Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 13:02)
Man nepasikeite. bet as tokius pozymius turejau, kai uzaugo gimdos polipas. Man netepliojp tik 2 dienas po mmm ir pora dienu pries mmm. Visa cikla turejau tepliojima, tai gausiau, tai maziau.

Buvau po tepliojimu pas gine, viskas gerai, nieko blogo nepamate...ziuresim kaip kita cikla bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 25, 22:09)
Buvau po tepliojimu pas gine, viskas gerai, nieko blogo nepamate...ziuresim kaip kita cikla bus smile.gif

Polipai ir nematomi ciklo vidury. Ji galima pamatyti tik paskutinemis mmm dienomis. nors manaji pamate tik per histeroskopija, kai ji salino. Ziurek tuos tepliojimus, ne juokas.
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 25, 19:29)
Man iki siol (22c.d.) nugara skauda, strenos kiek aprimo, lyg ir skrandis streikuoja, pilva pucia, zliumbimas/psichai uzeina kaip per stipriausia PMS...  Nors praeita cikla (su agnuscastus) viskas buvo lyg sviestu patepta. Nuo sio O nebegeriu agnus.  Ovuliacija pas mane itin skausminga beveik kiekviena menesi. Si cikla ji buvo 12 diena, net su vaistais vos judejau  doh.gif  Nuo menkiausio judesio visa apatine pilvo dalis kaip peiliais veriama... Tik po 2 dienu aprimo skausmas, o tie visi "keistumai" iki siol  g.gif

Nu, zinok, man tas pats zliumbimas, sugraudinti mane gali net liudna spalva, sian 4 cd, o pilva vis skauda. Strenu dar ne. Agnus geriu iki O tik.
tai gal perdaug pristimuliavo tave agnus? nes merginoms taip skauda kai perstimuliuoja daktarai. Nesvarstei apie agnus dozes mazinima?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 26, 12:53)
Nu, zinok, man tas pats zliumbimas, sugraudinti mane gali net liudna spalva, sian 4 cd, o pilva vis skauda. Strenu dar ne. Agnus geriu iki O tik.
tai gal perdaug pristimuliavo tave agnus? nes merginoms taip skauda kai perstimuliuoja daktarai. Nesvarstei apie agnus dozes mazinima?

As jau jo negeriu 12 dienu, o kaip pykina... doh.gif Pastovus sleikstulys doh.gif Pilva pucia, kirksnis kartais patempia.. doh.gif Is penktadienio i sestadieni nakti galvojau mirtis ateina lotuliukas.gif : kunas dreba po 3 koldrom, o galva atrodo nuo spaudimo ir karscio sprogs ir issitaskys blink.gif Ryte temperatura 37.1. Siandien 23 c.d., tad nezinau kada mm turetu buti, nes anksciau ciklas buvo 30-32, bet jau antras menuo, kaip nuo agnus jis stipriai trumpeja ax.gif Atejus naujam ciklui tikrai reiks mazint doze, visgi amzius yra amzius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 26, 16:00)
As jau jo negeriu 12 dienu, o kaip pykina... doh.gif  Pastovus sleikstulys  doh.gif Pilva pucia, kirksnis kartais patempia.. doh.gif  Is penktadienio i sestadieni nakti galvojau mirtis ateina  lotuliukas.gif  : kunas dreba po 3 koldrom, o galva atrodo nuo spaudimo ir karscio sprogs ir issitaskys  blink.gif  Ryte temperatura 37.1. Siandien 23 c.d., tad nezinau kada mm turetu buti, nes anksciau ciklas buvo 30-32, bet jau antras menuo, kaip nuo agnus jis stipriai trumpeja  ax.gif  Atejus naujam ciklui tikrai reiks mazint doze, visgi amzius yra amzius  doh.gif  lotuliukas.gif

O tai gal leliukas jau tupi? smile.gif jei ankstyva O butu, visai imanoma!
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 26, 20:39)

Manau, kad "zolytes" vardu Agnus liekanos tupi lotuliukas.gif Nes nestuke.gif - cia jau butu per didelis stebuklas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 26, 16:00)
As jau jo negeriu 12 dienu, o kaip pykina... doh.gif  Pastovus sleikstulys  doh.gif Pilva pucia, kirksnis kartais patempia.. doh.gif  Is penktadienio i sestadieni nakti galvojau mirtis ateina  lotuliukas.gif  : kunas dreba po 3 koldrom, o galva atrodo nuo spaudimo ir karscio sprogs ir issitaskys  blink.gif  Ryte temperatura 37.1. Siandien 23 c.d., tad nezinau kada mm turetu buti, nes anksciau ciklas buvo 30-32, bet jau antras menuo, kaip nuo agnus jis stipriai trumpeja  ax.gif  Atejus naujam ciklui tikrai reiks mazint doze, visgi amzius yra amzius  doh.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(barbarise @ 2012 06 26, 20:39)

Na, del ankstyvos O as siandien svarsciau. Ir stai ka prisvarsciau. Vakar rasiau, kad man 4 cd. Siandien 5. Vi-sa-da, nuo pat mmm atsiradimo pradzios, atsiprasau, kraujuodavau visas 7 dienas. Siandien mmm nebeliko ir kvapo, nors vakar dar kaip priklauso ketvirtai dienai 'lijo'. mano ciklas 28 dienos, tad O buna 14 cd. Dabar as visiskai isitikinusi, kad mano O bus kaip minimum 11 cd. Is esmes, as tokios ankstyvos O sulaukdavau su stimuliuojanciais vaistais. O agnus ir yra stimuliatorius. mini toks. Todel as lalabambos vietoje pasidaryciau NT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 18:39)
Todel as lalabambos vietoje pasidaryciau NT  biggrin.gif

Dariausi, Maidenana... Uzvakar ryte, apskritas nulis, t.y. lygiai 1 linija schmoll.gif Bet sleikstulys iki siol, kirksnis tempia, kartais pilvo apacia suskausta susilenkus. Siandien 24 c.d. Vienzo, pagyvensim, palauksim kas bus toliau smile.gif Nors labai noreciau apsivemti kuri ryta... Kad ir kaip tai keistai skambetu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 19:12)
Dariausi, Maidenana... Uzvakar ryte, apskritas nulis, t.y. lygiai 1 linija  schmoll.gif  Bet sleikstulys iki siol, kirksnis tempia, kartais pilvo apacia suskausta susilenkus. Siandien 24 c.d.  Vienzo, pagyvensim, palauksim kas bus toliau  smile.gif  Nors labai noreciau apsivemti kuri ryta... Kad ir kaip tai keistai skambetu...  lotuliukas.gif

nu paziuresim... as tai.. kaip cia svelniai pasakius... agnus geriu po 2000 mg kas ryta iki O. Ant pakuotes parasyta 1 to 2 tablets per day with meal in the morning. Nu as 2 tablets ir varau biggrin.gif maksimaliste as juoda. paziuresim. tai bus mano antras ciklas su agnus. pirma geriau po 1000 mg.
o negali tik dabar ovuliuoti? NT gal dar net anksti.. pagal tavo cikla tau geriausiu atveju arba siandien, bet siaip poryt tik implantuotis turi, tad be implantacijos joks NT tau neparodys nestumo. Poryt NT kartok ryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 birželio 2012 - 18:38
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 19:12)
Dariausi, Maidenana... Uzvakar ryte, apskritas nulis, t.y. lygiai 1 linija  schmoll.gif  Bet sleikstulys iki siol, kirksnis tempia, kartais pilvo apacia suskausta susilenkus. Siandien 24 c.d. 

Man NT 27 c.d. nieko neparode, nors 26 c.d HCG buvo jau ~ 21 mirksiukas.gif tik 31 c.d. pamaciau II thumbup.gif
Agnuma geriau po 1 tbc beveik kiekviena diena (skleroze kartais aplanke lotuliukas.gif ) iki IUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 27 birželio 2012 - 18:58
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 27, 19:35)
nu paziuresim... as tai.. kaip cia svelniai pasakius... agnus geriu po 2000 mg kas ryta iki O. Ant pakuotes parasyta 1 to 2 tablets per day with meal in the morning. Nu as 2 tablets ir varau biggrin.gif maksimaliste as juoda. paziuresim. tai bus mano antras ciklas su agnus. pirma geriau po 1000 mg.
o negali tik dabar ovuliuoti? NT gal dar net anksti.. pagal tavo cikla tau geriausiu atveju arba siandien, bet siaip poryt tik implantuotis turi, tad be implantacijos joks NT tau neparodys nestumo. Poryt NT kartok ryte.

Po 2000? Ogogo kaip drasiai blink.gif As dvigubai maziau... Ovuliacija pas mane tikrai buvo 06.15 (12 c.d.). Tai tik poryt implantuotis? g.gif Kazkaip ne taip suskaiciavai... smile.gif Jeigu kas ir implantavosi, tai manau galejo buti 06.23-24. Ar AS kazka ne taip skaiciuoju??? rolleyes.gif
Mamyte.lt, matai ka taviskis agnuscastus su manim "dirba"...? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 27 birželio 2012 - 18:56
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 27, 19:55)
Mamyte.lt, matai ka taviskis agnuscastus su manim "dirba"...?  lotuliukas.gif

Matau verysad.gif Neramu man del taves unsure.gif
man nieko nebuvo g.gif drauge irgi pradejo gerti, kol kas viskas ok
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 06 27, 20:00)
Matau  verysad.gif Neramu man del taves  unsure.gif
man nieko nebuvo  g.gif  drauge irgi pradejo gerti, kol kas viskas ok

Nepergyvenavok, tau tai nerekomenduojama JAU mirksiukas.gif biggrin.gif As mastau taip: kad jauciu pilvo apacia, na gal kiausides intensyviau pradejo dirbti biggrin.gif O pucia pilva ir sleikstulys pastovus gal kepenims nelabai patiko agnus? g.gif Tik vat kas ten nakti is 22-23 buvo, negaliu suprasti doh.gif
Atsakyti