Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 19:55)
Po 2000? Ogogo kaip drasiai blink.gif As dvigubai maziau... Ovuliacija pas mane tikrai buvo 06.15 (12 c.d.). Tai tik poryt implantuotis?  g.gif  Kazkaip ne taip suskaiciavai...  smile.gif  Jeigu kas ir implantavosi, tai manau galejo buti 06.23-24. Ar AS kazka ne taip skaiciuoju???  rolleyes.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 20:04)
Nepergyvenavok, tau tai nerekomenduojama JAU  mirksiukas.gif  biggrin.gif  As mastau taip: kad jauciu pilvo apacia, na gal kiausides intensyviau pradejo dirbti  biggrin.gif O pucia pilva ir sleikstulys pastovus gal kepenims nelabai patiko agnus?  g.gif  Tik vat kas ten nakti is 22-23 buvo, negaliu suprasti  doh.gif

o tu is OT nusprendei, kad tau O 12 cd? Nes (pardon, tiksliai nepamenu kur) buvo rasyta, kad OT parodo 2-3 dienas iki O II. Veliausiai normali implantacija 8-10 dienu. na, tarkim 10 (man visada 10 dienu iki implantacijos), tai jeigu tau tikliai O 15 diena, tai NT parodytu 06.26 blankia juostele, esant Nt 10 miu. jeigu NT 25 miu, tai siandien, arba rytoj.. Zodziu, tau reikia rytinio slapimo ir jautriausio NT. Nu tikekime stebuklais gi biggrin.gif
O sleikstulis gali buti nuo PRL. Mane nuo bromokriptino nuolat pykina, nesvarbu kokia doze. Nuo agnus man nieko, bet tik kartais toks.. sleikstuliukas... bet kai mazini PRL tai normali busena.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 13:03)
o tu is OT nusprendei, kad tau O 12 cd? Nes (pardon, tiksliai nepamenu kur) buvo rasyta, kad OT parodo 2-3 dienas iki O II. Veliausiai normali implantacija 8-10 dienu. na, tarkim 10 (man visada 10 dienu iki implantacijos), tai jeigu tau tikliai O 15 diena, tai NT parodytu 06.26 blankia juostele, esant Nt 10 miu. jeigu NT 25 miu, tai siandien, arba rytoj.. Zodziu, tau reikia rytinio slapimo ir jautriausio NT. Nu tikekime stebuklais gi biggrin.gif
O sleikstulis gali buti nuo PRL. Mane nuo bromokriptino nuolat pykina, nesvarbu kokia doze. Nuo agnus man nieko, bet tik kartais toks.. sleikstuliukas... bet kai mazini PRL tai normali busena.

As speju, kad man O buna tada, kai ziaurus skausmai uzeina... Tikslesnes informacijos neturiu... lotuliukas.gif Bet anksciau tie skausmai budavo graziai per viduriuka ciklo. Tik sie du paskutiniai ciklai sudurniavo: praeitas truko 29 dienas, O (pagal skausma) buvo 13 c.d. Si karta skausmas 12 c.d. Tai vat su tokiais "burtais is kavos tirsciu' ir gyvenam smile.gif NT ir toliau uzsispyrusiai nieko nerodo, laukiam kas bus toliau... biggrin.gif Siandien ryte lovoj taip bukai norejosi vemti, kazkoks a'le atsirugimas is gerkles lindo lindo ir niekas neislindo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 28, 14:01)
As speju, kad man O buna tada, kai ziaurus skausmai uzeina... Tikslesnes informacijos neturiu...  lotuliukas.gif  Bet anksciau tie skausmai budavo graziai per viduriuka ciklo. Tik sie du paskutiniai ciklai sudurniavo: praeitas truko 29 dienas, O (pagal skausma) buvo 13 c.d. Si karta skausmas 12 c.d. Tai vat su tokiais "burtais is kavos tirsciu' ir gyvenam smile.gif  NT ir toliau uzsispyrusiai nieko nerodo, laukiam kas bus toliau...  biggrin.gif  Siandien ryte lovoj taip bukai norejosi vemti, kazkoks a'le atsirugimas is gerkles lindo lindo ir niekas neislindo...  doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif man atrodo tai kazkokie kiti skausmai, ne O. O mes nejauciame, pasak gydytoju. unsure.gif gal pas gyne nueik?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 28, 14:26)
g.gif man atrodo tai kazkokie kiti skausmai, ne O. O mes nejauciame, pasak gydytoju.  unsure.gif gal pas gyne nueik?

Tie, tie mirksiukas.gif As juos pradejau jausti pries 20 metu, po pirmos operacijos... Ir beveik kiekviena menesi, vidury ciklo, 1 dienos skausmai vienam, kita men kitam sone... Manau kad tai "tie" tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Lalabamba kaip tu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 06 29, 10:28)
Lalabamba kaip tu?  unsure.gif

4u.gif Užvakar vos šunės maisto neparagavau, taip skaniai užkvipęs buvo.... lotuliukas.gif Viskas po senovei, pastoviai kažkur gerklėj šleikštulys, šaltkrėtis, vakar vakare gan stiprokai kirkšnis tempė. Daugiau lyg ir viskas. NT negadinu, tiesiog laukiu mmm NEatėjimo, arba atėjimo, kaip Dievulis duos smile.gif Tiesa, šiand ryte šunė ant pilvo užšoko... doh.gif Visgi 9 kg... Jeigu ateis mmm - ji liks dėl visko kalta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 29, 10:32)

console.gif console.gif laikykis
meldziu Dieva uz mus visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 29, 10:32)
4u.gif  Užvakar vos šunės maisto neparagavau, taip skaniai užkvipęs buvo....  lotuliukas.gif  Viskas po senovei, pastoviai kažkur gerklėj šleikštulys, šaltkrėtis, vakar vakare gan stiprokai kirkšnis tempė. Daugiau lyg ir viskas. NT negadinu, tiesiog laukiu mmm NEatėjimo, arba atėjimo, kaip Dievulis duos smile.gif Tiesa, šiand ryte šunė ant pilvo užšoko...  doh.gif  Visgi 9 kg... Jeigu ateis mmm - ji liks dėl visko kalta  lotuliukas.gif

Lalabamba, nekankink musu, bek darytis HCG smile.gif laikau kumstukus uz grazius skaicius!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 29, 22:19)
Lalabamba, nekankink musu, bek darytis HCG smile.gif laikau kumstukus uz grazius skaicius!!! smile.gif

Nebekankinsiu... 4u.gif Sis rytas prasidejo pilvo maudimu ir pasirodziusiomis mmm. 27 c.d. o anksciau buvo 32 c.d. Nebezinau ar gerti agnus? Kad nebutu memes kas savaite po jo vartojimo.... doh.gif biggrin.gif Pabandysiu po 0,5 tabletytes. Bet sleikstulys atsiranda vos pabudus doh.gif Jauciu tikrai kazkas su virskinimu, bet nei skrandzio, nei zarnyno neskauda. Na tiek to, praeis. Einu skaiciuotis dieneliu, sau su MB "dabus" deliosiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 30, 07:18)
Nebekankinsiu... 4u.gif  Sis rytas prasidejo pilvo maudimu ir pasirodziusiomis mmm. 27 c.d. o anksciau buvo 32 c.d. Nebezinau ar gerti agnus? Kad nebutu memes kas savaite po jo vartojimo....  doh.gif  biggrin.gif  Pabandysiu po 0,5 tabletytes. Bet sleikstulys atsiranda vos pabudus  doh.gif Jauciu tikrai kazkas su virskinimu, bet nei skrandzio, nei zarnyno neskauda. Na tiek to, praeis. Einu skaiciuotis dieneliu, sau su MB "dabus" deliosiu...  biggrin.gif

nenori pertraukos nuo agnus pasidaryti? 27 cd - tai normalus, idealus ciklas. ir vis delto, tai reiskia, kad O buvo 13 cd smile.gif o tu jutai skausmus 12 cd?
tiesa, man kartais buna tokie skausmai, kaip suduria staigiai kazkas tai vienam, tai kitam sone. Bet kazkas man buvo paaiskines, kad tai ne O. Nu bet tiek to.
Man pasikeite mmm ilgumas. anksciau buvo 7 dienos, dabar 4. super! visada svajojau apie tai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 02, 12:25)
nenori pertraukos nuo agnus pasidaryti? 27 cd - tai normalus, idealus ciklas. ir vis delto, tai reiskia, kad O buvo 13 cd smile.gif o tu jutai skausmus 12 cd?
tiesa, man kartais buna tokie skausmai, kaip suduria staigiai kazkas tai vienam, tai kitam sone. Bet kazkas man buvo paaiskines, kad tai ne O. Nu bet tiek to.
Man pasikeite mmm ilgumas. anksciau buvo 7 dienos, dabar 4. super! visada svajojau apie tai.  biggrin.gif

Bandysiu agnus gerti po 0.5 tabletytes blush2.gif Pries pora men ciklas dar buvo 32 dienos, tai manau kad per greitas suolis gavosis is 32 i 27 biggrin.gif O skausmai didziausi buvo 12 diena, o 13 skaudejo jau maziau. Skaumas tikrai ne duriantis schmoll.gif Skauda pastoviai, bet koks judesys sukelia skausma atrodo net kvapa uzgniauzia doh.gif Einant reikia apsikabinus pilva nesti, nes is skausmo atrodo viskas viduj paplysines. Siandien mano mm antra diena ir jau lyg viskas i pabaiga, ir man tas patinka thumbup.gif Bet prasidejo irgi ne taip kaip iprastai, - be jokiu tepliojimu be nieko, lyg duris atidarius blush2.gif Pas mane kirba duselej giliai giliai, kad visgi kazkas kibo tik tas nelemtas sunes suolis ant pilvo doh.gif Mes miegam an ciuzinio ant grindu, o ta mazge kaip ozka sokinet pamego, tai isismarkavus pribego su visais savo 8.5 kg ir uzsoko ant papilves. Skaudejo gana ilgai, ir kaip tik kita ryta pliuptelejo mm. Nezinau, gal tai ir negalejo pakenkti ir tai tik sutapimas,bet.. blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 07 02, 12:38)
Siandien mano mm antra diena ir jau lyg viskas i pabaiga, ir man tas patinka  thumbup.gif Bet prasidejo irgi ne taip kaip iprastai, - be jokiu tepliojimu be nieko, lyg duris atidarius  blush2.gif

ir man taip pat - nebera kvailiu tepliojimu 'iki ir po"...
Atsakyti