Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Hun @ 2006 09 13, 13:14)
aciuks.gif  aciuks.gif  didelis tau dekui uz info! oro_buckis.gif Gal galetum patarti i ka labiausiai atkreipti demesi ir ar nebuvo problemu su atsiskaitymu? 4u.gif  ax.gif

na reiketu atkreipti demesi i tai kad visa jusu norima alkoholi sudetu ant stalo...nes jei nes kazkur nuo baro ir pilstyts, tai "isgersite" labai daug.... mirksiukas.gif

mes uz viska sumokejom is anksto, t.y.; maista ir tam tikra kieki alkoholio...o ten uz kavas, alus, sultis ir .t.t. sumokejom kita ryta...siaip del to tartis reik su direktore, mes ir arbatpinigius mokejom is ryto..nes nakti nemaciau reikalo ten vaiksciot su pinigais..nors tas naglasis barmenas labai jau verke kad moketume po baliaus..bet niekas jo neklause...
siaip gal butu geriau mokeyti tik uz maista is anksto...o visa kita kita diena
Atsakyti
QUOTE(naidi @ 2006 09 13, 16:01)
sveikos paneles gal girdejot ka nors apie sodyba ramuciuose? nes ja uzsisakem, o nieko apie ja nesu girdejusi.aciu is anksto biggrin.gif

mano pazistami ten neseniai svente vestuves. negirdejau nieko blogo... reikes dar paklausti konkreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 09 14, 12:40)
Labai aciu smile.gif

O butu idomu kokiu tu atsiliepimu girdejai isgirsti, nes mano bus tenai spalio 7d.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 09 13, 15:27)
na reiketu atkreipti demesi i tai kad visa jusu norima alkoholi sudetu ant stalo...nes jei nes kazkur nuo baro ir pilstyts, tai "isgersite" labai daug....  mirksiukas.gif

mes uz viska sumokejom is anksto, t.y.; maista ir tam tikra kieki alkoholio...o ten uz kavas, alus, sultis ir .t.t. sumokejom kita ryta...siaip del to tartis reik su direktore, mes ir arbatpinigius mokejom is ryto..nes nakti nemaciau reikalo ten vaiksciot su pinigais..nors tas naglasis barmenas labai jau verke kad moketume po baliaus..bet niekas jo neklause...
siaip gal butu geriau mokeyti tik uz maista is anksto...o visa kita kita diena

aciuks.gif aciuks.gif Turbut taip ir padarysim su alchoholiu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 09 14, 13:44)
O butu idomu kokiu tu atsiliepimu girdejai isgirsti, nes mano bus tenai spalio 7d.

girdejau, kad ten geras maisas, grazi aplinka, ir vietos daug. Bet man ten truputi per brangu tai ieskausi kitos vietos
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 09 14, 18:07)
girdejau, kad ten geras maisas, grazi aplinka, ir vietos daug. Bet man ten truputi per brangu tai ieskausi kitos vietos

O kokia kaina tau pasake?smile.gif ir kokiai dienai ieskaisi?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 09 13, 12:01)
na mes linksminomes iki 4val nakties gal..ir niekas musu is ten nevijo..mums buvo pasakyta kad galim but tiek kiek norim.
Na o karstas buvo patiektas is kart ir paskui esantcio maisto ant stalu tikrai uzteko, nu mes pasirinkom gan nemzai patiekalu, tai tikkrai visko utzteko. Na siaip mes isirinkom patiekalus, o direktore sustate paskui kiek ko reik ir tikrai buvo nei per daug nei permazai.

Aš jau rašiau katyteeei, bet pasikartosiu ir čia. Kai prieš dieną su direktore derinom paskutinius klausimus, užklausiau dėl viršvalandžių. Man atsakė, kad iki 2 nakties viršvalandžių neskaičiuoja. O vėliau 100 Lt/val. Kitą rytą po baliaus Saulius paprašė už viršvalandžius atsiskaityti. Atsakėm, kad mums kaip ir nepriklauso, nes svečiai buvo tik iki 2 val. nakties (daugumai kitą dieną reikėjo darban). O jis sako -tai, kad ne, nuo 00 iki 02 po 50 Lt/val. Kaip tik direktorė buvo savo kabinete. Nueinu pasitikslint, nors, kaip jau rašiau, prieš dieną buvau pas ją klausus. O ji -taip taip, tikrai nuo 00 iki 02 po 50Lt/val., o nuo 02 -jau po 100 Lt/val. doh.gif Atsiprašant, dėl 100 litų šitaip savo reputaciją gadintis -man tai ji tikrai ne žodžio žmogus. Tas pats ir su alkoholiu buvo. Užsakant, pasakė, kad gausim 10 proc. nuolaidą alkoholiui, o paskui nedavė. Nu nenubiednėjom mes dėl tų kelių šimtukų, ir taip būtumėm jų restoraną užsakinėję, jei ir nebūtų žadėjus nuolaidos. Bet kam žadėti ir neduot?
Dar vieną klaidą padarė mano vyriškis, kad arbatpinigius padavė iš vakaro ir visus Sauliui, sakydamas, kad tas su visais aptarnavusiais atsiskaitytų. Tai jau dabar labai abejoju, ar kiti ką nors gavo blush2.gif Iš pradžių galvojau, gal per mažai arbatpinigių palikom (500 Lt), todėl už "viršvalandžius" labai "prašė". Bet iš tikrųjų, matyt, jis papraščiausiai žiauriai naglas ir nesvarbu, kiek jam paliksi, vis tiek bus mažai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 09 15, 08:39)
O kokia kaina tau pasake?smile.gif ir kokiai dienai ieskaisi?

zmogui 150 lt. mes planuojam kita vasara rugpjucio pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 09 15, 12:30)

Na bandykite deretis manau yra kur.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2006 09 15, 11:30)

ir man tiek pasake verysad.gif , bet bandysim deretis kazkiek, nors man baisu deretis, kad paskui nuo kokio maisto nenuskaiciuotu ir padarytu prasciau ar dar ka nors g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors sventele. arba girdejote ka nors apie Bilvinu sodyba? g.gif Labai noreciau isgirti atsiliepimu...
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 09 15, 09:29)
Aš jau rašiau katyteeei, bet pasikartosiu ir čia. Kai prieš dieną su direktore derinom paskutinius klausimus, užklausiau dėl viršvalandžių. Man atsakė, kad iki 2 nakties viršvalandžių neskaičiuoja. O vėliau 100 Lt/val. Kitą rytą po baliaus Saulius paprašė už viršvalandžius atsiskaityti. Atsakėm, kad mums kaip ir nepriklauso, nes svečiai buvo tik iki 2 val. nakties (daugumai kitą dieną reikėjo darban). O jis sako -tai, kad ne, nuo 00 iki 02 po 50 Lt/val. Kaip tik direktorė buvo savo kabinete. Nueinu pasitikslint, nors, kaip jau rašiau, prieš dieną buvau pas ją klausus. O ji -taip taip, tikrai nuo 00 iki 02 po 50Lt/val., o nuo 02 -jau po 100 Lt/val.  doh.gif Atsiprašant, dėl 100 litų šitaip savo reputaciją gadintis -man tai ji tikrai ne žodžio žmogus. Tas pats ir su alkoholiu buvo. Užsakant, pasakė, kad gausim 10 proc. nuolaidą alkoholiui, o paskui nedavė. Nu nenubiednėjom mes dėl tų kelių šimtukų, ir taip būtumėm jų restoraną užsakinėję, jei ir nebūtų žadėjus nuolaidos. Bet kam žadėti ir neduot?
Dar vieną klaidą padarė mano vyriškis, kad arbatpinigius padavė iš vakaro ir visus Sauliui, sakydamas, kad tas su visais aptarnavusiais atsiskaitytų. Tai jau dabar labai abejoju, ar kiti ką nors gavo  blush2.gif Iš pradžių galvojau, gal per mažai arbatpinigių palikom (500 Lt), todėl už "viršvalandžius" labai "prašė". Bet iš tikrųjų, matyt, jis papraščiausiai žiauriai naglas ir nesvarbu, kiek jam paliksi, vis tiek bus mažai  doh.gif

blink.gif blink.gif ne taip jau graziaiviskas ir beatrodo g.gif man truputi nepatinks, kad direktore visai neatsako i mano klausimus elektroniniu pastu sad.gif todel truputi ir pradejo atrodyti nepatikima ? g.gif bijau.gif g.gif
O kaip su avansu? Kokia suma palikote? Taip pat, ar ten sudejo likusi maista?
Nemaniau kad taip sunku bus apsispresti del vietos vestuvems blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Aciu merginos kad pasidalinate info aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti