Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

aš kadangi baigiau normaliai nepradėjusi savo eksperimento su agnus castus, tai dabar lyginu jūsų pojūčius su kitu savo eksperimentu- homeopatiniais lašiukais. Man ciklas irgi sutrumpėjo ir mmm sutrumpėjo. Per mmm kaip supratau lašiukus liepia nutraukti. To gydymo tikslas sureguliuoti hormonus. Bet va vieną gydo, o kita bėda lenda - mano nuolatinė pienligė sustiprėjo. Taip kad nėra viskas taip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 07 02, 23:19)
aš kadangi baigiau normaliai nepradėjusi savo eksperimento su agnus castus, tai dabar lyginu jūsų pojūčius su kitu savo eksperimentu- homeopatiniais lašiukais. Man ciklas irgi sutrumpėjo ir mmm sutrumpėjo. Per mmm kaip supratau lašiukus liepia nutraukti. To gydymo tikslas sureguliuoti hormonus. Bet va vieną gydo, o kita bėda lenda - mano nuolatinė pienligė sustiprėjo. Taip kad nėra viskas taip paprasta.

Manai tai susije? g.gif
Atsakyti
Manau, kad viena iš pienligės priežasčių hormonų svyravimai. Tikiu, kad susiję, bet manau, kad dar giliau reikia ieškoti. Organizmo valymas, imuniteto stiprinimas. Tokiu atveju turiu paaukoti bent tris mėnesius planavimo ir paskirti juos pienligės gydymui. Deja nebūsiu garantuota, kad po mėnesio ji vėl neatsinaujins. doh.gif
Atsakyti
I tema apie Agnus castus, siek tiek info apie ji ir atsisiusti galima paciom is JAV, o kaina tikrai labai prieinama, be to labai liaupsinami ir populiarus jie JAV:

Skaistminas, tikrasis (Vitex agnus-castus)

Tikrųjų skaistminų preparatai yra veiksmingi gydant įvairius sutrikimus ir ligas, kylančius dėl pasmegeninės liaukos (hipofizės) nepakankamumo.Pasmegeninė liauka gamina ir išskiria hormonus, kurie reguliuoja mėnesinių ciklą, ovuliaciją ir sėklos gamybą. Augalo preparatai padeda gydyti įvairius mėnesinių ciklo sutrikimus: prieš mėnesines kylančią įtampą, nereguliarias ar išnykusias mėnesines, skausmą ir nevaisingumą dėl blogos ovuliacijos ar dėl to, kad ji visiškai nevyksta.

Neseniai mokslininkai atliko išsamius tikrųjų skaistminų uogų preparatų gydomųjų savybių tyrimus. Vokietijoje ir Čekijoje dirbę mokslininkai nustatė, kad skaistminų preparatai veiksmingai slopina priešmenstruacinio sindromo simptomus, tarp jų ir krūtų skausmą. Buvo atlikti tyrimai su homeopatiniais tikrųjų skaistminų preparatais. Tyrime dalyvavo moterys, kurių sutrikęs vaisingumas, labai silpnas kraujavimas per mėnesines arba jo visiškai nėra. Po gydymo daugumai pacienčių susitvarkė mėnesinių ciklas, kai kurios pastojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 18 liepos 2012 - 17:17
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 17:46)
O tu geri agnus 1000 mg ir bromokriptina? man rytoj pareis agnucastonas, bet as 'sedziu' ant bromokriptino po 0,5 tab.. Tai perskaicius tavo posta... hhmmm...  Agnucastonas mazina PRL? Nes kaip man sake gydytoja, kad jeigu atsisedi ant bromokriptino, tai reikia gerti ji kol nepastosi, kai kurios metais geria..

Sveiki, o koks jusu prolaktino rezultatas?
Kazkad buvo mano prolaktinas 800, geriau brromokriptina, pastojau po 3 men ax.gif
Dabar prolaktinas norma. Tiksliau-aukstutine normos riba.
Viena ginekologe man sake, kad nepakenktu po 0.5 tab man pagerti, net jei prolaktinas beveik norma, bet skaito, kad pastojimui ivykti reiketu dar zemesnio prolaktino kiekio kraujyje? O kita sako-nereikia gerti, nes per daug numusti prolaktina negalima.
Beje, is kur siunciates agnus castus?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 08 08, 15:06)
Kazkad buvo mano prolaktinas 800, geriau brromokriptina, pastojau po 3 men ax.gif
Viena ginekologe man sake, kad nepakenktu po 0.5 tab man pagerti, net jei prolaktinas beveik norma, bet skaito, kad pastojimui ivykti reiketu dar zemesnio prolaktino kiekio kraujyje? O kita sako-nereikia gerti, nes per daug numusti prolaktina negalima.

Ir per daug, ir per mažai, nėra gerai. Geriausia - per normos viduriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 08 08, 15:20)
Ir per daug, ir per mažai, nėra gerai. Geriausia - per normos viduriuką 4u.gif

Žinau. Bet nuomonės skrtingos. ax.gif
Kokio stiprumo agnus castus geriate? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 08 rugpjūčio 2012 - 14:28
Geriu Agnus Castus 3 cikla, mmm tokiu dar niekada neturejau thumbup.gif anksciau trukdavo 7 d, su kresuliukais, karstis musadvo ir pan., si cikla siandien 4 cd, o jau tik teplioja, nebuvo smarkaus kraujavimo, kresuliuku irgi nesimate, taigi tikiu, kad zoleles savo daro smile.gif ir ciklas sutrumpejo iki 28 d smile.gif anksciau budavo 30-32 d...taigi labai labai tikiu kad ir pades pastoti!!!
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 08 08, 21:31)
Geriu Agnus Castus 3 cikla, mmm tokiu dar niekada neturejau  thumbup.gif  anksciau trukdavo 7 d, su kresuliukais, karstis musadvo ir pan., si cikla siandien 4 cd, o jau tik teplioja, nebuvo smarkaus kraujavimo, kresuliuku irgi nesimate, taigi tikiu, kad zoleles savo daro smile.gif ir ciklas sutrumpejo iki 28 d smile.gif anksciau budavo 30-32 d...taigi labai labai tikiu kad ir pades pastoti!!!

Kokio stiprumo geriate?
Atsakyti
Mano 1000mg
Atsakyti
............

Aš pirkau Gintarinėj vaistinėj, ir Camelia rašo kad turi smile.gif
Kol gėriau, ciklas sutrumpėjo.
Atsakyti

mano pries paskutini IUI buvo 22 - norma (kitais vienetais kaip ir jusu - 800 iki gydymosi bromkriptinu). Pastojau. bet neisnesioju as. Dabar pusmetis po abrazijos, kiek PRL nezinau, bet geriu bromokriptina ir toliau po 0,5 tabletes per para, profilaktiskai.
Agnucaston sugeriau jau 2 ciklus, geriu po 2000, stimuliacijos tiksliais iki ovuliacijos, t.y. nuo 1 cd iki 13 cd imtinai. Ciklas nuo 30-32 dienu grizo i 28 dienu normas, mmm trunka 4 dienas, pilnavertiskai. O anksciau 7 dienos kaip minimum, su visokiais tepliojimais pries ir po ir panasiais nepatogumais. O dabar - 1 cd - mmm, normalus pilnavertiskas kraujavimas. 4 cd - kraujavimas, bet mazesnis. 5 cd - svaru.
Atsakyti