Iš vaistinės.
Štai rezultatai: PRL grįžo į normas( anot endokrinologo)- prieš tai jau buvo per mažas ir niekaip neatitaikydavome vaistų normos . Bet aš įtariu, kad tai susiję su tinkama bromkriptino doze. Planuoju pagerti agnucaston su didesniu kiekiu veiklioios medžiagos ir bandyti mažinti bromkriptino. Dar pasitarsiu su homeopatu. Bet kokiu atveju, jei ir eksperimentuosiu, tai remsiuosi PRL tyrimu. Labai tikiuosi, kad kas nors gausis. Anot endokrinolo, PRL jau yra normoje, o ginekologė man sakė, kad jis turėtų kiek didesnis būti. Agnus castus papildai yra mano viltis susireguliuoti PRL iki idealių normų.
QUOTE(Glamour @ 2012 05 17, 12:04)
Iš vaistinės.
Štai rezultatai: PRL grįžo į normas( anot endokrinologo)- prieš tai jau buvo per mažas ir niekaip neatitaikydavome vaistų normos . Bet aš įtariu, kad tai susiję su tinkama bromkriptino doze. Planuoju pagerti agnucaston su didesniu kiekiu veiklioios medžiagos ir bandyti mažinti bromkriptino. Dar pasitarsiu su homeopatu. Bet kokiu atveju, jei ir eksperimentuosiu, tai remsiuosi PRL tyrimu. Labai tikiuosi, kad kas nors gausis. Anot endokrinolo, PRL jau yra normoje, o ginekologė man sakė, kad jis turėtų kiek didesnis būti. Agnus castus papildai yra mano viltis susireguliuoti PRL iki idealių normų.
O tu geri agnus 1000 mg ir bromokriptina? man rytoj pareis agnucastonas, bet as 'sedziu' ant bromokriptino po 0,5 tab.. Tai perskaicius tavo posta... hhmmm... Agnucastonas mazina PRL? Nes kaip man sake gydytoja, kad jeigu atsisedi ant bromokriptino, tai reikia gerti ji kol nepastosi, kai kurios metais geria..
QUOTE(Glamour @ 2012 05 17, 12:04)
Iš vaistinės.
netycia ne BIG`o eurovaistineje pirkai?
Merginos, o kaip vartojat Agnus Castus? Daug kur UK forumuose suradau info, kad vartoja nuo 1CD iki O, veliau nutraukia, nes pavojinga butu nestumu atveju (cia jei pavyktu)...kitos visa cikla vartoja.
O gal kas varojo agnes( Kompanijos Fortex preparatas, sukurtas tikrųjų skaistminių (vitex agnus castus) pagrindu.) ???
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 17, 17:46)
O tu geri agnus 1000 mg ir bromokriptina? man rytoj pareis agnucastonas, bet as 'sedziu' ant bromokriptino po 0,5 tab.. Tai perskaicius tavo posta... hhmmm... Agnucastonas mazina PRL? Nes kaip man sake gydytoja, kad jeigu atsisedi ant bromokriptino, tai reikia gerti ji kol nepastosi, kai kurios metais geria..
ne aš tą kur Agnucaston vadinasi gėriau, ten mažai agnus castus. Nepamenu tiksliai kiekio.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 18, 12:48)
netycia ne BIG`o eurovaistineje pirkai?
Žardės Kamelijos vaistinėje.
Papildyta:
vieną ciklą pagėrus agnucaston ir bromkriptino, kaip jau minėjau PRL susinormalizavo. Bet po O visą laiką labai skaudėjo krūtinę. Tuomet pradėjau gydymą homeopatiniais vaistais plius bromkriptinas, agnucastono nebegėriau. Ir ciklas sutrumpėjo beveik savaitei. Ko nėra niekad buvę. Dakataras minėjo, kad gali taip būti nuo homeopatinių vaistukų arba nuo streso. Jis nerekomendavo man šiuo metu gerti agnus castus papildų. Tai mano eksperimentas nutrūko.
QUOTE(barbarise @ 2012 05 28, 23:21)
Merginos, o kaip vartojat Agnus Castus? Daug kur UK forumuose suradau info, kad vartoja nuo 1CD iki O, veliau nutraukia, nes pavojinga butu nestumu atveju (cia jei pavyktu)...kitos visa cikla vartoja.
Taip, visur raso, kad nerekomenduojama nestumo ir zindymo laikotarpiu. Bet del vartojimo galima pasvarstyti labai logiskai:Agnus castus, tai preparatas, kuris subalansuoja progesterona ir prolaktina (padidina ir pamazina atitinkamai) ir turi nedideli stimuliuojanti efekta. Vartoti 3 menesius minimaliai. Reiskia, kad agnus castus skiriamas, kai apriori negali pastoti del hormonu disbalanso. Su dideliu prolaktinu nepastosi ne pro kur, o su mazu progesteronu vistiek neisnesiosi. Todel, jeigu moters hormonai tvarkoje, gerti reikia tik iki O, kad numusti RL, pakelti PRG ir pastimuliuoti foliu augima, o jeigu moters hormonai isbalansuoti, ciklas nereguliarus arba labai ilgas, tada reikia vartoti visa ccikla visus 3 menesius besisaugojant. Pirmu atveju turime mini-stimuliacija, kitu atveju turime gydyma. as bent jau taip ismasciau.
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 30, 13:50)
Taip, visur raso, kad nerekomenduojama nestumo ir zindymo laikotarpiu. Bet del vartojimo galima pasvarstyti labai logiskai:
Agnus castus, tai preparatas, kuris subalansuoja progesterona ir prolaktina (padidina ir pamazina atitinkamai) ir turi nedideli stimuliuojanti efekta. Vartoti 3 menesius minimaliai. Reiskia, kad agnus castus skiriamas, kai apriori negali pastoti del hormonu disbalanso. Su dideliu prolaktinu nepastosi ne pro kur, o su mazu progesteronu vistiek neisnesiosi. Todel, jeigu moters hormonai tvarkoje, gerti reikia tik iki O, kad numusti RL, pakelti PRG ir pastimuliuoti foliu augima, o jeigu moters hormonai isbalansuoti, ciklas nereguliarus arba labai ilgas, tada reikia vartoti visa ccikla visus 3 menesius besisaugojant. Pirmu atveju turime mini-stimuliacija, kitu atveju turime gydyma. as bent jau taip ismasciau.
Agnus castus, tai preparatas, kuris subalansuoja progesterona ir prolaktina (padidina ir pamazina atitinkamai) ir turi nedideli stimuliuojanti efekta. Vartoti 3 menesius minimaliai. Reiskia, kad agnus castus skiriamas, kai apriori negali pastoti del hormonu disbalanso. Su dideliu prolaktinu nepastosi ne pro kur, o su mazu progesteronu vistiek neisnesiosi. Todel, jeigu moters hormonai tvarkoje, gerti reikia tik iki O, kad numusti RL, pakelti PRG ir pastimuliuoti foliu augima, o jeigu moters hormonai isbalansuoti, ciklas nereguliarus arba labai ilgas, tada reikia vartoti visa ccikla visus 3 menesius besisaugojant. Pirmu atveju turime mini-stimuliacija, kitu atveju turime gydyma. as bent jau taip ismasciau.
Lygiai taip pat mastau ir as
Merginos, gal kuriai vatojanciai Agnus Castus pasikeite isskyros? Man dabar 12 cd ir vis dar teplioja, taip kaip po mm buna vos vos rusvos isskyros leksiu pas gine ziuret kas nutiko...gal tik sutapimas su Agnus Castus, bet neramu pasidare
QUOTE(barbarise @ 2012 06 18, 22:18)
Merginos, gal kuriai vatojanciai Agnus Castus pasikeite isskyros? Man dabar 12 cd ir vis dar teplioja, taip kaip po mm buna vos vos rusvos isskyros leksiu pas gine ziuret kas nutiko...gal tik sutapimas su Agnus Castus, bet neramu pasidare
Del isskyru nepakomentuosiu, bet geriant AgnusCastus mano ciklas nuo 32 d. (po 2 IVF'u labai pailgejo), sutrumpejo iki kokiu 28 dieneliu. Si cikla O buvo 12 c.d. ir tai tik per 2 menesius Po sios O eina jau 5 diena, o nugaros apacia ir strenas skauda, pilvas papustas, kiausides irgi juntamos. Nejaugi cia ta "zolyte" mums viska daro...
QUOTE(barbarise @ 2012 06 18, 22:18)
Man nepasikeite. bet as tokius pozymius turejau, kai uzaugo gimdos polipas. Man netepliojp tik 2 dienas po mmm ir pora dienu pries mmm. Visa cikla turejau tepliojima, tai gausiau, tai maziau. QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 19, 10:18)
Del isskyru nepakomentuosiu, bet geriant AgnusCastus mano ciklas nuo 32 d. (po 2 IVF'u labai pailgejo), sutrumpejo iki kokiu 28 dieneliu. Si cikla O buvo 12 c.d. ir tai tik per 2 menesius Po sios O eina jau 5 diena, o nugaros apacia ir strenas skauda, pilvas papustas, kiausides irgi juntamos. Nejaugi cia ta "zolyte" mums viska daro...
Geriu antra cikla agnus, tai trukme liko ta pati 28-29 dienos, bet se tau naujiena - man 3 cd, bet vis dar skauda pilva. Be agnus neskaudejo arba tik pirma diena. Zodziu, agnus man daro atvirksciai negu turetu. O kaip tu nustatineji O? OT darai?
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 13:02)
Geriu antra cikla agnus, tai trukme liko ta pati 28-29 dienos, bet se tau naujiena - man 3 cd, bet vis dar skauda pilva. Be agnus neskaudejo arba tik pirma diena. Zodziu, agnus man daro atvirksciai negu turetu. O kaip tu nustatineji O? OT darai?
Man iki siol (22c.d.) nugara skauda, strenos kiek aprimo, lyg ir skrandis streikuoja, pilva pucia, zliumbimas/psichai uzeina kaip per stipriausia PMS... Nors praeita cikla (su agnuscastus) viskas buvo lyg sviestu patepta. Nuo sio O nebegeriu agnus. Ovuliacija pas mane itin skausminga beveik kiekviena menesi. Si cikla ji buvo 12 diena, net su vaistais vos judejau Nuo menkiausio judesio visa apatine pilvo dalis kaip peiliais veriama... Tik po 2 dienu aprimo skausmas, o tie visi "keistumai" iki siol