atsipūsti nuo tos muzikos.. paplepėti.. pagurkšnoti alučio prie staliuko ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 09 17, 22:15)
Kartais ne iš kokio yahoo ar gmail rašėte ?

Taip is yahoo, savo asmeninio, nes nesinorejo is darbo rasyti blush2.gif Ar tai turi reiksmes? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etta @ 2006 09 17, 21:03)
Sveikos, merginos,
skaitau jūsų atsiliepimus apie sodybas, bet nerandu nieko apie sodybą Kėdainių raj. "Medžiotojų sostinė". Rezervavom ją savo dienai, bet prieš duodant avansą norėčiau išgirsti atsiliepimų. HELP! g.gif

Mes taip pat buvome ziureje, tik man pasirode gana brangokai ir nelabai patiko kad nebuvo konkretumo (nieko negalejo tiksliai pasakyti is kur ir koks maistas nuo kelintos valandos bus galima atvaziuoti ir....) bet siaip bent jau internete atrode graziai blush2.gif
Sekmes mirksiukas.gif

Dar karta aciu merginos uz pagalba! mirksiukas.gif oro_buckis.gif Reiks pasitikslinti del triuksmavimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 18 rugsėjo 2006 - 11:33
QUOTE(Audry @ 2006 09 18, 07:55)
Nenorėjau gąsdinti savo pastebėjimais  blush2.gif
Nežiūrint visų nesklandumų, man ten patiko. Jau sakiau, kad jei reiktų iš naujo vestuves organizuoti, vėl Sinksą rinkčiausi. O pastabas surašiau tik tam, kad atkreiptumėt dėmesį ir iš anksto įvertintumėt galimus (bet nebūtinai būsimus) nesklandumus. Gal tik reiktų raštu užfiksuoti visus jums rūpimus klausimus?
Avanso palikom 500 Lt, likusį maistą sudėjo... Kitame poste apie garsią muziką rašei. Tai prisiminiau, lyg ir Sfinkse nelabai leidžia naktį lauke muzikuoti. Jei tau tai labai svarbu, turi pasiklausti, nes garantuoti negaliu...

Mano brangiausiajam labai parupo o kiek Sfinkse maistas zmogui? o kaip del gerimu - savus leidzia ar tik is baro? kiek bendrai jums vestuves tenai kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 18, 12:21)
Mano brangiausiajam labai parupo o kiek Sfinkse maistas zmogui? o kaip del gerimu - savus leidzia ar tik is baro? kiek bendrai jums vestuves tenai kainavo?

Nu kainą žmogui sunku nusakyti.. smile.gif Nes ji priklauso nuo to, kiek bus žmonių.. kokį maistą ir kiek jo užsisakysite ir panašiai.. smile.gif Mums pvz. gavosi kažkiek apie 130 litų/žmogui.. rolleyes.gif
Alkoholio atsinešti jie griežtai neleidžia.. schmoll.gif Bet kad ir neverta net neštis.. nes nelabai pritaupytumėt sakyčiau.. g.gif Nes užsiprekintumėt vis tiek ŽYYYYYMIAI daugiau, nei išgertų.. smile.gif O čia susimoki tik už tiek, kiek išgėrė ir spakaina.. smile.gif Plius galvos sukti nereik.. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 16, 12:36)
Mes ten taip pat ten ziurejom, nes kaina gana gundanti, bet veliau suzinojome gossip.gif  jog kaimynai aplinkui labai skundziasi del triuksmo ir nuo kitu metu (o gal jau ir siais padare) jog po  24val netriuksmauti ir be muzikos ar kazkas panasaus mastau.gif  taip kad susizinokite tiksliau, nes manau jei reiktu zmones raminti per vestuves tai ne kokia svente  sad.gif  blink.gif
Sekmes   sunglasses2.gif

O gal kas zino,kaip del maisto???? g.gif Ar bent pati vieta ir seimininkai malonus? ax.gif
Mes planuojam tek kita vasara Petrausku sodyboj vestuves svesti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinulis: 23 rugsėjo 2006 - 09:40
QUOTE(Diksė @ 2006 09 18, 11:42)
Nu kainą žmogui sunku nusakyti.. smile.gif Nes ji priklauso nuo to, kiek bus žmonių.. kokį maistą ir kiek jo užsisakysite ir panašiai.. smile.gif Mums pvz. gavosi kažkiek apie 130 litų/žmogui..  rolleyes.gif
Alkoholio atsinešti jie griežtai neleidžia..  schmoll.gif  Bet kad ir neverta net neštis.. nes nelabai pritaupytumėt sakyčiau..  g.gif Nes užsiprekintumėt vis tiek ŽYYYYYMIAI daugiau, nei išgertų.. smile.gif O čia susimoki tik už tiek, kiek išgėrė ir spakaina.. smile.gif Plius galvos sukti nereik..  laugh.gif

O mes pagaliau padavem rankpinigius Sfinksui assa.gif sokiai.gif Tai liko tik suderinti meniu kai grisime i Lietuvele assa.gif
Atsakyti
O as apsistojau ties Deivina, kol nesurasiu geresnio varianto alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 23, 18:29)
O as apsistojau ties Deivina, kol nesurasiu geresnio varianto alc.gif

Čia kur prie greitkelio? Nenoriu gasdinti, bet girdėjau kad ten dažnai muštynės kyla... g.gif
Atsakyti
[quote-Merginos, gal kuri nors sventele. arba girdejote ka nors apie Bilvinu sodyba? Labai noreciau isgirti atsiliepimu...

Na gal pries kokius pora metu buvau ten vestuvese. Aplinka super: gamta, uzdaras kiemas, daug vietos.Del maisto jokiu nusiskundimu,buvo labai daug ir skanus. Miegami kambariai keturiems zmonems,jauniesiems atskiras kambarys.
Yra sale sokiams.Kiek zinau yra ir pirtis. Alaus stalas buvo tokioj pavesinej lauke. Na nezinau man tai labai patiko.
Bet mano vestuvese bus apie 60 zmoniu tai tiek ten netelpa, todel mes uzsisakem Petrausku sodyba kulautuvoj.Gal kas sventet ten vestuves sia vasara,kokie atsiliepimai,ar uzteko maisto,ar skanus. Seimininkas atrodo normalus toks, mandagus vyriskis,pats is kauno.
Is anksto aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2006 09 23, 22:22)
[quote-Merginos, gal kuri nors sventele. arba girdejote ka nors apie Bilvinu sodyba?  Labai noreciau isgirti atsiliepimu...

Na gal pries kokius pora metu buvau ten vestuvese. Aplinka super: gamta, uzdaras kiemas, daug vietos.Del maisto jokiu nusiskundimu,buvo labai daug ir skanus. Miegami kambariai keturiems zmonems,jauniesiems atskiras kambarys.
Yra sale sokiams.Kiek zinau yra ir pirtis. Alaus stalas buvo tokioj pavesinej lauke. Na nezinau man tai labai patiko.
Bet mano vestuvese bus apie 60 zmoniu tai tiek ten netelpa, todel mes uzsisakem Petrausku sodyba kulautuvoj.Gal kas sventet ten vestuves sia vasara,kokie atsiliepimai,ar uzteko maisto,ar skanus. Seimininkas atrodo normalus toks, mandagus vyriskis,pats is kauno.

o kada tavo vestuves? g.gif mes ir galvojam apie Petrausku sodyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2006 09 23, 22:22)
[quote-Merginos, gal kuri nors sventele. arba girdejote ka nors apie Bilvinu sodyba?  Labai noreciau isgirti atsiliepimu...

As ten irgi uzsisakiau kitai vasarai, nes man ten ziauriai patiko. ten buvo mano drauges vestuves, maistas tai tikrai labai skanus ir aplinka labai grazi, tik tiek kad ten po dvylikos vakare negalima muzikos lauke grot . Bet mum tai ten labai patiko ir niekur kitur nenorejom daryt tik ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 09 25, 14:12)
As ten irgi uzsisakiau kitai vasarai, nes man ten ziauriai patiko. ten buvo mano drauges vestuves, maistas tai tikrai labai skanus  ir aplinka labai grazi, tik tiek kad ten po dvylikos vakare negalima muzikos lauke grot . Bet mum tai ten labai patiko ir niekur kitur nenorejom daryt tik ten smile.gif

g.gif kiek palikot avanso jei nepaslaptis? ir kada tuokiates vasara? ax.gif
Atsakyti