Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(rytorasa @ 2012 04 23, 21:14)
Galima rinktis šviesias bet ne vienspalves, tada purvas mažiau matosi nei ant tamsių..

taip, tokios su atspalviais, net nežinau kaip jas pavadinti, turbūt ir tinka geriausiai
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 21:17)

tikriausiai dar ir nuo fakturos priklauso, ne tik nuo spalvos kaip renkasi puras, kaip matosi ir kaip valosi

be abejo.. bet jei tai vienspalvės plytelės tuomet šakutės.. jei jau rinktis tamsiais tai tik kokias margais tamsias. kitaip šuorai garantuotai matysis
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 23, 18:23)
Na va ir aš sakau, galėtų pasirodyti  ax.gif dabar bandžiau internete greitai paieškoti panašią, bet neradau  g.gif

aciu uz pagyras mano tvorai, pazadu nupaveiksluosiu ir idesiu i albuma pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 20:27)
be abejo.. bet jei tai vienspalvės plytelės tuomet šakutės.. jei jau rinktis tamsiais tai tik kokias margais tamsias. kitaip šuorai garantuotai matysis

Pozdno batia pit borzomi kogda pocki otvalilis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau pasirinkau, o kaip bus galesiu papasakoti kai gyvensim, bet blogiau nei su baltom tikrai nebus doh.gif, nes blogiau but negali biggrin.gif kitaip lupsiu lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 23 balandžio 2012 - 20:32
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 20:37)
turiu gėrį namie - rudas plyteles virtuvėje ir voniose  smile.gif niekam nelinkėčiau.. ačiū Dievui kad bent koridoriuje užteko proto susidėti smėliniai -pilkas, lyg kiek smulkiai taškuotas. dabar naujam name dėsiu tik tokias ir jokių tamsių smile.gif

drinks_cheers.gif pas mus pirmo auksto vonioj tamsios be fakturos doh.gif tai gerai, kad ne grynai vienspalves- o tokios kaipsubegusios, surudijusios- kitaip sakes doh.gif sutikciau geriau kilimais uztiesti doh.gif doh.gif o hole sviesios beveik baltos su trupuciu pamarginimo- miela malonu plauti biggrin.gif

merginos, gal kas turit meistrus terasai medinei sudeti g.gif ir galzinot kokia kaina to darbo g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 21:30)
Pozdno batia pit borzomi kogda pocki otvalilis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau pasirinkau, o kaip bus galesiu papasakoti kai gyvensim, bet blogiau nei su baltom tikrai nebus  doh.gif, nes blogiau but negali  biggrin.gif  kitaip lupsiu lauk  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
pagyvensi pamatysi, gal ir nebus viskas taip blogai kaip aprasem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 21:30)
Pozdno batia pit borzomi kogda pocki otvalilis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau pasirinkau, o kaip bus galesiu papasakoti kai gyvensim, bet blogiau nei su baltom tikrai nebus  doh.gif, nes blogiau but negali  biggrin.gif  kitaip lupsiu lauk  lotuliukas.gif

mano situacija buvo dar blogesnė smile.gif aš dar nebuvau užsisakius ir žinojau, kad bus vargas.. ale vis tiek užsispyriau ir norėjau.. nu ir susidėjau smile.gif nu ir turiu.. ir daugiau nebenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 04 20, 22:08)
kas del kiaupienu yra berods Bonvel vadinasi zalioje stoteleje chemija nuo visu dvi......i ta tarpa ieina ir varputis ir kiaulpiene, ir visi kiti negerieciai kurie pievuteje auga mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Nupirko jau kazkokio marmalo- ryt jei nelis purksim... tikiuosi viskas gerai baisgsis- nes dabar kai silciau ir dar patresem- ant akiu vejos isvaizda gereja thumbup.gif - bet bujoja ir "krapai" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 04 23, 20:52)
Aciu  4u.gif  Nupirko jau kazkokio marmalo- ryt jei nelis purksim... tikiuosi viskas gerai baisgsis- nes dabar kai silciau ir dar patresem- ant akiu vejos isvaizda gereja  thumbup.gif - bet bujoja ir "krapai"  doh.gif

kokiom trasom treset?
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 20:15)
mikriukai stovi prieš avitelą kitoj gatvės pusėj prie stotelės, sausio 15 gatvėj

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 23, 20:28)
aciu uz pagyras mano tvorai, pazadu nupaveiksluosiu ir idesiu i albuma  pioneer.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif

QUOTE(neinzy @ 2012 04 23, 20:52)
Aciu  4u.gif  Nupirko jau kazkokio marmalo- ryt jei nelis purksim... tikiuosi viskas gerai baisgsis- nes dabar kai silciau ir dar patresem- ant akiu vejos isvaizda gereja  thumbup.gif - bet bujoja ir "krapai"  doh.gif

O kaip vadinasi jūsų žolė?
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 20:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
pagyvensi pamatysi, gal ir nebus viskas taip blogai kaip aprasem 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 20:38)
mano situacija buvo dar blogesnė smile.gif aš dar nebuvau užsisakius ir žinojau, kad bus vargas.. ale vis tiek užsispyriau ir norėjau.. nu ir susidėjau smile.gif nu ir turiu.. ir daugiau nebenoriu smile.gif

Man patinka ruod spalvos medines grindys, bet negalejau sau leisti malonumo jas tureti del teplupo, tai bent viena vonia sau tokia nusprendziau padaryti biggrin.gif , bet tikiu, kad nebus labai jau blogai biggrin.gif

Gal kuri turit duso lataka ileidziama i plyteles su soniniu nubegimu??? g.gif
Atsakyti