Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

tai aš bent susiprotėjau tarpus tarp plytelių padaryt tamsesnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 19:31)
drinks_cheers.gif  butent

Bet aš turėjau ir tamsiai rudas plyteles, tai irgi ne džiaugsmas, ir dulkės matosi, ir ant rudu tarpų kalkės matosi ir tas šviesias dėmes sunkiau išvalyti ax.gif žodžiu, viską reikia valyti, nepriklausomai nuo spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu gėrį namie - rudas plyteles virtuvėje ir voniose smile.gif niekam nelinkėčiau.. ačiū Dievui kad bent koridoriuje užteko proto susidėti smėliniai -pilkas, lyg kiek smulkiai taškuotas. dabar naujam name dėsiu tik tokias ir jokių tamsių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 23, 20:36)
žodžiu, viską reikia valyti, nepriklausomai nuo spalvos  mirksiukas.gif

tas tiesa aišku
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 20:14)
Siandien jau pradejo plytelemis kloti 2 a. vonia, jau maciau viena siena  wub.gif  blush2.gif truputuka neramu del pasirinktu tamsiu grindu, nu bet jau sauksai po pietu  doh.gif  Nuveziau remus , kad galetu gipsa sukti, nejau jau darbai pajudejo  wub.gif

pas mane vonioj matines tamsiai rudos plyteles, nepatinka kad kiekvienas vandens lasas matosi, dazniau valyti turiu verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokie mikriukai ir is kurios Klaipedos vietos vaziuoja i Gargzdus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 20:37)
turiu gėrį namie - rudas plyteles virtuvėje ir voniose  smile.gif niekam nelinkėčiau.. ačiū Dievui kad bent koridoriuje užteko proto susidėti smėliniai -pilkas, lyg kiek smulkiai taškuotas. dabar naujam name dėsiu tik tokias ir jokių tamsių smile.gif

tai jau tikrai statysit kita namuka? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 19:57)
pas mane vonioj matines tamsiai rudos plyteles, nepatinka kad kiekvienas vandens lasas matosi, dazniau valyti turiu verysad.gif

Va ir pas mane buvo matinės, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 21:00)
tai jau tikrai statysit kita namuka? blush2.gif  ax.gif  4u.gif

planuojam 100 proc.. kaip išeis - žiūrėsim. bet kokiu atveju jau projektuoju naują ir renkuosi foto interjerui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 20:28)
kažkurioj kitoj patalpoj gal ir šviesios tinka, bet tada nieko per dieną neveiki tik šveiti plyteles ir tarpus tarp jų biggrin.gif turiu vienoj vietoj tokį džiaugsmą. biggrin.gif

aš nekalbu apie baltas plyteles ir baltus tarpelius... ax.gif Galima rinktis šviesias bet ne vienspalves, tada purvas mažiau matosi nei ant tamsių..
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 04 23, 20:59)
Gal kas zinote kokie mikriukai ir is kurios Klaipedos vietos vaziuoja i Gargzdus? ax.gif  4u.gif

mikriukai stovi prieš avitelą kitoj gatvės pusėj prie stotelės, sausio 15 gatvėj
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 19:36)
tai aš bent susiprotėjau tarpus tarp plytelių padaryt tamsesnius biggrin.gif

pas mane irgi tarpai tamsesni, jei man vargo nekelia, nu bet pati ta balta plytele doh.gif , nu taip purva renka, nemoku apsakyti doh.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 04 23, 19:36)
Bet aš turėjau ir tamsiai rudas plyteles, tai irgi ne džiaugsmas, ir dulkės matosi, ir ant rudu tarpų kalkės matosi ir tas šviesias dėmes sunkiau išvalyti  ax.gif žodžiu, viską reikia valyti, nepriklausomai nuo spalvos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 23, 19:37)
turiu gėrį namie - rudas plyteles virtuvėje ir voniose  smile.gif niekam nelinkėčiau.. ačiū Dievui kad bent koridoriuje užteko proto susidėti smėliniai -pilkas, lyg kiek smulkiai taškuotas. dabar naujam name dėsiu tik tokias ir jokių tamsių smile.gif

tikriausiai dar ir nuo fakturos priklauso, ne tik nuo spalvos kaip renkasi puras, kaip matosi ir kaip valosi
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 19:57)

jeigu tik vandens lasai, tai cia niekai biggrin.gif su 2 vaikais nebekreipiu i tai demesi biggrin.gif
QUOTE(braske24 @ 2012 04 23, 19:59)
Gal kas zinote kokie mikriukai ir is kurios Klaipedos vietos vaziuoja i Gargzdus? ax.gif  4u.gif

prie Avitelos is kitos puses anksciau budavo, gal ir dabar ten pat 4u.gif
Atsakyti