Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 11:01)
mano pries paskutini IUI buvo 22 - norma (kitais vienetais kaip ir jusu - 800 iki gydymosi bromkriptinu). Pastojau. bet neisnesioju as. Dabar pusmetis po abrazijos, kiek PRL nezinau, bet geriu bromokriptina ir toliau po 0,5 tabletes per para, profilaktiskai.
Agnucaston sugeriau jau 2 ciklus, geriu po 2000, stimuliacijos tiksliais iki ovuliacijos, t.y. nuo 1 cd iki 13 cd imtinai. Ciklas nuo 30-32 dienu grizo i 28 dienu normas, mmm trunka 4 dienas, pilnavertiskai. O anksciau 7 dienos kaip minimum, su visokiais tepliojimais pries ir po ir panasiais nepatogumais. O dabar - 1 cd - mmm, normalus pilnavertiskas kraujavimas. 4 cd - kraujavimas, bet mazesnis. 5 cd - svaru.

Aciu uz issamu atsakyma. Beje, gal is iHerb siunciates agnus castus?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 08 09, 16:12)
Aciu uz issamu atsakyma. Beje, gal is iHerb siunciates agnus castus?

nezinau, mamyte.lt uzsakineja is kazkur ir as perku is jos. Dabar kaip tik siandien uzsisakiau dar 2 ipakavimus. ten grynas agnus castus po 1000 mg, 100 tableciu. Pakelis apie 24 litus atseina.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 11:01)
Agnucaston sugeriau jau 2 ciklus, geriu po 2000, stimuliacijos tiksliais iki ovuliacijos, t.y. nuo 1 cd iki 13 cd imtinai. Ciklas nuo 30-32 dienu grizo i 28 dienu normas, mmm trunka 4 dienas, pilnavertiskai. O anksciau 7 dienos kaip minimum, su visokiais tepliojimais pries ir po ir panasiais nepatogumais. O dabar - 1 cd - mmm, normalus pilnavertiskas kraujavimas. 4 cd - kraujavimas, bet mazesnis. 5 cd - svaru.

Identiskai ir man smile.gif labai tikiuos kad ta zolyte pades susilaukti stebukliuko smile.gif

Pasikratojau LH ir FSH tyrimus. Anksciau vis budavo LH didesnis nei FSH, santykis didesnis nei 1, dabar gerdama Agnus Castus, LH ir FSH santykis - 0,7...Pasiskaitinejau, gal kiek per mazas, bet bent jau LH mazesnis uz FSH, o taip ir turetu buti smile.gif irgi gal zolyte pareguliavo...
Dar pasikartosiu PRL ir PRG ciklo gale, nes negeri rezultatai buvo, ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 19:24)
nezinau, mamyte.lt uzsakineja is kazkur ir as perku is jos. Dabar kaip tik siandien uzsisakiau dar 2 ipakavimus. ten grynas agnus castus po 1000 mg, 100 tableciu. Pakelis apie 24 litus atseina.

laba diena 4u.gif o gal galite parodyti kaip atrodo pakuote? ax.gif gal butu neblogai ir man uzsisakyti, nes kazkaip nemaciau kad butu camelios ir gintarines vaistinese g.gif
Atsakyti
Pažiūrėk čia:
http://www.camelia.l...?id=10000011871
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 08 10, 13:15)

ai tai cia agnucaston, ta tai zinau, bet as kalbejau apie agnus castus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2012 08 10, 13:07)
laba diena  4u.gif  o gal galite parodyti kaip atrodo pakuote?  ax.gif gal butu neblogai ir man uzsisakyti, nes kazkaip nemaciau kad butu camelios ir gintarines vaistinese  g.gif

galiu. stai prasome. Tai lipdukas ant tokio alia metalinio nepermatomo maiselio:
Maniskis agnus castus
o tas agnucastonas tai 4 mg tik.. sitas grynas po 1000 mg
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 09, 19:24)

Maidenana as Jums uzsakiau, kaip sakant po staroj družbe as nepardavineju AGNUSO ir nedarau uzsakymu schmoll.gif

Mergaites,kurios parasete man i AZ, nepykit, bet as tuo neuzsiemu schmoll.gif

Pirkau is cia:

http://www.ebay.co.u...#ht_1240wt_1273

Manau beveik visos dabar turi giminiu UK, galima pasinaudoti ju adresu.
Arba yra tokia SM nare Limcamca cia jos TEMA ir firma TUKIS

Jie teikia UK adreso nuomos paslauga.
Kai Jus perkate tai ka nesiuncia i LT, tiesiog nurodote ju adresa ir uz kelis litus jie atveza visa tai i LT tiesiog reikes biski palaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 10 rugpjūčio 2012 - 19:50
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 08 10, 20:42)
Mergaites,kurios parasete man i AZ, nepykit, bet as tuo neuzsiemu

o gaila ax.gif
Manau beveik visos dabar turi giminiu UK, galima pasinaudoti ju adresu.

deja, bet neturiu nieko, absoliuciai verysad.gif

Maidenana, aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2012 08 10, 21:31)
o gaila  ax.gif

deja, bet neturiu nieko, absoliuciai  verysad.gif

Na as irgi turiu sutrukdyti nemzai zmoniu, kad atveztu man i Vilniu
Atsakyti
Maidenana as Jums uzsakiau, kaip sakant po staroj družbe as nepardavineju AGNUSO ir nedarau uzsakymu  schmoll.gif
Mergaites,kurios parasete man i AZ, nepykit, bet as tuo neuzsiemu  schmoll.gif

uoj, mamuliuk, nepyk, nezinojau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 12, 14:29)
uoj, mamuliuk, nepyk, nezinojau...  4u.gif

Ir aš kažkaip ne į temą "prisiprašiau"... doh.gif doh.gif doh.gif Nepapyk, mamyte.lt... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti