QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 19:55)
Po 2000? Ogogo kaip drasiai As dvigubai maziau... Ovuliacija pas mane tikrai buvo 06.15 (12 c.d.). Tai tik poryt implantuotis? Kazkaip ne taip suskaiciavai... Jeigu kas ir implantavosi, tai manau galejo buti 06.23-24. Ar AS kazka ne taip skaiciuoju???
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 20:04)
Nepergyvenavok, tau tai nerekomenduojama JAU As mastau taip: kad jauciu pilvo apacia, na gal kiausides intensyviau pradejo dirbti O pucia pilva ir sleikstulys pastovus gal kepenims nelabai patiko agnus? Tik vat kas ten nakti is 22-23 buvo, negaliu suprasti
o tu is OT nusprendei, kad tau O 12 cd? Nes (pardon, tiksliai nepamenu kur) buvo rasyta, kad OT parodo 2-3 dienas iki O II. Veliausiai normali implantacija 8-10 dienu. na, tarkim 10 (man visada 10 dienu iki implantacijos), tai jeigu tau tikliai O 15 diena, tai NT parodytu 06.26 blankia juostele, esant Nt 10 miu. jeigu NT 25 miu, tai siandien, arba rytoj.. Zodziu, tau reikia rytinio slapimo ir jautriausio NT. Nu tikekime stebuklais gi
O sleikstulis gali buti nuo PRL. Mane nuo bromokriptino nuolat pykina, nesvarbu kokia doze. Nuo agnus man nieko, bet tik kartais toks.. sleikstuliukas... bet kai mazini PRL tai normali busena.