Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(dendule @ 2006 09 15, 13:41)
Na bandykite deretis manau yra kur.smile.gif

mes siandien buvom Petrausku sodyba abziureti, man tai ten labai patiko, zmogui 120 lt, galvoju gal ten ir svesti, dar Zapysky yra viena nebloga sodyba, ten mano drauges vestuves buvo, ten ir zmogui 120 lt bet iki kitos vasaros gali brangti
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 09 15, 20:20)
mes siandien buvom Petrausku sodyba abziureti, man tai ten labai patiko, zmogui 120 lt, galvoju gal ten ir svesti, dar Zapysky yra viena nebloga sodyba, ten mano drauges vestuves buvo, ten ir zmogui 120 lt bet iki kitos vasaros gali brangti

Mes ten taip pat ten ziurejom, nes kaina gana gundanti, bet veliau suzinojome gossip.gif jog kaimynai aplinkui labai skundziasi del triuksmo ir nuo kitu metu (o gal jau ir siais padare) jog po 24val netriuksmauti ir be muzikos ar kazkas panasaus mastau.gif taip kad susizinokite tiksliau, nes manau jei reiktu zmones raminti per vestuves tai ne kokia svente sad.gif blink.gif
Sekmes sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 16, 13:36)
Mes ten taip pat ten ziurejom, nes kaina gana gundanti, bet veliau suzinojome gossip.gif  jog kaimynai aplinkui labai skundziasi del triuksmo ir nuo kitu metu (o gal jau ir siais padare) jog po  24val netriuksmauti ir be muzikos ar kazkas panasaus mastau.gif  taip kad susizinokite tiksliau, nes manau jei reiktu zmones raminti per vestuves tai ne kokia svente  sad.gif  blink.gif
Sekmes  sunglasses2.gif

jo as zinau ta, ten lauke po 12 negalima muzikos leist, o kai viduj groja nesigirdi
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 15, 15:53)
blink.gif  blink.gif ne taip jau graziaiviskas ir beatrodo g.gif man truputi nepatinks, kad direktore visai neatsako i mano klausimus elektroniniu pastu  sad.gif todel truputi ir pradejo atrodyti nepatikima ? g.gif   bijau.gif g.gif
O kaip su avansu? Kokia suma palikote? Taip pat, ar ten sudejo likusi maista?
Nemaniau kad taip sunku bus apsispresti del vietos vestuvems blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif
Aciu merginos kad pasidalinate info  aciuks.gif  aciuks.gif

Norejau pasiguosti del "sfinkso" cray.gif
Kaip jau ir zinote buvom sutare ten del vestuviu (uzsisakyti visa viesbuti, nes daug sveciu is vokietijos ir anglijos) , bet kadangi mes patys ne Lietuvoje tai mama nuvaziavo paziureti o konkreciau norejom suzinoti internetu ir tuo paciu tureti tam tikra rastiska irodyma pries paduodant avansa, jei kas nors butu ne taip. Ir kaip gavojat, jie siandien man parase atsakyma "...mes neturime laiko susirasinejimams!" mega_shok.gif mega_shok.gif Tai ka i tai pasakyti??blink.gif blink.gif Jei jie negali net apytiksliu kainu mums pasakyti, tai is kur mes zinom jog jie nepaprasys musu kitais metais didziulio susnio pinigu?? cray.gif Galiausiai gi rizika ir ko gali tiketis jei jie dabar jau taip, tai kas bus veliau verysad.gif
Taip kad ir vel paieska vestuviu vietai prasideda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 16 rugsėjo 2006 - 16:31
QUOTE(Mija23 @ 2006 09 15, 15:32)
ir man tiek pasake  verysad.gif , bet bandysim deretis kazkiek, nors man baisu deretis, kad paskui nuo kokio maisto nenuskaiciuotu ir padarytu prasciau ar dar ka nors  g.gif

Na nemanau kad sumazins, faina ir labai ukiska moteriske. Nors gal jie jau kainas kitai vasara truputi uzsikele is karto, naturalu gali brangti gi viskas apsidraudzia.
Atsakyti
Ohooo.. na ir atsiliepimai apie Sfinksą.. doh.gif Pasiskaičius čia, tikrai būčiau ten nei nėjus.. biggrin.gif smile.gif Bet kadangi prie užsakant, apie jį buvo tikrai gražiai prirašyta čia.. tai ir užsisakėm.. smile.gif Ir tiesą sakant.. neturiu niek blogo ką pasakyti.. smile.gif Nes to naglojo padavėjo nebuvo.. tai buvo spakaina.. biggrin.gif smile.gif
Ten klausėt dėl avanso.. tai bent jau mes palikome 500 lt (na tiek pageidavo diektorė).. bet kad e-mail'ais neturi laiko susirašinėti.. tai jau čia įdooooooomiai... doh.gif
Šiaip tai sunku pasakyti.. ten tikrai labai gražu ir maistas superinis.. tik susidaro toks įspūdis.. kad paskutiniu metu išpindėti baigia chebra.. g.gif Na... matyt neblogai jie ten ir be mūsų gyvena.. tai čia buvo tų jaunųjų.. ar nebuvo.. matyt nebadauja.. biggrin.gif Dėl to ir nesiskaito taip... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 09 17, 13:44)
Ohooo.. na ir atsiliepimai apie Sfinksą.. doh.gif Pasiskaičius čia, tikrai būčiau ten nei nėjus.. biggrin.gif smile.gif Bet kadangi prie užsakant, apie jį buvo tikrai gražiai prirašyta čia.. tai ir užsisakėm.. smile.gif Ir tiesą sakant.. neturiu niek blogo ką pasakyti.. smile.gif Nes to naglojo padavėjo nebuvo.. tai buvo spakaina.. biggrin.gif smile.gif
Ten klausėt dėl avanso.. tai bent jau mes palikome 500 lt (na tiek pageidavo diektorė).. bet kad e-mail'ais neturi laiko susirašinėti.. tai jau čia įdooooooomiai... doh.gif
Šiaip tai sunku pasakyti.. ten tikrai labai gražu ir maistas superinis.. tik susidaro toks įspūdis.. kad paskutiniu metu išpindėti baigia chebra.. g.gif Na... matyt neblogai jie ten ir be mūsų gyvena.. tai čia buvo tų jaunųjų.. ar nebuvo.. matyt nebadauja.. biggrin.gif Dėl to ir nesiskaito taip... dry.gif

Vel as apie "sfinksa" smile.gif
Vakar buvau ziauriai nusiminus cry.gif nes mes tikrai norejom to viesbucio, bet kad jie taip tai as parasiau jog mes jiems nerupim mes nedarom uzsakymo, kuris mums kainuos toki susni pinigu. Siandien gaunu e-mail'a su visom kainom, net meniu pavizdi prikabino blink.gif bigsmile.gif
Taip kad turbut visdelto imsim, nes wub.gif patinka mums ten ax.gif Truputi prisibijau, bet jus merginos buvote patenkintos tai gal ir mums bus gerai mirksiukas.gif
Aciu Dikse uz atsakyma, musu ta pati paprase (siandienos e-mail'e smile.gif ) sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 16, 16:29)
Norejau pasiguosti del "sfinkso" cray.gif
Kaip jau ir zinote buvom sutare ten del vestuviu (uzsisakyti visa viesbuti, nes daug sveciu is vokietijos ir anglijos) , bet kadangi mes patys ne Lietuvoje tai mama nuvaziavo paziureti o konkreciau norejom suzinoti internetu ir tuo paciu tureti tam tikra rastiska irodyma pries paduodant avansa, jei kas nors butu ne taip. Ir kaip gavojat, jie siandien man parase atsakyma "...mes neturime laiko susirasinejimams!" mega_shok.gif  mega_shok.gif  Tai ka i tai pasakyti??blink.gif  blink.gif  Jei jie negali net apytiksliu kainu mums pasakyti, tai is kur mes zinom jog jie nepaprasys musu kitais metais didziulio susnio pinigu?? cray.gif Galiausiai gi rizika ir ko gali tiketis jei jie dabar jau taip, tai kas bus veliau verysad.gif
Taip kad ir vel paieska vestuviu vietai prasideda verysad.gif

hmm..kaip įdomiai čia g.gif Mes Sfinkse buvom iškilmingų vestuvinių pietų..Kai nuėjom užsisakyti-direktorė astinešė meniu ir kartu derinom ko norėtume. Viskas buvo su kainomis. Patarė ką geriau būtų imti..kiek ko imti...Galiausiai suskaičiavo viską kiek mums kainuos. bigsmile.gif Atėję TĄ dieną radome labai puikiai papuoštą stalą (nors pietauti planavom vos porą valandžiukių)..padavėjas buvo super...nereikėjo sėdėt su tuščia lėkšte-iškart prisistadydavo ir įdėdavo ką nors. smile.gif Gėrimus taip pat pilstė tada kai reikėjo. Likom labai patenkinti wub.gif Svečiai taip pat liko sužavėti-tiek maistu, tiek aptarnavimu, tiek pačia aplinka. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Hun @ 2006 09 17, 15:54)
Vel as apie "sfinksa"  smile.gif
Vakar buvau ziauriai nusiminus  cry.gif nes mes tikrai norejom to viesbucio, bet kad jie taip tai as parasiau jog mes jiems nerupim mes nedarom uzsakymo, kuris mums kainuos toki susni pinigu. Siandien gaunu e-mail'a su visom kainom, net meniu pavizdi prikabino blink.gif  bigsmile.gif
Taip kad turbut visdelto imsim, nes  wub.gif patinka mums ten  ax.gif Truputi prisibijau, bet jus merginos buvote patenkintos tai gal ir mums bus gerai  mirksiukas.gif
Aciu Dikse uz atsakyma, musu ta pati paprase (siandienos e-mail'e  smile.gif ) sokiai.gif

aaa.nu va..viskas gerai bigsmile.gif Manau tikrai nepasigailėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 09 17, 18:56)
hmm..kaip įdomiai čia g.gif  Mes Sfinkse buvom iškilmingų vestuvinių pietų..Kai nuėjom užsisakyti-direktorė astinešė meniu ir kartu derinom ko norėtume. Viskas buvo su kainomis. Patarė ką geriau būtų imti..kiek ko imti...Galiausiai suskaičiavo viską kiek mums kainuos. bigsmile.gif Atėję TĄ dieną radome labai puikiai papuoštą stalą (nors pietauti planavom vos porą valandžiukių)..padavėjas buvo super...nereikėjo sėdėt su tuščia lėkšte-iškart prisistadydavo ir įdėdavo ką nors. smile.gif Gėrimus taip pat pilstė tada kai reikėjo. Likom labai patenkinti wub.gif  Svečiai taip pat liko sužavėti-tiek maistu, tiek aptarnavimu, tiek pačia aplinka. bigsmile.gif

Papildyta:
aaa.nu va..viskas gerai bigsmile.gif  Manau tikrai nepasigailėsit 4u.gif

Mes taip pat tikimes blush2.gif Aciu uz palaikyma aciuks.gif
As tokia laiminga radusi si puslapi clap.gif clap.gif malonu kai galima su ikazkuo pasidalinti panasiais rupesciais flirt.gif ir geru patarimu gauti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
skaitau jūsų atsiliepimus apie sodybas, bet nerandu nieko apie sodybą Kėdainių raj. "Medžiotojų sostinė". Rezervavom ją savo dienai, bet prieš duodant avansą norėčiau išgirsti atsiliepimų. HELP! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 15, 16:53)
blink.gif  blink.gif ne taip jau graziaiviskas ir beatrodo g.gif man truputi nepatinks, kad direktore visai neatsako i mano klausimus elektroniniu pastu  sad.gif

Kartais ne iš kokio yahoo ar gmail rašėte ?
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 15, 16:53)
blink.gif  blink.gif ne taip jau graziaiviskas ir beatrodo g.gif man truputi nepatinks, kad direktore visai neatsako i mano klausimus elektroniniu pastu  sad.gif todel truputi ir pradejo atrodyti nepatikima ? g.gif  bijau.gif g.gif
O kaip su avansu? Kokia suma palikote? Taip pat, ar ten sudejo likusi maista?
Nemaniau kad taip sunku bus apsispresti del vietos vestuvems blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif
Aciu merginos kad pasidalinate info  aciuks.gif  aciuks.gif

Nenorėjau gąsdinti savo pastebėjimais blush2.gif
Nežiūrint visų nesklandumų, man ten patiko. Jau sakiau, kad jei reiktų iš naujo vestuves organizuoti, vėl Sinksą rinkčiausi. O pastabas surašiau tik tam, kad atkreiptumėt dėmesį ir iš anksto įvertintumėt galimus (bet nebūtinai būsimus) nesklandumus. Gal tik reiktų raštu užfiksuoti visus jums rūpimus klausimus?
Avanso palikom 500 Lt, likusį maistą sudėjo... Kitame poste apie garsią muziką rašei. Tai prisiminiau, lyg ir Sfinkse nelabai leidžia naktį lauke muzikuoti. Jei tau tai labai svarbu, turi pasiklausti, nes garantuoti negaliu...
Atsakyti