tai aš bent susiprotėjau tarpus tarp plytelių padaryt tamsesnius
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 19:31)
butent
Bet aš turėjau ir tamsiai rudas plyteles, tai irgi ne džiaugsmas, ir dulkės matosi, ir ant rudu tarpų kalkės matosi ir tas šviesias dėmes sunkiau išvalyti žodžiu, viską reikia valyti, nepriklausomai nuo spalvos
turiu gėrį namie - rudas plyteles virtuvėje ir voniose niekam nelinkėčiau.. ačiū Dievui kad bent koridoriuje užteko proto susidėti smėliniai -pilkas, lyg kiek smulkiai taškuotas. dabar naujam name dėsiu tik tokias ir jokių tamsių
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 23, 20:36)
žodžiu, viską reikia valyti, nepriklausomai nuo spalvos
tas tiesa aišku
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 20:14)
Siandien jau pradejo plytelemis kloti 2 a. vonia, jau maciau viena siena truputuka neramu del pasirinktu tamsiu grindu, nu bet jau sauksai po pietu Nuveziau remus , kad galetu gipsa sukti, nejau jau darbai pajudejo
pas mane vonioj matines tamsiai rudos plyteles, nepatinka kad kiekvienas vandens lasas matosi, dazniau valyti turiu
Gal kas zinote kokie mikriukai ir is kurios Klaipedos vietos vaziuoja i Gargzdus?
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 20:37)
turiu gėrį namie - rudas plyteles virtuvėje ir voniose niekam nelinkėčiau.. ačiū Dievui kad bent koridoriuje užteko proto susidėti smėliniai -pilkas, lyg kiek smulkiai taškuotas. dabar naujam name dėsiu tik tokias ir jokių tamsių
tai jau tikrai statysit kita namuka?
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 19:57)
pas mane vonioj matines tamsiai rudos plyteles, nepatinka kad kiekvienas vandens lasas matosi, dazniau valyti turiu
Va ir pas mane buvo matinės, tai
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 21:00)
tai jau tikrai statysit kita namuka?
planuojam 100 proc.. kaip išeis - žiūrėsim. bet kokiu atveju jau projektuoju naują ir renkuosi foto interjerui
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 20:28)
kažkurioj kitoj patalpoj gal ir šviesios tinka, bet tada nieko per dieną neveiki tik šveiti plyteles ir tarpus tarp jų turiu vienoj vietoj tokį džiaugsmą.
aš nekalbu apie baltas plyteles ir baltus tarpelius... Galima rinktis šviesias bet ne vienspalves, tada purvas mažiau matosi nei ant tamsių..
QUOTE(braske24 @ 2012 04 23, 20:59)
Gal kas zinote kokie mikriukai ir is kurios Klaipedos vietos vaziuoja i Gargzdus?
mikriukai stovi prieš avitelą kitoj gatvės pusėj prie stotelės, sausio 15 gatvėj
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 19:36)
tai aš bent susiprotėjau tarpus tarp plytelių padaryt tamsesnius
pas mane irgi tarpai tamsesni, jei man vargo nekelia, nu bet pati ta balta plytele , nu taip purva renka, nemoku apsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 23, 19:36)
Bet aš turėjau ir tamsiai rudas plyteles, tai irgi ne džiaugsmas, ir dulkės matosi, ir ant rudu tarpų kalkės matosi ir tas šviesias dėmes sunkiau išvalyti žodžiu, viską reikia valyti, nepriklausomai nuo spalvos
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 19:37)
tikriausiai dar ir nuo fakturos priklauso, ne tik nuo spalvos kaip renkasi puras, kaip matosi ir kaip valosi
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 19:57)
jeigu tik vandens lasai, tai cia niekai su 2 vaikais nebekreipiu i tai demesi
QUOTE(braske24 @ 2012 04 23, 19:59)
prie Avitelos is kitos puses anksciau budavo, gal ir dabar ten pat