QUOTE(Infinity_ @ 2012 04 19, 16:21)
Ilonux, jei kaimynai turi maumedį, ar nesiteiravai iš kur jie pirko.
O dėl kaltinės tvoros, mes žadam derinti kartu su medžiu, nes nesinori labai atviros.
Mes su kaimyne vaikščiojom kartu po mugę, tai ji išsirinko, o aš galvojau, kad dar palauksiu ir gal rasiu ką pigiau
Bet pasirodo, kad ne taip lengva yra.
Man tai ažūrinės tvoros patinka tuo, kad jaukiau kažkaip, neatsitveri nuo pasaulio. Apskritai man patinka, kai tvoros tarp kaimynų tik simbolinės arba iš augalų, bet mes kažkaip pasidavėm masinei Lietuvoje siaučiančiai "gardų" manijai
Dabar su kaimynėm pasigodojam, kad jaukiau būt buvę kokiais augaliukais užsisodint. Gal kada nors tuos gardus nuversim ateityje
Nors aišku, jei prie labai pravažiuojamo kelio, tai gal geriau nepermatoma, nes nemalonu tikriausiai, kai visi nužvelginėja...
O aš pasidžiaugsiu, kad šiandien buvo mūsų bendrijos susirinkimas ir labai pasisekė
Su pirmininku pergyvenom, kad nesusirinks žmonės arba balsuos prieš siūlomus sprendimus. Bet įvyko atvirkščiai - už gatvių sutvarkymą nubalsavo "už" 100 proc. iš buvusių. Niekas nė žodžio, kad "man nereikia, gerai ir taip". Už bendrų teritorijų sutvarkymą kasmet po gabaliuką išlyginant ir medžiais užsodinant - irgi visi "už". Vau
Tikiuosi, kad ir įmokas visi taip tvarkingai susimokės
Liks tik nemalonumas dėl dulkančio ir duobėto centrinio mūsų kaimo "greitkelio"... Tos duobės po greiderio šiek tiek apnyksta. Bet didžiausias nepatogumas - dulkės.. Vasarą kyla tokie dulkių stulpai, kad siaubakas, jei pro šalį netyčia eisi, kai apdulkėsi visas, kai mašina pravažiuos ir dulkėms springsi
Mūsų sklypas 4-as nuo kelio, ale ir tai nemalonu
Bet kad jį greitai kas nors asfaltuos, deja, vilčių nėra....
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2012 04 19, 16:24)
Geras, nebuvau to girdėjusi...
Čia tie betoniniai elektros stulpai, ar ne? Pas mus kaimelyje iš viso tokių nėra, viskas po žeme sukišta. Yra tik gatvių apšvietimo stulpai, bet jie juk netrukdo...