Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

man tai labiau vertikalios dvigubos patinka
http://www.simedva.l...zaliuzi-tvoros/
kai tokia tvora apsitveria neatrodo toks gardas kaip kad horizontalia
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 23, 18:29)
kazkas tokio 4u.gif
user posted image

Taip, panašu, tik pas Dier'e ji ruda ir didesnis išlinkimas ir labai gražiai ta spalva dera su stogu thumbup.gif
Atsakyti
Ka manot apie tokia tvora? ( truputi papaparacinau blush2.gif ) user posted image
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 04 23, 15:50)
galiu pasiulyti pigesni  4u.gif maciau gyvai- tikrai neblogai atrodo  4u.gif 

dėkui už pasiūlymą 4u.gif bet nusprendžiau nebesiblaškyti ir šiandien užsisakėm tas kur buvau nusižiūrėjus ax.gif

QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 20:37)

man taip pat tokios labiausiai patinka ir plius kai per visą perimetrą pamūryti stulpai būna, o ne tik fasadinėj pusėj, bet tai vėl viskas į finansus remias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 18:37)
http://www.simedva.l...zaliuzi-tvoros/
kai tokia tvora apsitveria neatrodo toks gardas kaip kad horizontalia

Nu cia matyt vis gi skonio reikalas 4u.gif Jums labiau vertikali tvora labiau, man labiau gorizontali 4u.gif

Vakar pasodinom eglute prie namo, tai dziaugsmo buvo biggrin.gif palakstem po zolyte su vaikasi, pagailejom, kas saslyku neorganizavom, oras visai geras buvo.

Siandien jau pradejo plytelemis kloti 2 a. vonia, jau maciau viena siena wub.gif blush2.gif truputuka neramu del pasirinktu tamsiu grindu, nu bet jau sauksai po pietu doh.gif Nuveziau remus , kad galetu gipsa sukti, nejau jau darbai pajudejo wub.gif
Atsakyti
manau kad tamsios grindys dažniausiai yra geriau nei per šviesios, turėtų gražiai atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 23, 21:14)
Siandien jau pradejo plytelemis kloti 2 a. vonia,

nemačiau dar pačios albumuko ax.gif ar RK dar nedavė prisijungimo duomenų g.gif ar aš praleidau ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 20:17)
manau kad tamsios grindys dažniausiai yra geriau nei per šviesios, turėtų gražiai atrodyti smile.gif

aš manau priešingai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 19:17)

Dabar bute turim baltas plyteles vonione blink.gif doh.gif kiek gyvenu cia (7 metai) tiek as jaskeiksnoju doh.gif . Galiu pasakyti nekenciu tu baltu grindu, neikam nepalinkeciau . Tai matyt puoliau i krastutinuma ir sutikau su tamsiom si karta biggrin.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2012 04 23, 19:18)
nemačiau dar pačios albumuko  ax.gif ar RK dar nedavė prisijungimo duomenų  g.gif  ar aš praleidau ką  g.gif

Albumuko duomenukus gavau pries 5 dienas, bet dar nespejau nei apzureti, nei savo sukurti, tik patikrinau ar ieinu i albumuka. Prisesiu kuri vakara butinai idesiu ir savo namuko foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 23 balandžio 2012 - 19:29
kažkurioj kitoj patalpoj gal ir šviesios tinka, bet tada nieko per dieną neveiki tik šveiti plyteles ir tarpus tarp jų biggrin.gif turiu vienoj vietoj tokį džiaugsmą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 04 23, 19:11)
Ka manot apie tokia tvora? ( truputi papaparacinau  blush2.gif ) user posted image

Reikėtų pamatyti kaip ji visa aplink namą atrodo, tada gal labiau būtų galima pasakyti ar gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 23, 19:28)
kažkurioj kitoj patalpoj gal ir šviesios tinka, bet tada nieko per dieną neveiki tik šveiti plyteles ir tarpus tarp jų biggrin.gif turiu vienoj vietoj tokį džiaugsmą. biggrin.gif

drinks_cheers.gif butent
Atsakyti