Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(Ritaram @ 2012 04 19, 12:01)
O mes šią vasarą žadam tik juodžemio užsivežti ir gal tą žolytę pasėti, apie šiltnamį svajosiu tik kitais metais  ax.gif

Ritaram, gal jau domejotes kokios kainos?
P.S. naujas avataras labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera18 @ 2012 04 19, 11:27)
As is Kretingos, cia ir statysimes( dar nesistatome) smile.gif

4u.gif sveika prisijungus Kretingiske
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 19, 11:03)
Ritaram, gal jau domejotes kokios kainos?
P.S. naujas avataras labai  thumbup.gif

MB domėjosi, bet kažkaip praslydo pro ausis ta kaina, bet manau, kad bus apie 400 Lt mašina 16 kūbų, jei diaugiau imi tai visi nuleidžia apie 50 litukų ax.gif

Ačiū ačiū wub.gif stengiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 04 19, 11:30)
ka nusiziurejai sau  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

sau i miegamaji komoda ir spintutes prie lovos,
http://www.maisonsdu...ette-116101.htm
ir dar vienai merginai kur "dizainiauju" nemazai paimtumeme, nes kainos palyginti su "jaukumo" salonu tai nepadoriai mazos atrodo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 04 19, 11:59)
Man rodos reikia geodeziniu matavimu ir kaimynu rastisko sutikimo, ir tuose matavimuose taip pat kaimynai turi dalyvaut. Bent sode kai tveremes tai taip darem ir dabar turiu visa papkute su matavimais ir kaimynu sutikimais.  g.gif

Dar ir kaimynai turi matavimuose dalyvaut, jo g.gif . O pasirasinet ant paprasto lapo. Kaip ten yra?
Nes musu kaimynai musu ismatuotus kuoliukus buvo perkele pagal save po musu matavimu doh.gif
O kiek tie matavimai kainuoja?

QUOTE(Ritaram @ 2012 04 19, 12:01)
Na va, jau ir apie tvorą galvojat  thumbup.gif

O mes šią vasarą žadam tik juodžemio užsivežti ir gal tą žolytę pasėti, apie šiltnamį svajosiu tik kitais metais  ax.gif

Oi, apie viska mes galvojam biggrin.gif

O kiek cm. juodzemio pilsit? Mes galvojam 10cm., tai 9 aram terasos pusej reiktu apie 2000lt.
O pamata tvorai darysit pries zolyte?

KAIP kitos darot?

Atsakyti
Na va, aš jau po parodos. Per pietų pertrauką nulėkiau. Įėjimas 10 Lt. O pati paroda tai nedidelė man pasirodė. Kadangi buvau pernai Kaune parodoj prie žemės ūkio universtiteto, kuri yra tiesiog didžiulė, tai matyt ši man dėl to atrodo maža g.gif . To augalo, kur ieškojau - neradau, prisiėmiau vėl medelynų kontaktų, pirmadienį važiuosiu į paieškas doh.gif

Pavėsinių daug visokių.... Pavėsinės tai norėčiau...Bet sunku išsirinkti derančią prie namo stiliaus. Dar norėčiau židinuko pavėsinės viduj tongue.gif Tada nebereikėtų šašlykinės.

Išsirinkom kaltinę tvorą thumbup.gif

Ir vaikams supynių vienas neblogas komplektas su nuolaida parodos metu, kam aktualu (mes jau turim).
Atsakyti
Dėl kaimynų sutikimo: vieno sklypo kaimynas atėjo su raštu, kad neprieštaraujama, kad bus statoma tvora (aukštesnę statė). Na, bet rašto, manyčiau kokia bonka dar nepamaišys prašant parašo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 19, 13:04)
Na va, aš jau po parodos. Per pietų pertrauką nulėkiau. Įėjimas 10 Lt. O pati paroda tai nedidelė man pasirodė. Kadangi buvau pernai Kaune parodoj prie žemės ūkio universtiteto, kuri yra tiesiog didžiulė, tai matyt ši man dėl to atrodo maža  g.gif . To augalo, kur ieškojau  - neradau, prisiėmiau vėl medelynų kontaktų, pirmadienį važiuosiu į paieškas  doh.gif

Pavėsinių daug visokių.... Pavėsinės tai norėčiau...Bet sunku išsirinkti derančią prie namo stiliaus. Dar norėčiau židinuko pavėsinės viduj  tongue.gif Tada nebereikėtų šašlykinės.

Išsirinkom kaltinę tvorą  thumbup.gif

Ir vaikams supynių vienas neblogas komplektas su nuolaida parodos metu, kam aktualu (mes jau turim).

Kiek kainavo tos supynes?

o del tvoros, mes nerinkom jokiu parasu, tiesiog nedarem ant ribos, o i savo puse kelem nuo ribos...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 19, 11:54)
Nes musu kaimynai musu ismatuotus kuoliukus buvo perkele pagal save po musu matavimu doh.gif
O kiek tie matavimai kainuoja?
Oi, apie viska mes galvojam  biggrin.gif

O kiek cm. juodzemio pilsit? Mes galvojam 10cm., tai 9 aram terasos pusej reiktu apie 2000lt.
O pamata tvorai darysit pries zolyte?

KAIP kitos darot?

Gal matavimai kainuoja tiek, kai pvz reikia sklypo ribas užsižymėti, mes, atsimenu mokėjom po 50 lt už vieną kuoliuką (nežinau kaip kitaip pavadinti)... gal kitos žino daugiau apie tvoras ax.gif

Mums reikia daug to juodžemio doh.gif tuo pačiu su juo ir sklypą gale pasikelsim, MB galvoja pie 10 mašinų doh.gif
O pamatų tvorai, kada juos lieti tai visai nieko nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 19, 12:04)

kokia kaina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 19, 12:39)
Kiek kainavo tos supynes?
o del tvoros, mes nerinkom jokiu parasu, tiesiog nedarem ant ribos, o i savo puse kelem nuo ribos...

O mes patys pasidarėm supynes, tiksliau MB, žinoma, kai aplinka susitvarkys gal dar ir ant žolytės pirksim kokias, jei prireiks, o dabar pasikabinom prieš įėjimą ant tokio balkio smile.gif oi kaip faina pasisupti pačiai lotuliukas.gif ir dukra labai džiaugiasi thumbup.gif

Na va ir dar vienas variantas yra, kai nereikia jokių parašų prašinėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 19 balandžio 2012 - 12:55
Gal galite pafotografuoti kokias supynes siulo ir kokia kaina ax.gif Cia prasymas kas i paroda eisit. Nelabai galiu istrukti is namu doh.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 19, 11:54)

Jei pas jus yra dokumentai su ribu matavimais, tai ju patikslinimui galit issikviesti zmoguti. Ir tvora daryti iki ribos (savo zemeje), tada sutikimo nereikes.
O kodel nenorit bandyti kalbeti su kaimynais bendra tvora daryti? g.gif

QUOTE(ilonux @ 2012 04 19, 12:04)

Gal gali nupasakoti kaip ta supyne atrodo, ir kokia jos kaina.

Atsakyti