Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(PaMeL @ 2006 08 24, 21:14)
o kas man galetumet rumsiskiu viezbucio tel numeriuka imest aciukas labai
vien zodz kainos doh.gif
rojui nuo 150 iki 180 zmogui

petroniu dvare
150be gerimu ir tortu
bernatoniu sodyboj visai nieko mN
100ZMOGUI SU VISKUO CIA wub.gif

Aga bernatoniu sodyba labai patiko..vidui irengta labai graziai!
Tik vienas minusas normaliai issimiegoti gali nebent 10zm
Atsakyti
PaMel, o kada tavo vestuvės? g.gif
Atsakyti
o mes vaziuosim i vestuves si rugseji kurios bus svenciamos cia:
www.rozlaukis.com

grazi vieta labai, bet man sodybose niekada nepatiko vestuves, todel savasias darem restorane.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 08 25, 17:07)
o mes vaziuosim i vestuves si rugseji kurios bus svenciamos cia:
www.rozlaukis.com

grazi vieta labai, bet man sodybose niekada nepatiko vestuves, todel savasias darem restorane.

O kiek sveciu talpina ten, kazkaip grazu bet gal man vizualiai atrodo nedaug vietos, ir kiek nakvoti talpina?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 08 28, 14:51)
O kiek sveciu talpina ten, kazkaip grazu bet gal man vizualiai atrodo nedaug vietos, ir kiek nakvoti talpina?

Sodyba thumbup.gif as ten daug baliuku sventusi esu. Tai manau sutalpintu apie 20-25 zmogeliukus, o normaliai sugultu apie 15.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 08 24, 23:27)
PaMel, o kada tavo vestuvės? g.gif

na planuojam liepos menesiuka mes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labux paneles ir ponios smile.gif, as cia naujokas, tai dar nezinau labai daug blush-anim-cl.gif bet jus dalinates labai idomia ir naudinga info, tai gal ir man galetumete padeti 4u.gif
mes planuojame savo vestuves sfinkse kitais liepa ir galvojame uzsakyti visa viesbuti mastau.gif gal kas nors jau taip darete mirksiukas.gif
Katyteee 4u.gif Audry 4u.gif zinau jus sventete ten savos vestuves gal galetumete truputi patarti kaip ten kas? Audry kiek pas jus zmogu buvo ir kiek viskas gavosi topsecret.gif ir kaip ten maistas buvo? Labai prasau pagelbekit aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 07 rugsėjo 2006 - 13:24
QUOTE(Hun @ 2006 09 07, 13:19)
Labux paneles ir ponios smile.gif, as cia naujokas, tai dar nezinau labai daug  blush-anim-cl.gif  bet jus dalinates labai idomia ir naudinga info, tai gal ir man galetumete padeti 4u.gif
mes planuojame savo vestuves sfinkse kitais liepa ir galvojame uzsakyti visa viesbuti mastau.gif gal kas nors jau taip darete mirksiukas.gif
Katyteee  4u.gif Audry  4u.gif zinau jus sventete ten savos vestuves gal galetumete truputi patarti kaip ten kas? Audry kiek pas jus zmogu buvo ir kiek viskas gavosi topsecret.gif ir kaip ten maistas buvo? Labai prasau pagelbekit aciuks.gif  oro_buckis.gif

Maistas labai skanus -svečiai taip sakė. Aš pati tik karštą suvalgiau, daugiau nieko nesinorėjo blush2.gif Nu ką, aplinka graži, privatus kiemelis lauke norintiems pabūt, maistas skanus, aptarnavimas irgi geras. Dar vienas iš pliusų -dovanoja viešbučio kambarį jauniesiems vestuvinei nakčiai, tad nereikia naktį niekur skubėt. O minusai -barmenas naglokas, direktorės žodžiu nelabai gali pasikliauti (mums ji vieną kartą vienaip sakė, kitą kartą kitaip) ir kondicionavimo sistema ten labai prasta. Bet nežiūrint šių minusų jei reiktų dar kartą vestuves kelti -vis viena "Sfinksą" rinkčiausi. Man atrodo, Kaune geriausias variantas.
Pas mus buvo 38 žmonės, mums kainavo apie 4000 Lt (maistas + alkoholis). Bet alkoholio išgėrėme tikrai labai nedaug...
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 09 07, 14:49)
Maistas labai skanus -svečiai taip sakė. Aš pati tik karštą suvalgiau, daugiau nieko nesinorėjo  blush2.gif Nu ką, aplinka graži, privatus kiemelis  lauke norintiems pabūt, maistas skanus, aptarnavimas irgi geras. Dar vienas iš pliusų -dovanoja viešbučio kambarį jauniesiems vestuvinei nakčiai, tad nereikia naktį niekur skubėt. O minusai -barmenas naglokas, direktorės žodžiu nelabai gali pasikliauti (mums ji vieną kartą vienaip sakė, kitą kartą kitaip) ir kondicionavimo sistema ten labai prasta. Bet nežiūrint šių minusų jei reiktų dar kartą vestuves kelti -vis viena "Sfinksą" rinkčiausi. Man atrodo, Kaune geriausias variantas.
Pas mus buvo 38 žmonės, mums kainavo apie 4000 Lt (maistas + alkoholis). Bet alkoholio išgėrėme tikrai labai nedaug...

O ar neimanoma paprasyt, kad to barmeno nebutu ta vakara? rolleyes.gif Kazkaip nesinoretu, kad jis svecius atakuotu doh.gif gal galetum jo varda.... flirt.gif topsecret.gif

Tiesa merginos, o kaip su maistu muzikantams ir fotografams unsure.gif Ar jiems taip pat pirkti reikia jei tokiam sfinkse svenciant? unsure.gif
Atsakyti
Na musu svente jau praejo ir as vienareiksmiskai uz Svarstykles thumbup.gif
Maistas superinis, skanus, graziai patiektas, zodziu restoraniniai patiekalai, super stalu puosimas ir serviravimas. Aptarnavo du super paslaugus padavejai, kurie pasitikinejo svecius, visa vakara lakste aplink musu stalus ir po sventes dar sutvarke visa likusi maista ir net sunese tevams i masinas. Vietos daug ir stalams, ir atskira erdve sokiams. Jokiu priekaistu.
Plius dar turi nerealu viesbutuka virsuje, tai nereikia niekur vaziuoti. Jauniesiems nerealus liukso kambarys su 30% nuolaida.
Balius 52 zm. su visu alkoholiu kainavo 6400LT.
Tiesa prasidejus sokiams buvo karstoka, nes kondicionieriu kiek supratau nera, nzn g.gif Bet yra superinis kiemelis (puiki vieta 12val. fejerverkams ir sampanui)ir terasa (parukymu ir atsivesinimui), is kurios niekas nenorejo isieti smile.gif
Rezervuoti reikia is anksto, nes gana populiari vieta. Mes rugpjucio menesiui rezervavome jau balandzio pradzioj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 07, 16:46)
O ar neimanoma paprasyt, kad to barmeno nebutu ta vakara? rolleyes.gif Kazkaip nesinoretu, kad jis svecius atakuotu doh.gif gal galetum jo varda.... flirt.gif topsecret.gif

Tiesa merginos, o kaip su maistu muzikantams ir fotografams unsure.gif Ar jiems taip pat pirkti reikia jei tokiam sfinkse svenciant?  unsure.gif

Laba, mes irgi savo vestuves šventėme "Sfinkse".. smile.gif Tai pas mus to piktojo padavėjo/barmeno nebuvo.. smile.gif Matyt jie ten visi pamainomis keičiasi, tai neaišku ant ko pataikysi.. smile.gif Pas mus buvo 3 padavėjos, tai visai malonios.. smile.gif

O dėl maisto, tai žinoma, kad reikia pirkti.. smile.gif Vien dėl to, kad švęsi jų restorane, negali viešbutis jauniesiems ir kambarį padovanoti.. ir dar muzikantus su fotografais pamaitinti.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 07, 12:19)
Labux paneles ir ponios smile.gif, as cia naujokas, tai dar nezinau labai daug  blush-anim-cl.gif  bet jus dalinates labai idomia ir naudinga info, tai gal ir man galetumete padeti 4u.gif
Katyteee  4u.gif Audry  4u.gif zinau jus sventete ten savos vestuves gal galetumete truputi patarti kaip ten kas? Audry kiek pas jus zmogu buvo ir kiek viskas gavosi topsecret.gif ir kaip ten maistas buvo? Labai prasau pagelbekit aciuks.gif  oro_buckis.gif

likau labai patenkinta musu svente Sfinkso restorane. Aplinka tikrai nuostabi, stalai paservituori labai graziai, maisto pateikimas irgi grazus. Mums ir pulkui paasukuotus irankius dave. Torto stala graziai papuose. Aptarnavimas - nieko prisikabint negaliu, thumbup.gif
Na o siaip ka buvom sutare ta ir padare. na reikejo siek tiek ir priziureti kad viskas butu taip kaip norisi, bvet tam ipareigojau mama, kuri ir ta naglaji barmena Sauliu i vieta pastate.
Mes isleidom 56 zmonems 7200 (su arbatpiniagais). Na siek tiek alkoholiui isejo daugiau, nes sumokejom is anksto, o niekas tiek neisgere. blink.gif
QUOTE(Hun @ 2006 09 07, 15:46)

Tiesa merginos, o kaip su maistu muzikantams ir fotografams unsure.gif Ar jiems taip pat pirkti reikia jei tokiam sfinkse svenciant?  unsure.gif

siaip tai ten keiciasi jie pamanokms...jo gali ir nebuti, bet jei bus daugiau zmoniu,tai ji irgi iskvies padeti. Pas mus aptarnavo 4 zmones: 2 barmenai ir dvi padavejos.
na o muzikantu, filmuotojo ir fotografi maistus aptarem su direktore. Jiems pasakem kad duotu ta pati karsta patiekala kada jie jau nuspres kad laikas ir jie viskuo pasirupino. Prie stalo pas mus nesedejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 08 rugsėjo 2006 - 14:28